Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola menelka

pisze z domu faceta z ktorym spedzilam ta noc

Polecane posty

Gość prowizorka
No ale nieczeste jest by by po wspolnej nocy spedzac ze soba caly nastepny dzien i potem jeszcze nastepny. Moze ona rzeczywiscie mu sie spodobala. Ja tam im kibicuje:)))

Gość kazdy ma prawo tutaj
każdy ma prawo wyrazac tu swoje poglądy....wiele osob tu pisze, jaki seks jest wazny i ze najlepiej to miec go szybko, jak najszybciej....mała mi tez ma prawo wyrazac swoją opinie nikomu nie ublizając.....to inni ublizają, mając osoby, któe nie ida do łozka po kilku godzinach za mohery, żenada.

Gość fssdsds
prowizorka moze i to nieczeste ale niekoniecznie musi swiadczyc o tym, ze ona mu sie podoba :( moze tez byc tak, jak zreszta wiele osob wyzej pisalo, ze facet widzi, ze znalazl sobie kobiete do lozka o ktora nie musi sie starac ani walczyc... sama wygoda.

Gość prowizorka
Ale zwykle jak facetom chodzi tylko o sex to po nocy raczej nie proponuja by wspolnie spedzic nastepne dwa dni. Oczywiscie, moze sie zdarzyc, ze im nie wyjdzie, ale mimo wszystko wydaje mi sie, ze w jakis sposob spodobala mu sie, skoro byl z nia cala sobote i dzisiaj tez. mam nadzieje, ze menelka bedzie pisala co dalej jak sie to wszystko rozwija.

Gość fssdsds
no nie wiem. sa przeciez luzne zwiazki oparte glownie na sexie? po co dorabiac do tego ideologie?

Gość prowizorka
Nie dorabiam zadnej ideologii. Tylko po prostu oceniam na podstawie tego co napisala autorka. Zreszta ja poznalam mojego meza tez w pubie i choc do seksu nie doszlo to jednak tez bylo goraco:))) Ktos kto stal z boku tez mogl o mnie zle pomyslec a my jestesmy juz 6 lat razem i 3 lata jako malzenstwo:))

co tu dużo mówić to ich sprawa. Każdy jest inny,co innego powiedziec swoje zdanie a co innego umoralniać. a jeśli mowa o wyrażaniu swojego zdania to, ja bym tak nie mogła zrobić. ale skoro im to pasuje,krzywdy nikomu nie robią to po co obstawiać czy coś z tego będzie czy nie?

Do Małej Mi;nie było mnie chwilkę na kaffe więc nie odpisywałam -moja droga nadepnęłaś mi na odcisk na innym topiku,lubisz umoralniac i oceniać ,wydaje i sie że ludzie dorośli postępują tak jak im pasuje i nie mamy prawa nikogo oceniac ,możemy jedynie obserwować rozwój sytuacji,obserwuje ten topik od początku bo ciekawi mnie co będzie dalej,ale nie mam prawa nikogo wyzywać,na pewno nie ośmieszam się krytykując cię ,sama ośmieszasz się swoimi poglądami i obraziłaś ostatnio na caffe wielu ludzi,

Gość haaah
powodzenia zycze ;)

Gość der das
jak mozna isc do lozka z OBCYM facetem? :o jak mozna isc do mieszkania? :o jak mozna spedzic tam noc? :o pomijam zasady moralne, ktorych nie masz, ale czy nie balas sie? chociaz pewnie jak ktos mysli cipka, to wszystko mu jedno :/

ja już nie mam siły użerać się z oburzonymi i rozdającymi inwektywy na prawo i lewo paniami. Mam nadzieję, że Wesołej Menelce uda się wieczór i zda relację z randki. Jeżeli chcecie coś ciekawego wrzucić do tematu, to może podzielcie się własnymi historiami, jeżeli wykorzystał was facet, to opiszcie tą historię, może przysłuży się autorce jako przestroga. Naprawdę nie mam pojęcia jak miałoby jej pomóc to, że wyzywacie ją od ostatnich. To jest forum dla kobiet, które chcą się czymś podzielić, wesprzeć się, zapytać o radę, czy poprosić o pomoc. Apeluję teraz do wszystkim o odrobinę kobiecej solidarności, ok?

