Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakoś sobie

Sory ale Faceci przesiadujący na Kafeterii to jakieś Cipki

Polecane posty

"komiczne, raz mam taki nick raz inny i co to ma za związek" a o taki, ze symulujesz przed samą sobą, ze nie siedzisz tu całą dobe :D zmieniajac nicki :D

Gość Jest nadzieja--ROZWÓD
Kwit na wegiel:O Zatruwasz środowisko?:classic_cool:

Komiczne nie wczuwaj sie :classic_cool:

\" Komiczne Nefry,kyyrene no i ja są w miare wiarygodnymi osobami.Piszą to co myslą,wiemy co nieco o Nich samych[wiek itd]Kazda osoba która bierze kafe na powaznie ma problem \" każdy kto zakłada czyjąś wiarygodnośc,(także swoją:P)...na podstawie słów z neta ma problem dopiero:P

Tez mam piece:O Mam pełną swiadomość tego ze przyczyniam sie do śmierci drzewek w moim mieście😭

Roma Ty tez jestes dla mnie wiarygodna:classic_cool:no ale ja mam problem wiec sie nie ciesz:P

Gość moim zdaniem ..
to nic złego że facet wypowiada sie na damskim forum inne podejscie kojarzy mi sie z: kobiety do garów faceci zarabiac na rodzine Natomiast wypowiedzi i komentarze komicznego - czyta się jak \"wyrocznie\", jak znawce jedynego objawionego prawa, jak osobę która wypowiadając się w temacie jest \"demokratyczna\" i elastyczna bo jedyną prawdę jaką uznaje to SWOJA prawde i miarą NORMALNOśCI - jest przyrównanie zachowań i ludzi do NORMY tylko jedno - JAKIEJ NORMY - subiektywnej. troche zawile napisane, ale chodzi o to że ile ludzi - tyle pomysłów postrzegania świata i problemu, ludzie nie myślą schematycznie a wypowiedzi w stylu TYLKO JA MAM RACJE I TYLKO MOJE ZDANIE JEST MADRE I WAZNE - nie za dobrze świadczą o wypowiadajacym, mimo że można takie zachowanie tłumaczyć jako zabawę dla zabicia nudów. Pozostali panowie z kafe - są do porozmawiania:) z komiczne jest dialog tylko wtedy gdy ktoś ma podobne podejscie do tematu w przeciwnym razie \"WYROCZNIA\" :p

nefrytowakotka --->wiesz ze tym okresleniem zaryzykowałas?Bedziesz spostrzegana jako osoba egoistyczna i niewrażliwa:O Zmień nick kobieto:classic_cool:

"wypowiedzi i komentarze komicznego - czyta się jak "wyrocznie", jak znawce jedynego objawionego prawa" to prawda, ale od czego masz głowę, żeby nie brać żadnej prawdy objawionej jako jedynej słusznej?:D a, każdego przekonanego do swojej boskości nalezy zostawić w spokoju...;)

Gość moim zdaniem ..
jeszcze nie mialam okazji - malo co siedze na caffe ale najczesciej komicznego widze :P

Nefry : jesteś pewna tego swojego egoizmu? A moją nową stopkę czytałaś? Hę? :P

\"a wypowiedzi w stylu TYLKO JA MAM RACJE I TYLKO MOJE ZDANIE JEST MADRE I WAZNE \" nie moja wina, ze nie masz wlasnego zdnaia a jesli masz to nie potrafisz go argumentować :D wiem, ze ludzie mający swoje jasne i wyraziste pogądy nie są kochani :P

Gość moim zdaniem ..
ROMA31 mam glowe i tak tego nie traktuje - mialam na mysli ze wypowiedzi w jego stylu "wyrocznia" nie świadczą o nim za dobrze, dodatkowe wulgarne obrazanie i upokarzanie ludzi tez nie świadczy o zbyt wysokim poziomie kultury, który prawnik powinien raczej potrafić zachować :P taki styl wypowiedzi jak ma komiczne nie wnosi nic konstruktywnego do forum to jedynie mialam na myśli. :)

Pomagam kobietom zgwałconym i molestowanym.Wielokrotnie cytowałam wypowiedzi komiczne.Pisze z paroma osobami (zgwałconymi)z kafe którym pomagam wyjsc z poczucia winy,Niestety bardzo trudno znalezc prawnika czy psychologa który za darmo udzieli pomocy.Dlatego korzystam z mądrych wypowiedzi umieszczonych na kafe.

"o zbyt wysokim poziomie kultury, który prawnik powinien raczej potrafić zachować" spotkałaś Ty jakiegos prawnika kiedyś? :D:D

Gość moim zdaniem ..
komiczne - ja mam swoje zdanie i potrafie je argumentować ale problem w tym ze z toba nie ma dialogu. hahah dialog to jest otwarta rozmowa i trzeba sie otworzyć na to co ma do powiedzenia druga osoba - wysluchac jej racji jej podejscia jej argumentów OTWARCIE a dopiero pozniej wypowiedziec swoje zdanie

aaaaaaaa...no kumam.....o stylu przekazywania wszystkich prawd objawionych juz pisałam tu wiele razy:D, podzielam Twoje zdanie, ale cóż, taki styl:D

Gość moim zdaniem ..
spotkalam i to nie jednego ahahah nawet mam w rodzinie :) wiec wiem ze do wulgarnych ludzi nie naleza - no ale od kazdej reguly sa wyjatki KOMICZNE :P