Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ________________

Jestem załamana. Nie wierze w to co zobaczyłam

Polecane posty

Gość ________________

Wiem ze źle postąpiłam ale coś mnie tknęło i zajrzałam do skrzynki pocztowej mojego narzeczonego. I w śmietniku zobaczyłam maila od jakiejś Magdy otworzyłam a tam było zdjęcie testu ciążowego 2 kreski :( Jestem załamana nie wiem co mam robić znamy sie już ponad 8 lat!!!! On bardzo czeto wyjeżdża na delegacje i często nie ma go w domu.

Gość ________________
nie wiem co zrobić zastanawiam sie dlaczego on nie usuną tej wiadomości z maila!! :(

Gość gdgdgd
nie panikuj. najpierw z nim pogadaj. moze to nie chodzi o to, ze oni spali ze soba czy cos, moze ona spala z kims innym, a jemu tylko pisala o tym. pogadaj z nim, wszystko sie wyjasni.

Gość ________________
nałogowo sikam na testy ciążowe po czym wysyłam mojemu facetowi na skrzynkę przybierając różnorakie, coraz to wymyślniejsze imiona

no ok, ale to zdjęcie jeszcze nie świadczy,że to jego dziecko.... może to jakas znajoma, która ma własnego partnera i np długo nie mogła zajść w ciążę.... a teraz z radości wysyła wszystkim fotografię testu....

wybacz... ale ja mam na imię Magda i jestem w ciąży, gdy zaszłam to powysyłałam znajomym zdjęcia testu z radości

Gość głupia znalazła reklamę i się
podnieca :O

Gość ________________
dzięki.... ale mnie to nie pocieszyło co mam robić??? ten mail leży w skrzynce już od ok tygodnia A on normalnie sie zachowuje w stosunku do mnie jest czuły itd nic nie daje po sobie poznać ze jest coś nie tak!!! Pieprzony sukinsyn!!!!!!!!

Gość ________________
to nie by była reklama ani żaden spam. A jak znajoma to by mi powiedział bo mamy wspólnych znajomych!!!

Gość gdgdgd
pogadaj z nim po prosru, tylko spokojnie. ale pewnie facet sie wkurzy, ze zajrzalas mu na poczte :o

Gość a co jeszcze bylo
napisane w ytm mailu? albo w innych mailach od niej?

Gość gdgdgd
wlasnie. nie pytaj sie swojemu facetowi, bo sie pewnie wkurzy i nic ci nie powie. weź maila tej dziewczyny i napisz co niej o co kaman, sprawa sie wyjasni.

Gość ________________
dostał tylko maila z zdjęciem nie było treści. Boje sie ze jak zacznę z nim rozmowę to biedzie sie tłumaczył tak jak niektóre osoby wyżej, ze to znajoma albo reklama. Prawdy parzcież mi nie powie. A i pewnie sie wkurwi za zaglądanie do skrzynki :(

Gość gdgdgd
dziwny mail... mowie ci napisz do tej dziewczyny i zapytaj sie jej. bedzie dobrze, nic sie nie przejmuj. nie ten to inny, pozdrawiam i trzymam kcuki 🖐️

Gość a co jeszcze bylo
A nie ma w skrzynce innego maila od niej? Moze faktycznie odpisz jej?

Gość rumburakk
rozumiem twoje zdenerwowanie. na razie nie mow mu, ze wiesz o ty. uwaznie obserwuj jak sie zachowuje twoj chlopak. czy jest poddenerwowany. moze warto sprawdzic co robi w wolnym czasie, po rpostu badz bardziej czujna. a moze wyslij z jego maila list do tej dziewczyny z gratulacjami albo z innego maila i podaj sie za swojego faceta. zobaczymy czy i co ci odpisze.

Gość gdgdgd
moze to taki uklad, ze nie pisują do siebie maili tylko sie spotykaja po prostu. a w jego komorce nie bylo zadnych smsow, nic podejrzanego?

Gość ________________
chyba tak zrobię ale nie wiem co jej napisać. A jak ona powie mu ze napisałam do niej maila to wtedy będzie draka. A może to pomyłka i będzie mi wstyd!!!!! a on mi już więcej nie zaufa. Jestem rozdarta

Gość rumburakk
no i sprawdz czy sa inne maila od tej dziewczyny. jakby to byla zwykla znajoma ty by nie wyrzucal do kosza mala, no chyba, ze ma takie przyzwyczajenia, ze kasuje wszstko od razu

Gość gdgdgd
jesli nawet to pomylka i niepotrzebnie sie denerwujesz, to facet to powinien zrozumiec i ci wybaczyc, jesli cie kocha. przeciez nic zlego nie zrobilas. a skad znalas haslo na jego poczte?

Gość ________________
nie przeglądałam mu komórki. A to był tylko ten jeden mail. Jak już wcześniej pisałam on zachowuje sie normalnie tak jak zawsze.

Gość jaha
napisz z jego skrzynki i zapytaj po prostu co teraz z tym zrobimy ? zobaczysz co odpisze :)

Gość rumburakk
wiesz co, co z tego, ze ona mu cos powie, wlasnie wtedy sie by cos wydalo. nie pisz maila z jakimis wyrzutami. pogratuluj dzidziusia i zobaczymy. jak podziekuje, to dobra twoja, a jak zacznie sie rozpisywac, to sie dowiesz paru faktow. trzeba to intteligentnie rozegrac

dla mnie sprawa jest bardzo prosta. napisalas, ze macie wspolnych znajomych i nie ma powodu aby ktores z nich wysylalo takiego maila do Twojego faceta. przyznaj sie, ze zajrzalas do jego maila i tyle to w koncu nie zbrodnia, a napewno nie wieksza niz to co na nim bylo. powiedz, ze dla Ciebie to jasne, ze kogos ma i do tego w ciazy. popros aby zachowal sie jak mezczyzna i poprostu spadal. zobaczysz jak zareaguje, ale jak by tego nie zrobil to i tak wszystko wskazuje na jedno. przykre.

Gość rumburakk
jak masz czas, zeby poczekac na odpowiedz to wyslij z jego skrzynki, ale nie pisz , co zrobimy, bo moze to rzeczywiscie jakas kolezanka i bedzie glupio. jak to jego, a pogratulujesz, to laska sie wkurwi, albo odpisze cokolwiek co wyjasni sytuacje

Gość gdgdgd
ej ale ten test w koncu pozytywny czy negatywny? moze negatywny i ona mu przyslala go, zeby pokazac, zeby sie nie martwil, bo nie ejst w ciąży, a np. spoznial sie jej okres :o kurde zawila sprawa. ale trzeba to jakos madrze rozegrac, zeby dowiedziec sie prawdy.