Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka25

Czekające na okres łaczmy się we wspólnym oczekiwaniu

Polecane posty

Gość katarzynka25

Kto sie przyłącza ?? 🌼

Gość kiedys
ja czekalam i wczoraj sie doczekalam :)

Gość katarzynka25
he he :) każde czekaczki :) zwłaszcza te z niecierpliwościa czekajace tak jak ja :)

dobra to ja na 6 maja:)) oby nie wczesniej bo mam komunie syna i wolałabym dostac "o czasie":)

Gość be_eata
aaaa, ja 6dni czekałam i idę do łazięki i... JEST !!! :D ale się niesamowicie ciesze :D 3mam kciuki :) !

Gość moniaka
ja tez oczekuje ale na razie nic

Gość katarzynka25
kurde ja niby dopiero powinnam miec w niedziele,ale mialam jeden stosunek bez zabezpieczenia i sie teraz boje bo te niby plyny , wytrysk byl poza mna, kurde ale czlowiek glupi juz nigdy tak nie zwariuje :( ,ale chce tu czekac kochane z Wami zawsze to raźniej wiem jedno ,żałuje głupoty poza tym zerwałam z tym chłopakiem, okazał sie oszustem :( echh bylismy razem rok, tzn nie zdradzil mnie ,ale oszukiwal :(

Gość johaszi
hej mam takie pytanie , zrobiłam test ciążowy w dzien spodziewanej miesiaczki i wyszedł negatywny, kilka godzin po tym dostałam silne bóle brzucha i okres , następnie kilkanaście dni po okresie mialam gęsty przezroczysty śluz ciągnący , potem 2 tygodnie po śluzie pojawił sie nastepny okres (jak zwykle z silnymi bólami brzucha) czy mimo tego moge obawiac sie ciąży?

Gość johaszi
ten sluz trwał tylko 2 day

Gość katarzynka25
jestem pewna ,że mozesz być spokojna :) to przecież normalne zachowania podczas cyklu

Gość pytannnieeee
tez czekam i nic:(

Gość johaszi
ja wiem ale ponoc mozna plamic krwią podczas ciązy:(

Gość katarzynka25
to poczekamy razem i bądźmy przy nadzieii ,że nadejdzie kurde ja sie dziwnie czuję jakieś kłucie w jajnikach jak nigdy oj boje sie ,albo sama juz urajam sobie , czekają mnie 4 najdłuższe dni w życiu :(

Gość katarzynka25
ale ta krew jest wtedy inna niz podczas okresu i jest jej przede wszytkim duzo mniej na pewno byłabys w stanie odróżnić :)

Gość nie wiemmmm
tez sobie urajam klucie w jajnikach masakraaaaaaaaaaa ale my glupie pipy jestesmy, trzeba bylo sie pilnowac:(( taki stres teraz

Gość katarzynka25
no dokładnie :) echh do cszego te głupie chłopy nas doprowadzają wiem ,że jak dostane okres dłuuugo bedę żyła w celibacie

Gość nie wiemmmm
tez to sobie obiecuje:)

Gość katarzynka25
hehe :) wiesz mimo wszystko jesli sie wie ,że ktos jeszcze czeka jak tu my na topiku człowiekowi jest lepiej na duszy :) i mozemy na siebie liczyc pocieszając się :) a od okresu ostry cellllibat :)

Gość johaszi
katarzynka25 napewno okres przyjdzie , nie martw sie , mi sie tez spoznial ale piłam herbatke z czarnej malwy (bardzo skuteczna) na drugi dzien dostałam okres

Gość miła kocia mama
hey dziewczeta ! jezeli wam sie okres spoznia to proponuje zrobic test ciazowy (o ile były ryzykowne sytuacje....) powiem wam ze okres sie spoznia z wielu powodów (wykluczając ciąże): -wysiłek fizyczny -stres -zmiana klimatu -choroby układu rozrodczego -zaburzenia przy żle dobranych tabletkach anty... -kuracja antybiotykowa -i wiele innych.. O TO KILKA SPOSOBÓW NA PRZYSPIESZENIE OKRESU : -czerwone winko (z umiarem :) ) -gorace kąpiele -moczenie nóg w goracej wodzie -zażywanie witaminki C i polopiryny -korzystanie z sauny -sex tez reguluje cykl miesiaczkowy (sex z zabezpieczeniem) - picie naparu z kwiatu czarnej malwy , lub naparu z nagietka i lisci malin -noszenie czerwonej bielizny - niby przyciaga okres (zabobony)

Gość miła kocia mama
a stary babciny sposób na wykrywanie ciazy to moczenie nóg w gorącej wodzie , jezeli za 3 dni od tego moczenia , nie pojawi sie okres to znaczy ze jest ciąża (babcie to znają)

Gość katarzynka25
dzieki za ciepłe słowa kochane :) musimy więc wypróbować ten stary babciny sposób :) jejku staram się byc twarda,ale mysle o tym dalej jak głupia

Gość miła kocia mama
niemysl o tym bedzie wszystko dobrze! :) a ile ci sie spoznia okres ?

Gość Strokotka
Witam panie :) No to ja jestem czekajaca i to strasznie niecierpliwa... Ehh co prawda to ma byc doopiero w sobote... ale ostatnio sie dzialo i mam nadzieje, ze okres nadejdzie :) 3majcie kciuki :)

Gość miła kocia mama
katarzynak25 a mialas ryzykowną sytuacje z facetem???

Gość miła kocia mama
strokotka witaj sama tez czekalam na okres .... i dostałam ale i tak sie boje bo prawdopodobnie mozna plamic w ciazy

Gość pochmurnaja
a ja czekam już ponad 2 miesiące.. :( odstawiłam tabletki wtedy i do tej pory nic! 2 razy robiłam test - negatywny.. nie wiem co jest grane?! a cholera wizytę u lekarza mam dopiero w maju!

Gość katarzynka25
przepraszam za chwilowa nieobecność ,ale byłam na spacerze z psem :) miła kocia mamo otóz kochana miałam jedna ryzkowną napisałam o niej powyżej , brałam tabsy z pół roku i nagle przerwałam na 2 tygodnie pozniej zaczelam znowu brac i gdzies w 2 dniu brania zrobilismy to :/ głupia byłam jak but teraz brałam w sumie 15 tebsow od tamtego dnia ,ale od dzis przerywam bo zawsze 4 dni od przerwania mam okres dlatego tez nie biore do konca tym bardziej,ze dokucza mi kłucie jajników juz od około 3 tygodni nie wiem dlaczego :( sutki sa wrażliwe i bola przy dotylkuale to chyba od solarium bo byłam raz od zeszłego roku ze wzgledu na cerę bo czasami mnie obsyfia,ze tak powiem :) nie wiem pocieszam sie jak mogę :( i obiecuje celibat od okresu ,który ma nadejsc w niedziele fajne te sposoby i dobrze,ze je napisałaś kochana jestes i reszta dziewczyn naszych czekaczek również :)

Gość nie wiemmmm
ja niby kochalam sie w prezerwatywie, ale moj chlopak jest taki nieuwazny najpier raczka dotyka siebie potem mnie i boje sie ze przeniosl mi plemniki, albo moze bylo cos nie tak z gumka bo ten okres sie spoznia a najgorsze ze sie w plodne dni kochalismy bez umiaru. bardzo sie boje:(