Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka25

Czekające na okres łaczmy się we wspólnym oczekiwaniu

Polecane posty

Gość katarzynka25
nie wiemmm nie bój sie tak skoro kochaliscie sie w prezerwatywie od dotykania nie można zajśc w ciazę mówie o palcu wiele razy tak miałam z partnerem i nic sie nie stało teraz bardziej zaszalałam :( i sie boję jak nie wiem

Gość nie wiemmmm
ale okres mi sie spoznia.... w sumie moj chlopak tez sie jakos nie przeja jak mu poiwedzialam ze mi sie spoznia ale mam taki wewnetrzny niepokój ze moze jednak cos mi sie tam dostalo:(

Gość nie wiemmmm
a wiecie co mnie najbardziej wnerwia, ze powiedzialm mojemu chlopakowi ze sie boje o ciaze a on stwierdzil ze prezsadzam i odrazu znikna mi z pola widzenia. gadalismy na gg i od tamtej pory sie nie odzywa az smieszne tak szybko uciekl? zobaczymy jak bedzie dalej, ciekawe czy sam zapyrta jak sie sprawa rozwija

Gość katarzynka25
Niestety moj tez taki cham powiedzial ,ze okres pewnie nadejdzie i wreszcie sie uwolni bo jednak nie pasujemy do siebie :/ rozstalismy sie bo byl strasznie zazdrosny, kontrolowal moj wzrok na innych np na ulicy jak szlismy czy nie spogladam , choc ciezko nie popatrzec na ludzi idacych z naprzeciwka :( echh

Gość czekaczka nr n
A ja byłam zabezpieczona tabletkami, a mimo to, w 3 dniu przerwy okres nie nadchodzi i mam czarne myśli. Urosły mi piersi i brzuch, i ciagle chce mi sie spac...Boje sie, ale nawet nie mam tyle odwagi żeby zrobić test. Mój chłopak sie załamie jak bede w ciąży, a moje życie będzie skończone..

Gość nie wiemmm
tez mi piersi urosly i mam taki nadmuchany brzuch, kurde umre chyba jak bede test robila:((( a moj chlopak jednak troskliwie pyta sie co i jak wiec przynajmiej to....

Gość katarzynka25
widzę ,że wszystkie mamy już jakieś objawy u mnie jest najgorej bo mam bardzo wrazliwe sutki i podczas dotyyku bardzo mnie boli pocieszam sie ,ze to solarium ,ale kurde nigdy tak nie bylo :( jejku dziewczyny jesli w niedziele okres nie przyjdzie to w poniedzialek test robie na 100 % nie moge tak długo sie stresowac :(

Gość nie wiemmm
mnie sutki nie bola ale mam nabrzmiale piersi:( wczoraj juz myslaam ze dostne okres bo brzuch mnie pobolewala ale niestety nic z tego:( jeuz zwariuje katarzynka25 ale z tego co czytam to tobie sie okre jescze nie spoznai? dopieru ma nadejsc w niedziele? to prezciez piersi moga cie bolec od okresu wlasnie a jak juz po terminie swojego jestem:(

Gość katarzynka25
nie wiemm wszystko wskazuje na to ,ze dostaniesz okres :) nie stresuj sie tak kochana Ja niestety mam te objawy od tygodnia po tym feralnym stosunku, moze poprostu juz tabletki nie dzialaly i juz bo pisze,ze dpopiero od 7 dna mozna sie kochac :( kurde ,ale jestem glupia :(

Gość kochane
nie stresujcie sie tak bardzo:) Pamietam te czasy kiedy sama w mega stresie czekałam na okres pomimo, ze z perspektywy czasu wiem jak bardzo sobie wmawialam potencjalna ciążę. Naprawdę wierzcie mi o dziecko nie jest tak łatwo - nie czytajcie na forach tych bzdur \"od samego płynu przed wytryskiem mozna zajsc w ciaze\" \"ja miałam okres przez 6 miesiecy ciazy\" - słuchajcie takie rzeczy są mozliwe ale szansa jak 1 na 1000000. Trzymam kciuki, zeby was wszystkie \"zalało\" hehe :)

Gość katarzynka25
musze przyznac nasza droga koleżanko ,ze mnie pocieszyłaś :) :*:* dziękuję 🌼

dziewczyny, naprawde bardzo łatwo sobie wmówić objawy ciązy, a czym bardziej będziecie się nakręcać tym dłuzej będzie wam sie opóźniał. ja jestem w innej sytuacji niż wy- bo na ostatni okres też czekałam z niecierpliwością, a włściwie na jego brak i na szczęście nie przyszedł:) jeżeli jesteście po terminie miesiączki zróbcie test- jak wyjdzie negatywny to zobaczycie, że bardzo szybko dostaniecie okres, a jeśli pozytywny, to bedziecie szybciej wiedziały- bo to już niczego nie zmieni. mam nadzieje że sie doczekacie okresów. z tego co piszecie to raczej stres wpływa na opóxnienie

