Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakoś sobie

Sory ale Faceci przesiadujący na Kafeterii to jakieś Cipki

Polecane posty

Gość jakoś sobie

nie wyobrażam mojego faceta siedzącego i klepiącego posty na kafe. jakieś to cipkowate takie jak dla mnie :o🖐️

Gość jakoś sobie
sama jestem cipkowata ale coś musiałam napisać :O

Gość jakoś sobie
kiepski podszyw :)

Gość jakoś sobie
ja tam już bym wolała podłego chuja (ale chuja) niż cipe :D

no cipki ale niektory robią to dla zabicia czasu, podrywu itp. albo badan socjologicznych jak to kiedys ktos mi powiedzial, gorzej gdyby byli uzaleznieni hehhe moze patrzysz ze swojej perspektywy - swojego pkt widzenia

Gość alicja janosz
temat o facetach-cipach i naczelna ciota kafe przyleciała

nie piszesz o wszelkich forach tematycznych, tylko konkretnie o tym? musze przyznac ze to ciekawe, ze poruszanie tematow innych niz motoryzacja, sport, kulturystyka budzi az taka niechec u ciebie :D

Gość Bureelibe-ja
a dziarosław zaś to samo jak stara zdarta płyta bleee wstydziłbyś się oblechu pierdoliić jedno i to samo

Gość __lolek
u mnie w pracy chodzi tylko to forum reszta poblokowane :P dlatego tu jestem

Gość jakoś sobie
00:22 alicja janosz "temat o facetach-c*pach i naczelna ciota kafe przyleciała" hehe trafne spostrzezenie a dla nieumiejących czytac : Kafeteria - forum dyskusyjne KOBIET 🖐️ "sory ale kobiety przesiadujące na kafe to jakieś 100 kilowe kaszaloty, stare panny i inne poprodukcyjne odpady" gówno za przeproszeniem o tym wiesz a poza tym nie taki jest temat topiku cipciu :D

Gość jakoś sobie
no bo spójrzmy prawdzie w oczy - co to za facet co przesiaduje na babskim forum cały dzień, podnieca się każdym nowym topikiem jak jarek84, komiczne i inne temu podobne twory :o Ci, którzy robią to od czasu do czasu dla zabicia nudy w pracy lub pośmiania się z tekstów pustych lasek sa jak najbardziej usprawiedliwieni ale w innym wypadku to żenada ;/

Gość jakoś sobie
"już widzę jaka skifa byłaby gdyby udzielały się tu sama płeć głupsza my tu jesteśmy po to, by przypominać Wam, samicom, gdzie jest Wasze miejsce, czyli w kuchni przy garach, kapujecie?" rozwój coponiektórych zatrzymał się również lata wstecz jak widać :D

no jarek ty akurat to tuman jestes nad tumany i lepiej swoich spostrzezen tu nie zamieszczaj heehhee chyba ze tylko na takiego idiote sie kreujesz----jedyna nadzieja hehehe

wybralas widze mloda gazele ze stada jakos sobie, nie wyobrazasz sobie faceta piszacego o czyms innym niz to co wyzej wymienilem?

Gość jakoś sobie
sumienie k nie, nie wyobrażam, no poważnie facet na babskim forum? mój jak ma jakiś problem to idzie na browarka z kolegami a nie wylewa swoje żale wyczekując na porady gimnazjalistek albo wdajacy się w dyskusję na typowo kobiece tematy to jakieś wynaturzenie, coś jest nie w porządku z tymi tutaj pseudo facetami

Gość sratatatata
Faceci którzy tutaj siedzą szukają instrukcji do kobiet:O

no wiesz, co do porad gimnazjalistek to i o kobiecie nie najlepiej swiadczy jesli je na powaznie bierze ;) a co to sa typowo kobiece tematy?

