Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

BAW MNIE ! ZEPSUJ LUB ZBAW MNIE !

Polecane posty

A propos filmiku..to chyba zepsuł mi on humor na resztę dnia rozżarzony pręt mu w doope wsadzić , ale tą zimną częścia zeby nikt nie wyciągnoł

Warkocz a ona taka ładna mogłaby mieć fajnego gościa to siedzi z taką mendą :o w sumie to możnaby mu zakotwiczyć pręt stalowy żebrowany fi 16 :o mistrzu :o wiem przecież widzisz co się dzieje :o

ciekawe czemu taki pajac nie pójdzie poboksowac się z jakimś łysym dresiarzem?:O ale w sumie dziewucha tez głupia nie ma co :P

czyli jak kto głupi to można go po ryju trzaskać? :o nikt na to nie zasługuje a głupie laski też zasługują na miłość :o chyba :o nie wiem... ten profil mnie rozproszył :o

moze jestem zbyt brutalna ale wierz mi nie interesuje mnie czyjść los bo się moim losem nikt nie przejmie życie jest brutalne Maniek :o

v33 a mnie interesuje chciałbym ratować bociany,leniwce, surykatki i dzieci w Iraku, przywiązywać się do drzew ale jak na razie to do mnie się Greenpeace przywiązuje :o

lepiej BATMAN :P byłoby ci do twarzy w tych uszkach ;)

Gość ZARAZ CIE ZEPSUJE
JUZ ZEPSUŁEM CIE

aaatamm.....myslsz, że odrazu do TV cię dadzą :o najpierw musisz się wykazać, zabłysnąc, zaistnieć potem moooooooooooooże jakąś kibitkę ci zklecą :o