kropla życia 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 uciekam na spacerek:) potruchtam jakies 15 minut pozniej, wieczorkiem:) buziak:* dzisiaj jeszcze tylko zjem jakies jablko albo cos:) sniadanie: 2 puste grahamki i maly kefir obiad: 2 grahamki z szynka, serkiem i pomidorkiem kolacja: planowane jablko:) mysle, ze sie zmiescilam w 1300kcal:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOALA62 Napisano Czerwiec 17, 2008 Dziewczyny!Woda!Ja Was nie zostawiam!Najzwyczajniej w świecie miałam takie urwanie głowy,że szok.W niedzielę multum gości,a wczoraj poprawiny do 22godz.Dziś to mam już większy luzik,ale muszę nadrobić zaległości w dokumentach.Zanim,więc zasiadłam do pracy przy kompie weszłam na nasz topik i widzę nową koleżankę,którą gorąco witam i życzę powodzenia.Tak jak Ty Woda ogarną mnie ostatnio leń na ćwiczenia,lecz myśl,że damy radę go zwyciężyć,bo u mnie to jest tak-ćwiczę,ćwiczę,ćwiczę,a później jak tylko coś mi przeszkodzi(w tym przypadku imprezka,którą musiałam prawie sama przygotować)przestaję ćwiczyć i tak w kółko.Ogólnie to lubię sport,bo dodaje mi pewności siebie , jestem wtedy szczęśliwsza i wiem,że wtedy dbam o swoje zdrowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 Koala - wiem,wiem byłam w 100000% pewna że masz meksyk w robocie :D Czego oczywiście nie zazdroszczę ale z drugiej strony jest wtedy na chleb :) No ja sobie dziś poćwiczyłam aż 45 minut :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 oj spacer 1h 45 min dał mi kość:) teraz wieczorem pocwicze troche brzuch i bedzie ok:D narazie spadam sie cos pouczyc bo w czwartek mam egzamin, pozdrawiam!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 dziewczyny- wzielo mnie i poszlam pobiegac 15 minutek:) heh smiesznie wygladalam bo ludzie poubierani w spodenki i t-shirty do biegania:) a ja zeby sie spocic maksymalnie ubralam najgrubsza bluze i dres i heja:) dalam czadu i jestem cala mokra:) wodo jak tam 3masz sie dzielnie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 kropelko...podziwiam Ciebie za Twoją miłość do sportu :D oj chyba kochana mnie zarazisz:D Ale to by mi tylko na dobre wyszło. Z czego masz egzamin??? U mnie dziś spoko,zresztą każdego dnia jestem w tysiącach pewna że misie uda schudnąć :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 a egzamin z takiej glupoty:) obym to zaliczyla, pouczyc sie trzeba:P ja tez mam w sobie pelno wiary jesli chodzi o odchudzanie, tym razem mi sie uda..:P cieszylabym sie gdybys cwiczyla i ty to bysmy sie wspieraly i zmuszaly, bo wiesz, ze sa rozne dni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOALA62 Napisano Czerwiec 17, 2008 Gdybym ja wyszła pobiegać w mojej miejscowości,to by było widowisko.Do nas jeszcze nie dotarła moda na zdrowy styl życia.Starsi owszem jeżdżą na rowerach,ale to dla nich środek lokomocji,dzieciaki jeżdżą dla zabawy,młodzież dla przyjemności i parami.Osobiście znam tylko jedną osobę,która czasami jeździ,by zrzucić sadełka.A bieganie dla zdrowia to u nas niespotykane i co najmniej dziwne(ja tak nie uważam).Może bym i spróbowała ,ale nie mam towarzystwa.Moje wszystkie gimnastyki wykonuję w domku,przy otwartym oknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 koalo no ja na szczescie jestem jedna z wielu, bo wiele osob biega:) ale np bieganie mozesz zastapic tancem w domu:) tez fajna sprawa, spala kalorie i modeluje sylwetke:) zaraz na sniadanko i pozniej do domku wracam w godzinach obiadowych, a dzisaj mam pyszne golabki:) mmm:) i licza sobie 350 kcal takze idealnie!:) dobra uciekam na zajecia 3majcie sie dziewuszki:)[kiss} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 U nas sport to też zjawisko niczym UFO:D Jeśli już to widać emerytów którzy wracają rowerkami z działeczki :P albo młodzież ale bardziej dla frajdy niż dla zbicia sadełka :) Ja dziś już poćwiczyłam 30 minut,jeszcze poćwiczę po południu i wieczorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 no ja juz po obiadku- golabki i grahamka:) teraz uciekam sie uczyc, bo masakra jutro egzamin! buzka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Ahhhhhhh jak bym sobie zjadła gołąbka :D Ale nie ma co :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOALA62 Napisano Czerwiec 18, 2008 Taniec!Uwielbiam!Fajny pomysł,spróbuję.Nastawię sobie rytmiczną muzykę i same nogi będą latać,w ogóle przy muzyce lepiej mi się ćwiczy i bardziej się chce.U mnie waga dzięki Bogu stoi,bo przy mojej ostatniej diecie to ,aż bałam się stanąć na wagę,ale jest ok.Muszę się jednak powstrzymywać od nadmiernego jedzenia.Po imprezce zostało jeszcze parę smakołyków,ale sie kończą i będzie spokój.Zacznę znowu w miarę zdrowo się odżywiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 dobra ja dzisiaj