Gość jakoś sobie
Dyskusja ogólna (162478) Wejdź na forum » Zdrowie i Uroda (82487) Porady, metody pielęgnacji, recenzje kosmetyków i leków itd. Dermatologia. Wejdź na forum » Zakupy (5140) Zakupy kosmetyczne i nie tylko. Pytania o produkty, ich jakość i cenę oraz odpowiedzi Czytelniczek Kafeterii. Wejdź na forum » Diety (4631) Wszystko na temat dietetycznego żywienia, cieni i blasków różnych szkół i prądów. Swobodna wymiana przepisów i wrażeń. Wejdź na forum » Fitness, masaże, joga i inne (1756) Kluby fitness, ćwiczenia samodzielnie, właściwa dieta... Porady internautek i profesjonalistów. Wejdź na forum » Chirurgia plastyczna (1038) Wszystko o cieniach i blaskach chirurgii plastycznej. Doświadczenia kobiet, porady i przestrogi. Porady specjalistów. Ogłoszenia. Wejdź na forum » Kultura: Książki, kino, muzyka (5713) Wejdź na forum » Moda i ubiór (5369) Jak się ubrać? Co kupić? Gdzie kupić korzystnie? / Co na jaką okazję? Co do czego pasuje? Jakich błędów się wystrzegać? Wejdź na forum » Gwiazdy / TV / Kino (5566) Rubryka traktująca o gwiazdach, ich perypetiach, urodzie, przymiotach i przywarach. Wejdź na forum » Seriale w TV (1193) Co się wydarzyło? Co się wydarzy? Czego nie wolno przeoczyć, bo zapowiada się dobrze? Wejdź na forum » Rozwodnicy, "eks", wdowy/wdowcy (294) Doświadczenia, emocje towarzyszące rozstawaniu się i samotnemu życiu. Wejdź na forum » Życie uczuciowe (63252) Wejdź na forum » Życie erotyczne (42205) Wejdź na forum » Antykoncepcja, płodność / Ginekolog (27354) Forum zarówno dla osób, które wystrzegają się zajścia w ciążę, jak i dla tych, którzy pragną dziecka. Wszystko, co powinnaś wiedzieć o ginekologach (jak często chodzić, ile to kosztuje, do kogo się udać...). Wejdź na forum » Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci (33598) Wejdź na forum » Śluby i wesela (8620) Wszystko o udanych, nieudanych ślubach i weselach. Porady, przestrogi i przydatne adresy. Wejdź na forum » Po 30-tce (Życie dojrzałe) (447) Rozterki i dylematy kobiet po 30-tce. Wejdź na forum » Poza Polską: praca, studia, życie (2798) Forum dla kobiet pracujących i studiujących poza granicami kraju. Ich problemy, porady, zachęty i przestrogi. / Sposób na znalezienie osób z tego samego kraju i miasta. Wejdź na forum » Praktyczne informacje (2265) Gdzie zjeść, gdzie się bawić w weekend... Wejdź na forum » Gotowanie, dom, ogród (7869) Przepisy kulinarne, porady dotyczące prowadzenia domu i ogrodu, środki czystości, dobre sklepy itd. Wejdź na forum » Praca (dam/szukam), własna firma, CV i rekrutacja (5684) Na tym forum można umieszczać propozycje pracy (szukam pracy / szukam pracownika) oraz dyskutować na temat przedsiębiorczości (własnej działalności gospodarczej, podatków, ZUS itp.), procesu rekrutacji i CV, reguł, jakimi się rządzą. Wejdź na forum » Nianie, sprzątanie, prace domowe itp. (578) Ogłoszenia: Szukam niani, sprzątaczki, pomocy domowej. / Zaopiekuję się dzieckiem, posprzątam, ugotuję, pomogę... Wejdź na forum » Kosmetyczka, fryzjer, mani- i pedicure i in. (2015) Ogłoszenia (szukam i oferuję): usługi kosmetyczne, fryzjerskie i inne. Wejdź na forum » Redakcja Kafeterii (72) Wejdź na forum »

moj drogi ja nic nie licze.. skoro jestes tak beszczelny to sobie bądż :-D ze stratą dla ciebie...

Gość jakoś sobie
gdzie tu motoryzacja czy jakikolwiek temat typowo męski? to chyba mylisz z o2 :)

Gość sikawka
chce mi sie siku...........

Gość jakoś sobie
idzie na browarka z kolegami? a trzymają się za rączki jak idą czy idą gęsiego? może Twój facecik nie potrafi czytać i pisać? sprawdzałaś go? doprawdy facet jesteś ponadprzeciętnie żenujący - tak idzie na browara z innymi facetami porozmawiać jak na prawdziwego faceta przystało a nie jak baba żali się na damskim forum, a ty to już w ogóle odosobniony przypadek - ręce się załamują

ale ja nie powiedzialem ze tylko o tych ktore wymienilem wypada facetowi gadac ;) pytalem sie czy ty tak uwazasz :D dac ci przyklad z zycia? ja tu sie kiedys pytalem o postinor, czytalem o tym jak kobieta na to reaguje chyba widzisz roznice miedzy tym co masz napisane na ulotce, co powie ci gin, a co uslyszysz od kobiet i z czym to sie moze wiazac uwazasz ze tylko kobieta powinna miec taka wiedze? podejmowac takie decyzje? ja uwazam ze troche to dziecinne ;) pomijam juz gadanie o uczuciach, bo widze ze facetowi nie wolno,w twoim mniemaniu :D

jarek 84 to poprostu prawdziwy gbur ktorego wogole nalezy ignorowac, bo czlowiek z tym ilorazem inteligencji i z takobleśnym wizerunkiem nadaje sie jedynie do... niech sam sobie dopowie hahahhahahaha

Gość tylko wtrące sie na chwilke
Sumienie--czy Ty nie rozumiesz ze na tym forum kobiety sie zwierzają,mówia o swoich pragnieniach obawach... nie jest sztuką tu być i obserwować.Wśród tylu kobiet kazdy z Was może byc wyjątkowy.

Gość jakoś sobie
sumienie k, facet zaglądający na kobiece forum, żeby się coś o nic dowiedzieć idzie na łatwiznę nie uważasz? Załóżmy, że nie jesteśmy w realu, przyszedłbyś na takie zgromadzenie miauczących kobiet żeby się czegoś dowiedzieć? przyznajesz się znajomym, że aktywnie udzielasz się na Kafeterii? Sam sobie odpowiedz, a poza tym naprawdę uważasz że dowiesz się o leku np czegoś więcej od kafeteriuszek niż z ulotki opracowanej przez farmaceutów?:d