dziewczyny, naprawde bardzo łatwo sobie wmówić objawy ciązy, a czym bardziej będziecie się nakręcać tym dłuzej będzie wam sie opóźniał. ja jestem w innej sytuacji niż wy- bo na ostatni okres też czekałam z niecierpliwością, a włściwie na jego brak i na szczęście nie przyszedł:) jeżeli jesteście po terminie miesiączki zróbcie test- jak wyjdzie negatywny to zobaczycie, że bardzo szybko dostaniecie okres, a jeśli pozytywny, to bedziecie szybciej wiedziały- bo to już niczego nie zmieni. mam nadzieje że sie doczekacie okresów. z tego co piszecie to raczej stres wpływa na opóxnienie

nadziejamyszki >>>> to całkowita prawa, o czym piszesz. Objawy takie jak nabrzmiale piersi i bolace sutki ja mam, kiedy wlasnie czekam na okres, a do tej pory nie mialam powodu do tego, by myslec o ewentualnej ciazy. A co byscie powiedzialy na to, ze ja mam okres co 35 dni??? to dobiero jest czekanie na ciotunie :P

jeżeli nabrzmiałe piersi macie zawsze przed okresem, to nie doszukujcie sie w tym objawu ciążowego. mnie nigdy nie bolały piersi przed @ (może z 2 razy w życiu) i jak nagle zaczęły boleć sutki, i piersi się powiekszyły to miałam nadzieje, że @ nie przyjdzie.

Gość katarzynka25
kefirku i nadziejomyszki :) kochane no mamy stresa i mamy nadzieje,że faktycznie nie tak łatwo zajść w ciąże :) obyscie miały racje dzieki za słowa otuchy :) ja dziś wzięłam wolne z pracy to mam więcej czasu na stres :)

Gość nie wiemmm
mnie zawsze pobolewaja piersi przed okresem lae tak na kilka dni prezd a nie w dniu planowanej miesiaczki.... i nigdy mi sie do tej pory okres nie spoznail bywalo ze wczesniej dostawalam ale nie pozniej:( mam nadzieje ze niebawem wszystko sie wyjasni, ale panicznie boje sie zrobic test ciazowy, jak wyjdzie pozytyw to nie wiem co zrobie:(((

najwazniejsze to podejsc do sprawy profescjonalnie. Powiedz mi, co ci da, ze robienie testu bedziesz przeciagala, ze bedziesz sie wkrecala jak rsubokret? to przeciez niczego nie rozwiazuje... a co jest az tak zle, ze nie dasz rady wychowac dziecka? czego tak naprawde sie boisz?

Gość katarzynka25
nie wiemm no to widzisz jestesmy obie :) ja mam dokladnie to samo z tymi pseudo objawami :) albo autosugestia no ,ale ten bol jest dziwny nigdy wczesniej tak nie mialam , badzmy dobrej mysli ❤️

Gość katarzynka25
ja boje sie tego ,że dopiero teraz odkryłam ,ze nie chce miec dziecka z tym wlasnie mezczyzna z ktorym bylam rok bo jest zakłamany wiem ,że to nie jest to w dodatku cała rodzina go nie lubi bo w czqasie klotni i rozstania chcial mi zabrac komorke ,ktora dostalam od niego na urodziny i wszystkie maskotki, kwiaty doniczkowe itd :( to bylo naprawde chamskie ja jednak jak spytal czy ma mi oddac powiedzialam,ze mam honor i nie wzielam ,a tez bardzo sie wypłaciłam :( echh

o kurcze, rzeczywiscie jakas chora sytuacja... bardzo prawdopodobne jest to, ze stres spowodowal u ciebie takie a nie inne objawy. Wracajac do faceta, zachowal sie jak ostatni kretyn. Jesli chodzi o ciebie, to nie wiem, co ty widzialas w tym kolesiu :(

powiem ci, ze ten facet najwiekszy burak na swiecie - ja bym mu te kwiatki na łbie rozbila!

Gość nie wiemmm
kurcze to samonakrecanie ejst okropne, godzej nas stresuje i okresu nie ma

Gość katarzynka25
ja poczekam i zrob ie w poniedziałek :) czyli w 1 dzien po terminie spodziewanej jesli nie dostane :) no niestety chlopak to kawal chama zawsze mnie zabieral na obiady, kolacje itd :( i okazal sie takim smieciem !!! kochane miejmy nadzieje,ze bedzie ok ❤️

ile masz lat, Kasiu? Juz nie chodzi o ciaze, na pewno musisz bardziej skrupulatnie dobierac sobie partnerów! :D

Gość nie wiemmm
tez poczekam do poniedzialku chyab z testem

dziewczyny, ale dacie znac, jakie byly wyniki? cos mi sie wydaje, ze wasz stres i mnie sie udziela!!!! :D:D:D

Gość katarzynka25
hehe :) damy znać na pewno :)