Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka25

Czekające na okres łaczmy się we wspólnym oczekiwaniu

Polecane posty

Gość kiedys
dodam jeszcze ze mieszkam za granicą i w syczniu bylam w Polsce przez tydzien, po powrocie czekalam 3 tyg, to byl dopiero stres, w tym czasie mialam przerwe w tabsach i byla niebezpieczna sytuacja, jeszcze bardziej sie dolowalam wchodzeniem na google i szukaniem objawow :( ale jest ok wiec u Was tez powinno byc jesli nie mialyscie jakich zagrozonych sytuacji :) pozdrawiam

a jesli kobieta nie doknca swiadomo ze jest w ciazy zazyje tabletki antykoncepcyjna to czy moze zaszkodzic to dzidziusiowi potencjalnej matce??

Gość kiedys
nie wiem tego :( moja kolezanka urodzila zdrowe dziecko po zazyciu postinoru

Gość katarzynka25
jejku teraz to sie załamałam po postinorze urodziła dziecko no to ładnie ciekawe tylko czy partner skończył w niej echh ,ale schiz :) mój we mnie nie ,ale boje sie jak cholera :(

to widze ze tylko ja jestem tu taki kamikadze ze pposzlam na calosc bez zadnego zabezp... teraz to juz napewno po zamiatane ;(

Gość katarzynka25
nie tylko Ty ja tak samo bez niczego w dodatku po odstawieniu tabletek :( echhh czekam i czekam ma nadejsc w niedziele :( badzmy dobrej nadzieii

Gość dianka blond
katarzynka i jak tam samopoczucie przed okresem ?, nie martw sie bedzie napewno

Gość michaśka27
katarzynka , skoro twoj facet w tobie nieskonczył to nie musisz sie martwis , bo do powstania ciazy potrzebny jest wytrysk w srodku SPERMA ! WYTRYSK POD CISNIENIEM BY NADAC PLEMNIKOM PREDKOSC bo mogły dotrzec do jajeczka wiec sie niemartw , nawet jesli był ten plyn to w tym płynie plemników jest malutko i są o wiele słabsze! nie martw sie!!! ja mialam wiele takich sytuacji :)

Kupiłam test jutro wszystko sie wyjaśni. Mam nadzieję ze bedzie negatywny, bo jeśli nie, to bedę w duzym szoku, bo niby jak i kiedy do tego doszło?! Dziewczyny nie martwcie sie na zapas...Bo nerwy wszytko opóźniają...Wiem to z własnego doswiadczenia. Trzymajcie sie ciepło:* jestem z Wami!

Gość kalalalalala
Czekam... :)

Gość cvhasdofhioas
ja dostałam... 20 dni po spodziewanym terminie kiedy powinna byc! czy wy sobie wyobrazaliscie co przezywałam przez te 20 dni? zwłaszcza ze było to po stosunku bez zabezpieczenia... ech.. ale jest;)

Gość katarzynka25
witam kochane wczoraj cos mi się zrobiło z antena i nie miałam internetu :( u mnie wszystko po staremu bez zmian , u Was zmiany :) zaraz przeczytam wiadomosci nowe i napisze :) ❤️

Gość katarzynka25
Maleńkka- czekamy na wynik kochana :) z niecierpliwością , wiem ,że bedzie negatywny ,wiec to czysta formalność ;) kalalala - ja też czekam ,więc się nie przejmuj :) jutro będzie sądny dzień :) oj kochana moze wytrzymamy dianka blond- no kochana samopoczucie bez zmian dalej w majtkach mam co innego ze strachu hehe :) oczywiscie w przenosni nie naprawdę :) michaśka27 - mam taka nadzieje , bo Twoje słowa kochana bardzo mnie podbudowały :) ,ale nadal czekam ,jutro powinien nadejść cvhasdofhioas - ja teraz kochana odstawiam tabsy mam nadzieje,ze będę miała w miarew regularne okresy ,bo zeświruje ze strachu :), ale gratuluje wytrwałości i bez testu :)

Gość milsano
dziewczyny te ktorym sie okres spoznia wiecej niz trzy dni,dlaczego zwyczajnie nie pojdziecie prywatnie za 20 zl zrobic bety? wolicie sie stresowac? bez sensu

Gość katarzynka25
mi się jeszcze nie spóźnia, powinnam dostać jutro :)

Gość evelinaaaaa
A ja powinnam dostac wczoraj. Tez juz zaczynam sobie wmawiac glupoty... Raz pekla nam prezerwatywa ale mialam jeszcze globulke i nie doszlo do wytrysku bo ta prezerwatywa pekla wczesniej. Wiem ze to praktycznie niemozliwe ...