jeszcze wieczorkiem tylko cos malego w siebie wcisne i koniec! nie ma tak dobrze! a jeszcze pobiegac trzeba hoho:) dzisiaj narazie zjadlam okolo 750-800kcal:) takze na kolacje cos skromnego- 100-150 kcal i super nie przekrocze 1000 kcal:) jestem z siebie bardzo zadowolona:) koala- to potanczuj sobie troszke przed lustrem, a moze ukochany kiedy poprosi zebys dla niego zatanczyla co?:D woda- golabki byly pyszne:D a juz byłam taka glodna, ze hej!:) a ty co dobrego wciskalas na obiadek co?:D jutro na obiad rybka z piekarnika i zastanawiam sie nad brokuła do tego mniam mniam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 Mojej jedzonko dziś było następujące :D śniadanie - kromka chleba pełnoziarnistego z chudą wędliną i o dziwo nie byłam głodna :D pewnie dlatego że jestem tak podniecona wyjazdem :P obiad - szklanka ugotowanych brokułów,średni ziemniak upieczony w foli oraz pierś z kuraka gotowana na kolacje zjem trochę truskawek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 ladnie ladnie woda:) strasznie malo jesz!:) ja dzisiaj nie doszłam do 1000kcal, okolo 19-19.30 pojde cos pobiegac, a eraz wracam do nauki:) buziaczek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 kropla -- Najważniejsze że nie czuje tak bardzo głodu :) Mój organizm już sie chyba nauczył mniejszych porcji :) To bardzo dobrze,kiedyś normalnie to bym zjadła 20 razy tyle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 18, 2008 mam nadzieje, ze tez sie w koncu naucze jesc malo:) buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 witajcie:) dla mnie dzisiaj wyjątkowy dzień- kończe 20 lat:) no nic stara d..upa ze mnie:D wczoraj od 18 nic nie tknelam, a nawet moj kochany wzial mnie w obroty wiec jeszcze poleciało kalorii:D teraz jem sniadanko- jogurt z muesli i zaraz spadam na egzaminy, buziaki! wodo pisz jak tam choć pewnie jak zwykle idealnie:D buziaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 Kropla ----- STO LAT,STO LAT NIECH żYJE żYJE NAM :D A i trzymam strasznie mocno kciuki za egzamin :)! Nie no bez przesady :D idealnie NIGDY nie będzie .Zawsze będzie jakaś wtopka na diecie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 dziekuje kochane:) od rana na uczelni uff:) dzisiaj zjadlam: jogurt z muesli, milki way minute z jablkiem i jogurtem - 100 kcal, 2 grahamki i mala pomidorowka:) narazie to tyle:) wiec nie jest zle, torciku nie bedzie, ale odpuszcze sobie bieganie, bo nie mam dzisiaj czasu, a przy okazji kolana odpoczna:) jutro nadrobie, a dzisiaj spacer 1,5h sobie zrobie:) no, a egzamin na 5!:) a tam ty wiecznie jesz malo i patrz jak ladnie chudniesz, naprawde bardzo cie podziwiam i jestes moja inspiracja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Czerwiec 19, 2008 Bardzo mało zjadłaś :) Mi dziś jakoś się specjalnie śniadania jeść nie chciało więc było tylko małe jabłko.Na obiad talerz zupy jarzynowej (oczywiście bez zaciąganej śmietaną) oraz ryż z warzywami.Na kolacje zjem chyba jogurt z płatkami. A teraz lece z synkiem na rowerek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 witajcie kochane:) ja wczoraj po 18 nic nie tknelam:D jestem dumna z siebie:) mialam maly grzech, ale to nic urodziny:) spadam na uczelnie zaliczac:) slicznie sie trzymasz woda!:) buzka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 Ja też jestem z Ciebie dumna :D ! A ja myślałam że miałaś wczoraj egzamin :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 a mialam i piateczke dostalam!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 I się nie chwalisz :P! No to gratulacje :D Ja póki co już mykam na rowerek z synkiem więc coś zgubie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 o jak dobrze za dzieciakiem pobiegac, zawsze cos leci:D a ja wlasnie po obiedzie, warzywa na patelnie z hortexu, a za godzinke spacerek z kochanym:) buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
woda mineralna 0 Napisano Czerwiec 20, 2008 I się nabiegałam :D :P Kurde głowa mnie boli albo z emocji albo ze zmiany pogody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KOALA62 Napisano Czerwiec 20, 2008 Czołem Dziewczęta!Jak tak Was czytam,to myślę sobie,że porównując z Waszym meni to ja się objadam.Jakoś ostatnio nie mogę się ustatkować w jedzeniu.Co prawda waga wskazuje 68-69kg,ale się obawiam,że wzrośnie. Kropelko-wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin i tak trzymaj na egzaminach. Woda czy znajomi zauważyli,że zeszło Ci parę dobrych kilogramów?Bo u mnie co i rusz ktoś zachwyca się,że tak schudłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kropla życia 0 Napisano Czerwiec 21, 2008 kurcze koala nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze tej wagi nooo..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach