Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kobiiietka

Chłopak po 2miesiącach znajomości spytal czy jestem dziewicą, ma 25 lat

Polecane posty

jak chcesz łagodzic to mów prawde... sam powiedział że ta co skłamała to sama wiesz co. Więc niczego nie ukrywaj... pozatym chyba chcesz zeby on chciał być z toba z miłości a nie dlatego ze jestes dziewica?

ale o czym ty mówisz przecież ma prawo wiedzieć z kim się wiąże za nim się jeszcze zakochał

Jeżeli kobieta klamie w ten sposob to jest brak szacunku dla tej osoby z którą się wiąże

Gość ja pierdyle
zależy ci ale czy jemu zalezy tak samo jak tobie! Daruj sobie na siłe i tak go nie zatrzymasz klamstwo i tak wychodzi na jaw A nawet jesli nie wyjdzie to bedziesz czuła sie z tym dobrze ? nie wiem ale ja bym tak nie potrafila życ ...

Nikt się nie poszył Poważnie myśle o przeprosinach a raczej mam zamiar zaztosować aię do rady jednego z panow czyl isama się spytam najpierw czy byl kiedyś z dziewicą jak był to czy ma prawo wymagać o następnej dziewictwa jeżeli cudzą przyszlą żonę już go pozbawił

Gość Grzęś a ja bym ci radziła
czasem poużywac mózgu bo jego z pewnością masz jeszcze w stanie dziewiczym.:o

Gość Powiedz mu jak jest
i niech sie odczepi, za jakis czas bedziesz dziekowac że nie wypalił zwiazek z takim oszołomem.

Dojrzalość nic nie ma do dziewictwa przyszlej żony to kwestia szacunku do siebie

Gość Grzęsiu a jak tam twoje
prawictwo? Też jesteś "używany"?:o

Gość nawet jak powiesz mu
prawdę i on "łaskawie" ją zaakceptuje, to skoro ma aż tak nasrane w głowie, kiedyś zacznie Ci w trudnych momentach związku wypominać ten fakt Bogu dziękuję, że nigdy na swej drodze nie spotkałam tak wykrzywionego i popranego emocjonalnie człowieka! :O

Gość hahahaahaha
doświadczony,taaa.:o

Gość no to grzęsiu
życze ci dziewicy.....po wielu oralach i analach.:classic_cool:

związek to nie tylko seks, ale i szacunek, a najlepiej możesz poznać człowieka widząc, w jaki sposób traktuje innych ludzi jego słowa o kobietach, sposób mówienia - z mety go skreślają nawet jak z nim będziesz, za jakiś czas założysz kolejny topik, o innej treści i bynajmniej nie będzie w nim peanów na cześć waszego udanego pożycia uciekaj od niego jak najdalej taki człowiek jest jak trędowaty zagraża innym póki nie jesteś jeszcze na maksa zaangażowana, odejdź jak najdalej 🖐️

Jak myśli o poważnym związku to nie warto angażować się w związek z wycieruchą.

Gość Daj sobie spokój
z takim typem!:o

niestety za późno jestem już zaangażowana w dodatku od bardzo dawno ni się podobal tylko nie mialam jak, bo zawsze zbyt duża konkurancja była ech

Jak miał już dziewicę...i przeprosisz to może masz szanse ale jakby wypominal to zawsze trzeba łagodzić... a nie mówić ze miałas prawo czy podobne bzdury

jesteś wobec tego równie chora, jak i on :O szkoda naszego czasu na rozmowy z Tobą, co więcej myślę, że podszywasz się pod kobietę, a w rzeczywistości jesteś tym samym przygłupem, który od wielu miesięcy zakłada codziennie topiki o dziewictwie do lekarza!

Gość powiedz prawde powiedz prawde
powiedz prawde, jak ucieknie to tylko przysluge ci zrobi...

Gość buahahhahaha
glupia laska przepraszaj teraz a za pare lat wyladujesz na kafe z pytaneim: bije co zrobic

Gość Porządny
Ja bym w życiu nie ożenił się z używaną. Jak można żyć z kobietą której jakiś obcy, przygodny gostek penetrował pochwę i nie daj bo że się jeszcze w nią zesikał i zaraził jakimś choróbskiem. BLEEEE... Takie to tylko do przygód erotycznych się nadają i do staropanieństwa (chyba że złapią jakiegoś frajera i ROGACZA)!!!

Gość gasasa
rzadko tu bywam, ostatnio jakies 0,5 roku temu. z przykroscia musze stwierdzic ze forum schodzi na psy, poziom "dyskusji" obnizyl sie drastycznie. wezcie sie do myslenia a nie do mądrowania, robi się tutaj druga interia

Gość Precz z hipokrytkami
Hipokryzja co niektórych nie zna granic. Dlaczego to niby fakt posiadania upodobania do dziewic miałby świadczyć o jakiejś niedojrzałości emocjonalnej lub intelektualnej, tego nie potrafię zrozumieć. Wszyscy, którzy piszą o tym, że jest to wyraz uprzedmiotowienia kobiety, najwyraźniej nigdy nie spostrzegli, że w naszym stosunku do innych, nawet w relacjach nazywanych miłością, takie elementy uprzedmiotowiena są po prostu nieuchronne. Czy te przeleciane, co tak pomstują na facetów chcących związać się z dziewicą, zapałałyby uczuciem do kogoś, kto ma np. wielki czyrak na czole??? Nie??? A dlaczego??? Bo taki gość im się nie podoba, bo z kimś o takim wyglądzie nie chcą być. I mają prawo i nie widzę powodu, aby z tego tytułu utyskiwać, że to XXI wiek, a ludzie nadal zwracają uwagę na wygląd zewnętrzny itp. Ale czym takie podejście różni się od podejścia mężczyzn nie chcących po kimś poprawiać, którzy za taki czyrak mają po prostu brak błony? Gdzie tu konsekwencja??? Z kolei namawianie do kłamstwa, to próba fundowania związku na nieszczerości. Naprawdę, gratuluję.

Ostatnio byłem świadkiem jak 3 tłuste panny chwaliły się ktora częściej się puszczała. Myślałem że się porzygam

Gość o czym TY człeku piszesz
nie widzisz, w jaki sposób ten facet wypowiada się o kobietach, które nie zachowują się po jego myśli? ma prawo oczekiwać dziewictwa, o ile sam jest również kryształowo czysty, ale nie ma prawa w taki sposób się wypowiadać o osobach nie spełniających jego kryteriów to właśnie świadczy o gówniarstwie i niskim poziomie etyczno - moralnym a namawianie kobiety - o ile topiku nie założył ten "świr", który od jakiegoś czasu cały czas pisuje na kafe - do przeproszenia faceta, że nie jest dziwicą, zakrawa na chorobę umysłową pomysłodawcy nie mamy wpływu na przeszłość, ludzie się zmieniają, mówienie, że nie ma to znaczenia, jest szczeniactwem bo negując ten fakt, neguje się jednocześnie możliwość wystąpienia zmiany po jakimś czasie w człowieku - skąd więc te masowe rozwody? właśnie dlatego, że niedorośli i niedojrzali ludzie, zabierają się za tworzenie czegoś, o czym nie mają pojęcia i jeszcze jedno każdy ma prawo do swoich poglądów, ale usilne wielomiesięczna pisanie na kafe w kółko tego samego, w co najmniej kilku postach na dobę, świadczy o poważnych zaburzeniach psychicznych osoby, która takowe posty zakłada hipokryzją jest również niedopuszczanie i niebranie innych możliwości pod uwagę, niż swoje własne 🖐️