Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka25

Czekające na okres łaczmy się we wspólnym oczekiwaniu

Polecane posty

Gość nie wiemmm
tez sobie obiecywalam celibat ja czekalam na okres ale juz go dostalamjuz sie skonczyl i nie moge sie doczekac kiedy wezme w obroty mojego chlopaka:) tylko teraz poprostu bede bardziej ostrozna

Gość ooommmmyyygoood
Celibat musi byc chce czy nie...bo chlopak za granica....buuuu....ale dobrze.....wybieram sie do gina po tabletki i nie bede juz sie nigdy tak stresowac!! Bede rozwazna!!!

Luteina zadziałała dostałąm okres...No chyba. Mam jakość taka wydziline brązową razem z krwią. Mam nadzieję ze to okres i sie rozkreci (zwykle u mnie takie cos trwa 2-3 godziny, a dziisiaj juz od rana, wiec za bardzo nie wiem co sie dzieje). Ale jestem dobrej mysli.

Gość ooommmmyyygoood
Maleńka na pewno wszystko bedzie okej!!! Czasami tez tak mialam!!!! U mnie na pewno normalny okres...zalewa mnie niemilosiernie,a boli jak cholera!!!!!!!!!!ale i tak ciesze sie jak glupia!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kalalalala
dzisiaj jakieś zaćmienie księżyca :D Ja też rano dostałam @!!!!!!!!!! :D Ale super;) Ale.. strasznie obfite i normalnie... boli jak cholera :D no i ciesze sie ze już jest. Będę duużo ostrożniejsza i też idę czym prędzej po tabletki.

Gość omygod
o kallalala...widze,ze masz takie same postanowienie jak ja!!! gartuluje!!!

Gość kalalalala
takich stresów jak przez ostatnie 3 dni to już podziękuję :P (btw.. ja już na wizyte do gina się umówiłam 2 tyg temu po tabletki, ale w miedzy czasie wypadla mala sytuacja;D)

Gratuluje dziewczynki:* Mi sie rozkręca mam wiecej krwi niż tego brązowego sluzu. Piersi przestały mnie boleć wiec to raczej okresiek w pełni :) Ja się też dzisaj zatanawiałam nad powrotem do tabletek. Ale poczekam jeszcze miesiac bo przerwe powinno sie robić 3 miesieczną. Pozdrawiam serdecznie :)

hej dziewczyny no ja tez juz mam prawie po oresie ciesze sie ze wszystkie dostaly go ;d;d no ja tez ide po tabsy do gina niechce takich stresow wiecej!!!!!!!!!bo ja poprostu niechce jeszcze miec dzieci....

ja nie dostalam... dzis mam wizyte u lekarza. oby nie byla to jakas choroba... czuje sie swietnie, nic mnie nie boli, nic nie dolega a okresu brak.

Gość nie wiemmm
ja nie chce brac tabsów:( ale z drugiej strony zawsze bede sie stresowala uzywajac tylko gumki

Gość kalalallala
ja82... czekamy na to co u ciebie:)

Gość jowisza
ehh..po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych nie mialam okresu 2 miesiace. lekarz przepisal mi progesteronum = luteina i wczoraj w koncu dostalam okres... ale on jest caly czas jakis dziwny... taka brazowo-krwawa wydzieliana, ale typowej krwi nie ma;/ to jest okres czy nie??? i na dodatek zaczelam brac wczoraj znow tabletki antykonecpyjne.. ehh... a jak to nie byl jednak okres to znow mi sie wszystko pochrzani;/ do bani;/

Gość kalalallala
poczekaj trochę, może się "rozkręci" ;) Może te tabletki masz źle dobrane ?

Gość jowisza
biore yasmin... bralam go 1.5 roku i wszystko bylo ok... zadnych zawrotow, skutkow ubocznych itp... dopiero teraz jak odstawilam zaczely sie problemy... qrcze niech juz dostane ten okres....grr

Gość kalalallala
Nie masz się co martwić.. tabletki strasznie rozregulowują cykl. Po ich odstawieniu pojawia się pare komplikacji. Jeśli one się będą utrzymywały to wybierz się do ginekologa ;)

Gość jowisza
No wlasnie bylam u gina i przepisal mi zastrzyki progesteronum... to tak jak luetina i dostalam wczoraj plaamienie... myslalam,ze to okres wiec znow zaczelam brac tabletki ( bo chce je brac) i ten okres sie w ogole nie rozkreca dlatego sie martwie. eh

gin powiedzial, ze nie wie dlaczego nie mam okresu. zrobil usg i wszystko jest ok. przepisal luteine na 10 dni. a co bedzie to zobaczymy. mam nadzieje, ze okres przyjdzie. ale ciesze sie, ze usg nic nie wykazalo.

Gość kalalalala
no to będzie dobrze;P ważne że to nie ciąża:)

Hej dziewczyny :) a ja czekalam na @ i sie nie doczekalam. Zrobilam test - 2 czerwone krechy jak nic!!!!! Jutro zrobie kolejny! Niby powinnam sie cieszyc,.... :) ale mi cos nie wychodzi :(

Gość kalalalala
a chcesz być w ciąży czy nie?:)

Gość kalalalala
no to się ciesz!!!!!!:) gratuluję ;P idź koniecznie do ginekologa- dowiesz się na 100% :) czekam na informacje:)

Gość katarzynka25
Kochane nareszcie jestem znowu z Wami cos mi sie popsuło i miałam komputer u naprawy, widze,że okresy są :) zaraz poczytam co tam u Was :) tęskniłam :*:*

Gość Samanta 18
ja tez czekalam i okazalo sie ze jestem w ciazy ?

Gość kalalallala
My też się stęskniłyśmy:) U mnie postęp.. okres już w końcówce, a na środę umówiłam się do gina po tabletki:)

Gość paulikaa
katarzynka , a jak tam? okres był ??

Gość dariela
ej ja tu czytam ze czekacie na okres i sie cieszycie ze macie, ale przeciez są tu na kafe topiki ze kobieta będąc w ciazy tez krwawi

Gość kalalallala
krwawi-> ma plamienia. Nie ma okresu w ciąży! Jeśli się pojawia to znaczy że płód jest zagrożony,

Gość dariela
nie! czytałam topiki uwaznie i ze zrozumieniem i było napisane ze kobieta miala okres i była w ciazy , ze bedac w ciazy mozna miec okresy