Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondona

DLACZEGO BRZYDSZE KOBIETY MAJĄ WYŻSZE POSZUCIE WŁASNEJ WARTOŚCI ???

Polecane posty

przybywam to teraz niech mantodea da ten linka bo ja chyba nie umiem nacpana- sluchaj dziewczynko jestesmy dorosłe- robimy co nam się podoba- rozmawiamy o czym nam się podoba- a jak cię to boli to juz twoja strata

nacpana jakbyś nie zauważyła to temat jest nadal i gdybys miała w nim coś do powiedzenia to bys to zrobiła a tak przylazłaś tu specjalnie żeby sie doyebac o byle caco - weź dziecko tabletki ps jak juz to stulejara. :classic_cool:🖐️ i chyba wiesz co robic tak ?

szkoda monitora, bo i tak gówno wiesz :) Czemu mam sobie pójść? Nie dochodzi do was, że to wasze pierdolenie o szopenie jest w tym temacie zbędne? Macie swoje wątki o "naszych pociechach" i inne bazarowe tematy, więc czemu udzielacie się tutaj?

Na pierwszej stronie jest wyraźnie napisane o co chodzi autorce wiec możesz sie wypowiedziec tak? To jakiej filozofi sie tutaj doszukujesz? Jak ci te 4 ostatnie strony nie odpowiadaja to je omiń i pisz dalej - co znów problem?

;) no dalej lala pisz sobie jak gdyby nigdy nic- my najwyżej cię zignorujemy ;)

pewnie:) czasam i jeszcze pisze swoje historie na róznych topicach ;) a dejzi to pomarańcza - szczerze mówiąc nie ma o kim mówic ;)

widać niewiele miała do powiedzenia..........

nacpana poszla sie przewietrzyc bo nacpala sie przeterminowanymi winogronami:)Tez laski nie rozumiem.Z psychologicznego punktu widzenia ma ona problem ze soba przyszla by sie wygadac i chyba poczula sie odtracona.Powiedzmy jej wszyscy\"nacpana kochamy cie\"!:p Jesli chodzi o dejzi69 to taka lola ktora kiedys miala czarny nick ale przez swoje wulgaryzmy i strasznie niski poziom dostala z banana i teraz swieci pomarancza:) Ja juz mam wlosy pomalowane maseczka jest ide rytual tanca brzucha przed mezem odstawic.MUSZE PODWYZSZYC SWOJA WARTOSC...;) Widzisz nacpana napisalam ostatnie slowa na temat:p

mantodea- nakręc ten taniec brzucha:D bedzie co pooglądać szczegolnie u kogoś w 9 miesiącu:D

w sumie ja chwilowo też znikam;) może będę później a może nie :D

Aaaa nie pochwalilam sie wam wczoraj chyba..Bylam na usg wymiary glowki wskazuja na to ze jestem w 38tc a nie w 36!:)a to oznacza ze porod sie zbliza wieeelkimi krokami i troche sie boje:-o Dziewczyny mam pytanie.Od paru dni maly prawie w ogole sie nie rusza lekarz mowil wczoraj ze jest wszystko ok.ale ja i tak sie martwie:(Myslicie ze to normalne???

dejzi sikso - idź do piaskownicy- tu rozmawiają dorosłe kobiety

mantodea- no podobna ma mniej się ruszać- moja latała do końca jak wsciekła- to mnie też niepokoiło- więc tak źle i tak niedobrze;)

Gość pierwsze slysze
:P

No dzien dobry :) :) Mantodea - ja tez tak mam - moj albo szura pupcia albo ma czkawke - innych ruchow typu kopniecia nie czuje. Tez sie martwie ale lekarz mowil ze na tym etapie to normalne.