Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakoś sobie

Sory ale Faceci przesiadujący na Kafeterii to jakieś Cipki

Polecane posty

Gość jakoś sobie
dopiero jak wiem, ze komus moge zaufac, to sie przed nim otworze i przestane udawac tego nigdy nie będziesz na 100% wiedział a poza tym jak się nie narazisz na cierpienie, odrzucenie itd. będziesz sprawdzał, prognozował i udawał to nigdy nie będziesz żył naprawdę

Gość tylko wtrące sie na chwilke
obchodzi Cie to?Tutaj jestem kim chce:P

sumienie - rozumiem, ale nie nalezy przejmowac sie za bardzo co inni moią na twoj temat, najwazniejsze byc w zgodzie ze sobą i wyrazac opinie w zgodzie ze soba -- nawet tutaj jesli tu jestes szczery a w zeczywistosci nie do onca --- byc moze na tym tracisz, i przez to tu przyciagasz ludzi ktorzy rozumieją Cię a w realnym świecie nie.. albo moze jest na odwrot...nie znam cie

obchodzi mnei o tyle, ze na pomaranczowo napiszesz szczerze ;) nie skocze z tego powodu ani pomnika sobie nie postawie, bez obaw a ja lubie sluchac ludzi i rozmawiac z nimi zgadnij dlaczego tu jestem ;)

Faceci siedzxacy na forach takich jak kafe to obleśny,żałośni cioty ktorzy obrazajac iinych chca sie dowartosciowac .A kobiety to wstretne grube kaszolaty z małym biustem ... ech i nad czym to sie tak rozwozic,kłócic i wyzywac? fakt jest faktem nie dajacym sie podważyć :P

Zrozum dla mnie Twoje wpisy juz są niewiarygodne.To tylko kafe:F co Cie obchodzi opinia jakiegoś tam Nicka

hah, tobie nie trzeba nawet obrabiac, przeciez wszyscy (ci, ktorzy w miare czesto tu przebywaja) juz zdazyli sie na tobie poznac, tylko nie wszyscy jeszcze wiedza, ze nie ma sensu starac sie reformowac takich jak ty. chyba, ze tak bardzo obchodzi cie opinia rzadko bywajacych tu uzytkownikow, w co szczerze watpie...

w takim razie mozna napisac ze wszystko tutaj ma zerowa wartosc bo to tylko wpisy jakichs nickow na kafe a ja tak nie uwazam, chetnie poznaj twoja opinie w koncu forum sluzy do wymiany tych opinii

Nie moge bo Cie lubie.Wyluzuj...

Napisałam tak zebys sie leoiej poczuł.Myslałam ze nie uwierzysz to tylko net

Gość ludzie ktorzy
słuchaja porad na takich forach od kogokolwiek to debile a o męzczyznach to juz nie wspomne :O

Z pewnym zażenowaniem muszę stwierdezić, że tytuł tego topiku w oniesieniu do mnie niestety jest prawdziwy. :o Pewien psycholog napisał kiedyś : "jesteś tym o czym myślisz" A że ja będąc forumowym ginekologiem-amatorem a ostatnio także klubowym ginekologiem-poożnikiem EKKM ktory jest moim kafeteryjnym domem myślę głownie o ci-pkach. Wiec chyba ze mną tak jest :P :classic_cool:

całkowicie sie zgadzam z tezą postawioną w temacie :D :P:P A serio Problem polega na tym, że kobiety, same uważają się za debilki... Tzn konkretnie te, ktore stawiaja facetom zarzut siedzenia na babskim forum. Kobiety te a priori przyjmują, że tamty je interesujące, są banalne, głupie, nieistotne, żenujące i w zasadzie poruszanie ich to upadek. Jest to bardzo głęboko zakorzenione w ich umysłach. Kobiety będą bronić jak lwice teorii o tym, jakie to są inteligentne, ale bez zastanowienia, gdy emocje biorą góre nad mysleniem stwierdzą, że kobiece tematy do dyskusji, to ploty, bzdety i najbanalniejsze farmazony... Jednoczesnie przyjmują również z samej zasady, że mężczyźni powinni być od nich lepsi. Tak po prostu - wiekszosc kobiet uwaza, że facet jest istotą wyżej postawioną w rozwoju od nich, tylko sama przed sobą boi sie do tego przyznać... Dlatego wlasnie, facet pisujący na babskim forum to dla nich taki upadek... Istota wyższa zniżyła sie do ich poziomu - to prawdziwa degradacja... Teraz odwróćmy sytuacje - kobieta pisująca na męskim forum.... O!!! To jest dla kobiet powod do dumy... Kobieta udzielajaca sie na forum motoryzacyjnym, sportowym - rośnie w oczach.. To dla niej swista nobilitacja - bo przecież kobieta - istata postrzegana przez same kobiety jako podrzędna, wspięła sie na wyżyzny, awansowała z pisania banałów, do rzeczy sensownych.... z kasty plebejskiej, do patrycjuszy :D Drogie panie... Czemu uwazacie sie za gorsze od nas?

Gość elektryk sieciowy w akcji
odpowiem po prostu... bo nie mamy penisow 😭

luuzik :D rozwalaja mnie po prostu te tabuny zakompleksionych kobitek, ktore eskalacją agresji, próbują samym sobie pokazac, ze nie są gorsze od facetów :)

Gość mnie to nie wzrusza ale
mnie nie wzrusza, że ktoś tam sobie przesiaduje na damskim forum, nie uważam się tez za gorszą....ale nie wyobrażam sobie być z mężczyzną, który caaaaaały dzień pieprzy głupoty na forum, jakimkolwiek forum....bawi się w mentora, albo ginekologa, żenada. Po prostu ktoś nie lubi jak jej mężczyzna wędkuje, mnie tacy faceci z forum wyfają się byc nieinteresujący. Kiedy czytac ksiązki?kiedy pracowac?bez sensu. zamiast rozwoju pociskanie głupot małolatom.

Gość tydsd
To Wy tu siedzicie by poczuć sie lepszym

no tak ale jesli ktos tu siedzi bo mu praca na to pozwala to niech sobie pisze :) tym bardziej , ze robi to z poczuciem humoru

Przesiadywanie na jakichkolwiek forach od switu do nocy , niezależnie od płci jest bardzo ogłupiajace :p i świadczy w pewnym sensie o jałowości życia . Mówię to z całą odpowiedzialnością ,,przesiadywacza,,. No jeszcze nie od świtu do nocy ...ale jestem na dobrej drodze:D

Gość tydsd
Też jestem uzalezniona od kafe.Zdania nie zmienie.Faceci którzy tu siedzą chcą sie dowartościować.

tydsd..to samo mozna o kobietach powiedziec :)