Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakoś sobie

Sory ale Faceci przesiadujący na Kafeterii to jakieś Cipki

Polecane posty

Gość tydsd
Elektryk racja.Tylko dla mnie teksty ''tu jestem prawdziwy''bawią mnie.Jak mozna wirtualnie byc prawdziwym?

Gość jakoś sobie
mnie nie wzrusza, że ktoś tam sobie przesiaduje na damskim forum, nie uważam się tez za gorszą....ale nie wyobrażam sobie być z mężczyzną, który caaaaaały dzień pieprzy głupoty na forum, jakimkolwiek forum....bawi się w mentora, albo ginekologa, żenada. trafiłaś w samo sedno, komiczne fajna gadka co nie zmienia faktu, ze jesteś jedną z przesiadujących tutaj Pipek Dlaczego Ty zniżasz się więc do naszego poziomu? Jakieś kobiece instynkty może się w Tobie uwalniają? Jesteś jednym z przypadków totalnej Cipki, prowadzisz w rankingach łeb w łeb z jarkiem, no bo powiedz - siedzenie na babskim forum całymi dniami? jesteś przegrany a twój sposób na odreagowanie to wyżywanie się na piętnastoletnich dziewczynkach

Gość elektryk sieciowy w akcji
a jak mozna takie forum uwazac za powazne ??

Elektryk : no cóż, wszystko jest kwestią upodobań, jedni przejmują się głodującymi dziećmi w Afryce, inni tekstami na forum :D

Gość jakoś sobie
pewnie, że nie można:D ktoś, kto uważa za poważne ma chyba nierówno pod sufitem

"Dlaczego Ty zniżasz się więc do naszego poziomu? Jakieś kobiece instynkty może się w Tobie uwalniają?" a tu niestety nie trafiasz.... bo ja nie uwazam kobiet za gorsze od siebie. Zanizanie wartości waszej płci to immanentna cecha kobiet, nie mężczyzn. A siedze tutaj dla zabicia czasu w pracy i bawie sie doskonale :)

Gość tydsd
Elektryk juz Cie lubie..Jesli facet pisze tutaj swoje prawdziwe uczucia a w zyciu jest inny,w/g mojego rozumowania--Tutaj napisze ze nigdy nie skrzywdziłby kobiety,w zyciu moze bije własną dziewczyne?To tylko net,wiec nie ma zadnego powodu by w naszych wypowiedziach doszukiwać sie czegos głebokiego.

heh za bardzo sie przemujecie osobiscie uwielbiam czytac komicznego (co z tym autografem :>) facet ma pochucie humoru i zawsze wie co napisac. jaki jest w zyciu codziennym....kupa mnie to obchodzi :)

Gość jakoś sobie
komiczne: "rozwalaja mnie po prostu te tabuny zakompleksionych kobitek, ktore eskalacją agresji, próbują samym sobie pokazac, ze nie są gorsze od facetów" "a tu niestety nie trafiasz.... bo ja nie uwazam kobiet za gorsze od siebie" to się zdecyduj na którąś wersję facet bo się gubisz w zeznaniach

nefrytowakotka...uwazam, ze ta ranna o mezu i okruchach byla lepsza :D czemu wrzucacie wszystko do jednego wora :o to ze komiczne czasem pisze o glupich babskach nie znaczy, ze wszystkie za takie uwaza :o

Gość jakoś sobie
tak - nic lepszego niż czytać wypociny jakiegoś facecika, który wypowiada się na damskim forum co raz kpiąc z kobiet, ich natury, cech, zachowań itd, itp jedno słowo się na myśl nasuwa - dowartościowywanie się i nie gadajcie mi tutaj o zabijaniu nudy w pracy, jest 1000 innych rzeczy, które można robić w necie

bym może i stanęła w obronie komiczne , ale pogoda jest brzydka i mi się nie chce nic :o

oczywiscie, ze jest ale kazdy robi co lubi

Gość asdfds
czy ja wiem czy taki ktos jest cipa ? przegladajac rozne wiadomosci tutaj mozna sie niezle usmiac z glupoty kobiet... czasem warto im poprostu cos powiedziec bo inaczej beda pieprzyc obwiniac caly swiat ze to ze zachowuja sie jak idiotki itp. dla mnie to taka praca u podstaw jak w pozytywizmie :-D

"rozwalaja mnie po prostu te tabuny zakompleksionych kobitek, ktore eskalacją agresji, próbują samym sobie pokazac, ze nie są gorsze od facetów" zapomnialem, ze tu trzeba tlumaczyc wszystko łopatologicznie :D tak wiec, jak napisalem kobiety muszą pokazac SOBIE, ze nie sa gorsze od facetów - walka z własnymi kompleksami i fobiami - teraz rozumiesz?

Gość tydsd
Komiczne czyli mam rozumiec ze uswiadamiasz nam nasze kompleksy,by nasze zycie sie poprawiło.Dzieki Ci o litosciwy.

kyyrene..nie mam na mysli tylko kocznego :) jest tez frk, UK SUBS, pan od klockow i wielu wielu innych.. nie zapominajac o myrevinie ! czasem maja cos fajnego do powiedzenia i nie oszukujmy sie..kazdy z nas tu siedzi z nudow i dla rozrywki ! :)

Gość jakoś sobie
nefrytowakotka nie wiem, kurnik? jakies ciekawe artykuły? a facet tylko siedzi i wypatruje nowych postów i nie gadaj komiczne, że to tylko w czasie pracy bo i po pracy pełno Cię tu, w ogóle chyba jeszcze tylko na zdrowie i urada Cię nie było, może zacznij się wypowiadać na tematy typu "sutki mnie swędzą" albo "depilacja cipki"

"i nie gadajcie mi tutaj o zabijaniu nudy w pracy, jest 1000 innych rzeczy, które można robić w necie" i przy kazdym mozna zrobic z czlowieka psychola z tego powodu, ze sie nimi zajmuje :D

jakoś sobie ciężko przyjąć coś co nie miesci sie w Twoim malutkim postrzeganiu świata :D

Gość jakoś sobie
asdfds czy ja wiem czy taki ktos jest c*pa ? przegladajac rozne wiadomosci tutaj mozna sie niezle usmiac z glupoty kobiet... czasem warto im poprostu cos powiedziec bo inaczej beda pieprzyc obwiniac caly swiat ze to ze zachowuja sie jak idiotki itp. dla mnie to taka praca u podstaw jak w pozytywizmie tak, tak asdfds, pisując na kafeterii zmienisz świat :D powodzenia

jakoś sobie : to może idź na ten kurnik, zacznij czytać ciekawe artykuły, a nie marnuj czasu na idiotycznym forum :P

Jakoś sobie... Siedzenie na kafe nie przeszkadza mi w czytaniu artykułów, graniu w gierki, gadaniu na gg itp:P:P:P:P:P I jeszcze potrafię wprowadzać dane do bazy:P Nie wiem jak Komiczne, ale sadze że tez ma podzielność uwagi:D:D:D

ale dala z tym kurnikiem :D my wiec Ci napiszemy...na kurniku siedzia kwoki :P milo :>