Gość evelinaaaaa
cvhasdofhioas mi raz sie spoznial 2 tygodnie, kupilam test i na drugi dzien dostalam okres a tak to nie wiem ile bym czekala :)

Gość katarzynka25
evelinaaaaa - tylko patrzeć jak zawita okres :) spokojna głowa kochana :) nie byla ta sytuacja tak niebezpieczna,wiec na pewno nie jestes w ciąży :) kochane jade na wieś jak wrócę to napisze :) ,ale czekam na Wasze wiesci

Gość evelinaaaaa
katarzynka25 mysle ze po test nie polece ;P aczkolwiek zdarzaly mi sie sytuacje np kochalam sie z sama prezerwatywa , nic nie peklo ale okres mi sie spoznial np 5 dni i juz nie wytrzymalam i zrobilam sobie ten test zeby sie uspokoic. Wiem ze to jest chore , czasami mysle ze ja nie powinnam uprawiac seksu bo to mi zle dziala na psychike :) Szczerze wam powiem ze robie to dla mojego chlopaka bo dla mnie to sie wiąze tylko ze stresem i nie sprawia mi przyjemnosci. Chyba zaczynam pisac nie na temat ... :P

Dzisiaj godzina 5:30 zrobiłam test (wstałam tak rano, bo juz psycha mi nie wytrzumywała). Wynik? NEGATYWNY! :) W takim razie gdzie ten okres?! Pod językiem luteina...Może w końcu go wywoła?

katarzynka25- niczym sie nie przejmuj, staraj sie nie mysleć o okresie. Zajmij sie tylko miłymi rzeczami. Okres na pewno przyjdzie! evelinaaaaa- kurcze ja chyba też nie powinnam uprawiać seksu bo To tylko na mnie źle działa:(

Teraz sie tak zastanawiam, czy np ibuprom w takich duzych iloscich mógł wpłynąć na mój okres? Dostałam migreny, 4 dni bolała mnie bardzo głowa i w tym okresie łykałam tak od 2do 3 tabletek ibupromu dziennie. Wiem ze ibuprom nie jest "zdrowy" np. niszcze szpik, ale czy w pływa jakoś na okres...Czy w ogóle jest sens łaczyć to z sobą?

Gość kalalalalla
Maleńka.. czemu luteina?:P

Luteina zawiera progesteron który między innymi wywołuje okres. Kieys lekarz mi przepisał gdy nie miałam dosc długo okresu, kupiłam opakowanie i nagle dostałam okres wiec opakowanie luteiny czekało sobie spokojnie w aptecznce. 3,5 roku temu równiez brałam luteine bo kres mi zniknoł na kilka miesięcy. Teraz mam nadziję że i tym razem luteina pomoże.

Gość evelinaaaaa
Dziewczyny dostalam okres tylko ze brzuch tak mnie bolal ze nie moglam sie ruszyc , nie wiedzialam co mam ze soba zrobic i szczerze to wpadlam w panike , pierwszy raz w zyciu. Ale 2 tabl. nurofen ultra forte i juz jest ok. Malenka gdzie tak slyszalas ze ibuprom niszczy szpik?

Gość XXX-menka
Ja również dalej czekam na okres... Eveelinnnaaa ja mam tak samo teraz. Kochalam sie, nie pekla nam prezerwatywa, spozniala mi sie miesiaczka i juz test robilam, a na nastepny dzien miesiaczka...I teraz znowu to samo, tylko, ze jeszcze testu nie robilam, bo mi sie to chore wydaje, ale sie stresuje... My to sie mamy... Zycze zeby Was i mnie rowniez szybko nawiedzila @ pozdrawiam

Gość kalalalala
Maleńka.. może nie stosuj sama takich kuracji...? [jutro powinnam mieć okres, a od tygodnia moja temp. w pochwie to 37,5.. wiem, że jest wyższa w drugiej fazie cyklu, ale wiem też że jest wyższa w ciąży...]

Gość evelinaaaaa
Dziewczyny mam do was pytanie nie na temat :) W zwiazku z tym ze widze ze w ciaze zajsc nie chcecie czy to jakos oddzialuje na seks , czy nie macie z tym problemow , czy lubicie i macie na to ochote? Dlatego ze ja jak juz wczesniej wspomnialam wogole nie mam ochoty na seks, od poczatku mi sie nie podobalo i prawie zawsze podczas seksu mysle tylko o plemnikach ktore chca mnie zaplodnic, nie sprawia mi to przyjemnosci fizycznej. Czy ktoras z was tez tak ma?

Gość kalalalala
No ja aż tak nie mam, ale mam koleżankę która ma dokładnie tak samo. To się nazywa OBSESJĄ ciąży. Powiem Ci, że skoro się tak tym martwisz to powinnaś (przynajmniej moja koleżanka tak zrobiła) stosować jednocześnie tabletki i prezerwatywy. Wtedy się wyluzujesz. Będziesz miała świadomość, że wszystko będzie ok. Oprócz tego na początek proponuję Ci współżycie tylko w Twoich niepłdonych dniach.