Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skępowana dziewczyna

Jak iść ubraną do gina aby było mi wygodnie?

Polecane posty

jak idziecie do gina to zakładacie spodnie sukienkę ? czy spodnie i dłuższą bluzkę? ja się krepuję tak paradować z gołym tyłkiem po gabinecie w dodatku jak byłam u ginekolog baby to jak ja sie rozbierałam to ona patrzała a mnie było głupio potem się patrzala jak ja na to (czyli fotel) właże i wleść nie potrafiłam zero intymności. głupio się czułam.

moj ma parawan i sie pyta czy jestem przygotowana i leze na fotelu, jak tak to podchodzi, a pozniej czeka az ubiore majtki i sie poloze na lozku do usg. wstydliwy moj ginek jest, ale za to super lekarz :)

Gość ja robię tak
zakładam spódnicę (sukienka), taką co się nie gniecie, ściągam majtki a już na fotelu spódnicę mocno do góry :), ewentualnie dłuuuugą bluzkę za pupę

a ja chodzilam w ponczochach i sukience :D:D moj lekarz sie ze mnei smial ze nic mu nie dam poogladac :P wystarczylo majtki sciagnac i bylam gotowa do badania :) a najgorsze byly ogrodniczki :/ tego nie polecam

to widzę że wszystko przemawia za tym abym jednak zmieniła ginekologa bo dość że niema dyskrecji to jeszcze bada tak że potem mnie wszystko boli też tak macie? :( beznadziejna baba

Gość No ja sie zraziłam
do kobiet-ginekologów i teraz chodze do faceta wiec może ty też zmień?

co ja będę dawała popatrzeć? NIEMA! :/ musi być dyskrecja, wiem że ta baba niejedną dupę widziała ale dla mnie to przykre jak niema warunków intymnych

no dobrze muwisz, zmienię gina, może też być babka tylko żeby miała inne podejście do pacjenta i żeby jakaś intymność była, zawsze mogę sobie pujść jeszcze do kogoś innego jest wybór

Ja chodzę też do kobiety, ale jest naprawdę fajna babka ;) Przyjmuje państwowo, a jak to państwowo w gabinecie nie ma wygód i też trzeba paradować z gołym tyłkiem. Takie rzeczy jak parawan, to są tylko w gabinetach prywatnych (ja przynajmniej w państwowych nigdy nie widziałam). No i żeby zapobiec bieganiu z gołym tyłkiem zakładam spódnicę lub sukienkę, gorzej jak jest zima... ;)

Gość Spódnica
sukienka albo tunika.

mialam przyjemnosc byc badana pzrez trzy kobiety gin i dwoch panow gin zdecydowanie polecam mezczyzn nie wiem co w tym jest ale faceci byli delkatniejsi :) a z intymnoscia tez mam wrazenie ze faceci bardziej szanuja pacjenta niz baby, moj gin jest wogole super lekarzem ale w szpitalu jak bylam i pzred i po porodzie to zawsze facet mial lepsze podejscie niz baba

Gość magdeczka pizdeczka
proponuję całkiem iść bez majtek tylko uważać aby śluz nie zostawił plam na krześle lub tapczanie