Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakoś sobie

Sory ale Faceci przesiadujący na Kafeterii to jakieś Cipki

Polecane posty

ja cały czas pracuje :D jesli ktos uwaza, ze wpisy tutaj wymagaja jakiegoś szczegolnego zaangażowania to życze szczescia :D

Nefry : i co się chwalisz?:P Tyle to każdy potrafi, ja musze się odłączać tylko wtedy, kiedy znowu przychodzi siła niefachowa i trzeba mieć na nią oko :D:D:D

Gość jakoś sobie
nie, nie przy każdym komiczne, a malutkie postrzeganie świata, z tego co zdążyłam zauważyć, to głównie Twoja cecha, masz zazwyczaj swoją opinie, nie przyjmujesz do wiadomości, że coś w ogóle może być inaczej, trzymasz się jakichś śmiesznych sztandarów,, które czasem mam wrażenie pochodzą z głęboko zakozenionego komunizmu, ale nie chce mi się w to zagłębiać powiedz tak szczerze co Ci daje to negatywne, chamskie wypowiadanie się na co drugim wątku, czujesz się lepszy? silniejszy? i powtarzam - bez ściemy, że to dla zabicia nudy

Gość Suka Pełną Gębą
osobiście podoba mi sie , to ze są tu panowie.Jest ciekawiej.

Gość jakoś sobie
jakoś sobie : to może idź na ten kurnik, zacznij czytać ciekawe artykuły, a nie marnuj czasu na idiotycznym forum temat topiku to nie "czy kafeteria jest idiotycznym forum czy nie" CZYTAJ

Gość elektryk sieciowy w akcji
' nie, nie przy każdym komiczne, a malutkie postrzeganie świata, z tego co zdążyłam zauważyć, to głównie Twoja cecha, masz zazwyczaj swoją opinie, nie przyjmujesz do wiadomości, że coś w ogóle może być inaczej, trzymasz się jakichś śmiesznych sztandarów,, które czasem mam wrażenie pochodzą z głęboko zakozenionego komunizmu, ale nie chce mi się w to zagłębiać' litosci przeciez 90% nas tak sie zachwouje :D

"masz zazwyczaj swoją opinie, nie przyjmujesz do wiadomości, że coś w ogóle może być inaczej, trzymasz się jakichś śmiesznych sztandarów" widzisz - Twoim problemem jest własnie wąski umysł :D Ja doskonale rozumiem, że coś moze być inaczej... Ja po prostu wyśmiewam to, że ludzie przez to "coś inaczej" sami na własną prośbe ładują sie w problemy, potem opisuja je na forum, a rozwiązanie jest zazwyczaj banalne :D A co mi daje - zabawe - głupota jest bardzo zabawna

jakoś sobie : skoro Ty czujesz się upowazniona do mowienia innym, co mają robić, to ja również tak sie poczułam :D

Gość jakoś sobie
tak, jest ciekawiej i absolutnie niech to nie brzmi tak, że chciałabym kogoś stąd wyganiać, nie po prostu mam swoje zdanie na temat wysiadujących tu panów, jak wcześniej pisałam, ci, którzy napiszą post, dwa posty dziennie, potrzebują rady - ok ale osobniki jak komiczne, jarek 84 - oni wg mnie mają ze sobą poważny problem

Nefry, jaka z Ciebie dzielna dziewczynka z podzielną uwagą :) Jestem z ciebie dumna :)

Gość jakoś sobie
kyrene nie wiem, w którym momencie nakazałam komukolwiek robienia czegokolwiek ale może to ja świruję

jakoś sobie...tak samo on ma swoje zdanie na temat przesiadujacych tu kobiet. i ma calkowita racje bo niektore sa naprawde ostro szarpniete

kyrenko - pewnie, ze dotyczy to tylko facetów - bo to oni zniżyli sie do poziomu głupich bab :D jakaś sobie - kolejna z kompleksami :D

komiczne : chyba chciałeś powiedzieć, że to kobiety sie zniżają do poziomu samców, zeby z nimi dyskutować :P Tylko po co???:D

Gość jakoś sobie
daj spokój, zaraz mi wmówisz, że mam kompleksy, ważę 100 kg i w ogóle poleciłbyś mi samobójstwo - to by było najbardziej banalne rozwiązanie, otóż rozczaruję Cię, jesteś w błędzie komiczne, wg mnie kompleksy masz ty - zazwyczaj takie właśnie osobniki z kompleksami dowartościowują się poprzez naśmiewanie się z innych - brawo pisząc jeden czy dwa poaty nie miałam tego na myśli czytajcie KILKA skoro już wszystko trzeba tak dosadnie tłumaczyć.

Gość vvvvv
Na onecie wpiszesz komentarz i czekasz dziesięć minut aż się pojawi. Tu jest szybciej :P

vvvvv...nastepny :D

"daj spokój, zaraz mi wmówisz, że mam kompleksy, ważę 100 kg i w ogóle poleciłbyś mi samobójstwo" spokojnie - nikt Ci tego nie sugeruje... dawałbym Ci najwyzej 95 kg :P ale skoro twierdzisz, ze osoba wysmiewajaca sie z innych bo bankowy frustrat.... to co powiedziec o osobie, ktora wysmiewa sie z osoby wysmiewajacej sie z innych ? :P To mega frustrat... jakas sobie... przedstawilas nam sie wlasnie

Gość buueeeheeee
komiczne czy ja Cię wyśmiewam? po prostu żal mi Ciebie mogę ważyć jak dla Ciebie nawet 200 kg, wiesz gdzie mam twoją opinie wyssaną z palca, zaczynasz się posiłkować pustymi argumentami, hm?

Gość jakoś sobie
pomyłka

"a ja sie wcale nie przejmuję, wcale a wcale, nie słyszysz? wcale mnie nie obchodzi twoje zdanie, wiesz? ani trochę mnie nie obchodzi..." itd. Skąd ja to znam :D

pod iloma nickami jeszcze tu pisujesz? :D chcesz ukryc przed soba swoj problem uzaleznienia od tego forum? zakrzyczec go, oskarzajac o to innych? odpowiedz pod jakims innym, moze ktorymś ze swoich czarnych nicków :P

Gość jakoś sobie
komiczne, raz mam taki nick raz inny i co to ma za związek?

Gość Jest nadzieja--ROZWÓD
Komiczne Nefry,kyyrene no i ja:classic_cool:są w miare wiarygodnymi osobami.Piszą to co myslą,wiemy co nieco o Nich samych[wiek itd]Kazda osoba która bierze kafe na powaznie ma problem:O

o merde, aż sie przestraszyłam :D:D:D wiarygodni...umarłam, jak to mowi Nefry :D:D:D

Gość Jest nadzieja--ROZWÓD
To był komplement.Nie dziekuj:classic_cool: