Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka25

Czekające na okres łaczmy się we wspólnym oczekiwaniu

Polecane posty

Ale ja i tak wiem że lekarz przepisze mi luteine, wiec po co mam na razie iść się stresować badaniem. No chyba że nie dostane @, to bedę zmuszona iść. O ibupromie czytałam gdzieś w jakimś czasopismie, a pozaty też lekarz mi móił, że nie należy go nadłuzywać.

Gość katarzynka25
najpierw gratuluje okresów :) wiedziałam kochane ,ze bedzie dobrze :) u mnie jak narazie bez zmian :) wkoncu daje mu czas do jutra ;)

Gość evelinaaaaa
Maleńkka ale chyba jak biore 5 tabletek podwojnego ibupromu na miesiac to nie naduzywam?

Gość evelinaaaaa
kalalalala tylko jak sie naczyta glupot na forum ze nawet tabletki z prezerwatywa nie daja 100% to juz sie w to wszystko watpi...

Takie pytania to najlepiej lekarzowi zadać, ja nie mam pojecia, czy to duzo czy mało. Njlepiej to jeśli nie trzeba i da sie wytrzymać to lepiej nie brać. Tutaj ludzie różne rzeczy pisza . Ja przez 1,5 roku brałam tabletki i nie zabepieczalismy sie dodatkowo i jakos w ciąże nei zaszłam. Wiec lepiej nie czytac i mieć głowę spokojną.

Gość mała kluseczka
A ja też czekam mogę się przyłączyć ?

Gość katarzynka25
mała kluseczko jasne,że możesz się przyłączyc zapraszamy :) kochana e1503 - u mnie kochana tez nic jak narazie :( nie czuje żadnych objaw nadchodzacego okresu :(

Gość katarzynka25
gratulacje :) teraz moja kolej powinna być :(

Gość mała kluseczka
witam, ja czekam już pięc dni, bo powinnam dostać w środę, biore tabletki więc miesiączki mam regularnie i nie mam pojęcia co się stało w tym miesiącu. Dzisiaj robiłam dwa tesy i wyszły negatywnie więc raczej to ciąża nie będzie, chyba że jest tak wczesna że testy jej nie wykryły. No i czekam dalej, pozdrawiam

Gość katarzynka25
nie przejmuj sie moze to ze stresu , u mnie tez żadnych znaków okresu, jak dzis nie dostane to ide po test jutro :(

Gość kalalalaala
Kasiu.. ja tez nie dostalam. Ale mysle ze to dlatego, że schizuję i myślę o tym ciągle.

ja w sumie teraz zaczynam sie zastanawiac czy to nie jest czasem to polularne na tym forum plamienie w czasie ciazy ;-/// ale brzuch mnie boli nie ziemsko;-/

dziewczyny, nie wiem co sie ze mna dzieje. ostatni okres mialam 6 marca. trwal dluzej niz zwykle i na koniec mialam uplawy okolo tygodnia. do tego czasu nie dostalam kolejnego okresu. wczoraj robilam test ciazowy. wynik negatywny. co to moze byc? czy juz powinnam isc do gina, czy jeszcze czekac?

w sumie powiem tak, ze lekarza nigdy nie zaszkodzi spytac alejak test jest negatywny to chyba nie tak zle...??

to dobrze. tylko martwie sie, ze cos nie tak skoro okresu nie mam.

Gość ooommmmyyygoood
hej Dziewczyny,czy moge sie przylaczyc???? Ale sie schizuje!!!! powinnam dostac tak we czwartek i piatek,ale nic...chociaz jak mialam to samo w zeszlym miesiacu to spoznil mi sie chyba z ponad tydzien z tego stresu...mam nadzieje,ze tym razem tez dlatego tak sie dzieje,bo ciagle o tym mysle!!!!!!! A ostatnim razem mowilam,ze to juz ostatni raz,bo drugi raz tego nie wytrzymam....kochalismy sie bez zabezpieczenia i....sie zapomnielismy....cholera!!!!

Gość misia juz tu była
hej dziewczeta! katarzynka25 -jak samopoczucie ? okres dostałas? ja mam takie pytanie jezeli kochalam sie w owulacje (14 dni przed okresem) , to kiedy moge wykonac test zeby był wiarygodny? odpiszcie mi kochane dziewczynki :)

Gość mirindy
ja chcialam sie dowiedziec odnosnie testu , zrobialm test w dniu spodziewanej @ , wyszedł negatyw, a potem wieczorem dostalam okres. kiedy teraz moge wykonac test znowu?

Gość śniąca meg
mirindy po co znowu chcesz robic test skoro pojawiła sie miesiaczka ? misia...- test zrób w dniu spodziewanej miesiaczki

Gość kalalaalala
Niech już nadejdzie @...

Gość mirindy
no tak , ale w czasie ciazy mozna miec okres

Gość kalalaalala
Nie można mieć okresu w ciąży!!!!!!!!!! Są plamienia, ale to jest różnica.

Gość mirindy
kalalala!! no to se poczytaj topik "czy mozliwy okres w ciazy?.." tego typu tematy se poczytaj :( tu kobitki maja okres i sa w ciazy

Gość kalalalalla
Czytaj dokładnie:) nie ma się co bać "tak to prawda. ale nie wygląda to jak normalny okres...to lekkie bądź trochę silniejsze plamienie. zazwyczaj to jednak oznacza ciąże zagrożoną. "

Yeah!!!!!!!!!!!!! Wlasnie wczoraj wieczorem dostalam okres! Rozno 28 dni! Ale jestem szczesliwa.... No i wczoraj wzielam swoja pierwsza tabletke anty. Mam nadzieje, ze teraz nie bede musiala sie obawiac co do okresu... Ale jestem szczesliwa! :) :) :)

trzeba mieć zrytry beret by pisać że czeka się na okres a mnie to h... obchodzi kiedy będziecie mieć okres piszcie to w kalendarzu a nie chwalicie się tym na forum żałosne i głupie baby oraz stare pizdy

Gość mirindy
malineka to super ze dostalas okres! a boli cie brzuch?

Gość savannah murana
i co? dostałyscie okres , katarzynka25 /?? dostalas?