Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto z was ma

która z Was ma konto na 28dni.pl?

Polecane posty

Gość kto z was ma

która z Was ma konto na 28dni.pl? może poznajdujemy się tam, żeby sobie wzajemnie kibicowac w zachodzeniu lub niezachodzeniu?

halo, ja mam konto od niecalego miesiaca i - po tym probnym miesiacu nalezy 'wykupic' sobie przedluzenie konta, w przeciwnym razie jakies opcje zostana ograniczone. czy ktoras z was wie, jakie opcje uciekaja, jesli sie nie zaplaci? ... 🌻

Kiedy konto wygasa nie ma możliwości wprowadzania danych na wykres.Z resztą wszystko macie w pomocy, wystarczy poczytać:http://28dni.pl/pomoc/platnosci\"Co, jeśli nie opłacę konta po 30 dniach? Po 30 dniach system zablokuje Twoje konto, ograniczając podstawowe opcje (zablokuje wprowadzanie danych do wykesu oraz tworzenie nowych cykli). Ty dalej będziesz mogła się logować, wstawiać komentarze, zmieniać ustawienia. System odblokuje opcje dopiero w momencie wpływu płatności.\"oraz\"Czy mogę korzystać za darmo jeśli nie ureguluję płatności? Tak, z 28dni możesz korzystać również za darmo. Po 30 dniach jeśli nie uregulujesz płatności blokowane jest jedynie kilka podstawowych opcji, a Ty możesz przeglądać wszystkie udostępnione wykresy, dodawać komentarze oraz zmieniać osobiste ustawienia. Możesz również korzystać z forum gdy Twoje konto jest ograniczone. Nie musisz rezygnować, możesz być dalej użytkowniczką 28dni.\"