nie ma potrzeby solidaryzować się z działaniem, które nam nie odpowiada...wystarczy, że się ma szacunek dla innych wyborów. tylko tyle i aż tyle.... dziś już się chyba nie dowiemy nic więcej;)randka się zapewne przedłuzyła;) poza tym.... żeby ocenić na ile był ten krok przyszłościowy potrzeba duuuużo więcej czasu:)

Ale zescie sobie popisaly podczas mojej nieobecnosci:))) Randka byla super. Do seksu nie doszlo choc byly namietne caluski. Gadalismy tez o tym co sie stalo, ze tak szybko poszlismy do lozka i teraz stwierdzilismy, ze przez jakis czas powstrzymamy sie od seksu zeby za bardzo nie przyspieszac rzeczy. On powiedzial, ze sie we mnie zauroczyl:)) Spotkamy sie tez jutro choc dopiero wieczorem bo on pracuje a ja mam zajecia. Moze go nawet przedstawie kolezankom:)) Pozdrawiam chyba sie zakochuje....

fajowo! teraz jest czas na poznawanie się i smakowanie....;) powodzenia:)

Gość autorka topiku to żywa
definicja słowa "puszczalska" czyż nie?:D

Gość autorka topiku to żywa
a ja jestem chodzącą cnotą

Gość no proszę może nie skonczy
sie tak źle :) może ten facet to w gruncie rzeczy wartosciowy mężczyzna i nie wyrzuci cie na bruk, fajnie by bylo. ja ci dobrze życzę choć mysle, ze źle zrobilas, ale co tam. pozdrawiam

tak naprawde prawie każda kobieta jest zdolna iść do łóżka na 1 randce... Tylko mało która spotkała naprawde bardzo pociągającego faceta... Taki mix - odpowiedni facet, TROCHE alkoholu i odpowiedni klimat, może zdziałać cuda. Co ciekawe, kiedy tak sobie zawsze czytam wypowiedzi tych kobiet \"z zasadami\", widzę ich agresje, styl, słownictwo oraz tę niemalże namacalną pogarde okazywaną kobietom \"bez zasad\"... to ja chyba nie chcę poznawać takich kobiet. Tzw zasady morlane niepozwalające na szybkie pojscie do łóżka są u nich jakimś sztucznym tworem, który na siłe przeszczepiły, z sobie tylko wiodomych powodów, bo nie są one poparte ani ich wrażliwością, ani kulturą osobistą, ani empatią, ani miłosierdziem i nawet tej słynnej chrześcijańskiej miłością do bliźniego, który (wg nich) zbłądził, próżo tu szukać... skąd wiec tak szczytne i wzniosłe zasady moralne u takich chamowatych nienawistnych prostaczek? A no właśnie tak jak napisałem powyżej? Usłyszały, że fajnie mieć zasady wiec z braku innych przymiotów, pomyślały, że warto sobie takie zasady przyjąć. Fajnie to wygląda i mozna innych obrzucać błotem pod szczytnym sztandarem.

"Tylko mało która spotkała naprawde bardzo pociągającego faceta..." No wlaśnie, nic dodać, nic ująć :) Większość musi kobietę zauroczyć czymś tam dodatkowo :P p.s. cześc komiczne :)

to ja mam pytanie, gdzie się spotyka takich "bardzo pociagajacych facetów," z którymi chce się iść na pierwszej randce? jedna taka przygoda w życiu mi się należy ;-) :-D

Cześć :) Wiekszosc kobiet nie jest świadoma swoich pragnien i potrzeb. Stąd te opowiastki o marzeniach o romantycznym miłym i dobrym facecie. Dlatego też właśnie takimi przesłankami kierują sie w doborze i dlatego nie są skłonne by iść z nim do łóżka tak szybko, bo opisany typ dobrego i miłego nie wywoła nigdy tak silnych emocji... I stąd potem tyle zdrad i rozwodów... Bycie miłym i dobrym sie przejada, a silnej chemii brak

Gość victor Hugo.......
Głupcem wolno być każdemu. ale pod jednym warunkiem: żeby nie dawał złego przykładu.

polaola - to nie chodzi o miejsce, tylko o szanse... 1. duz ilość jest zbyt mało atrakcyjna by sie ktoś taki nimi zainteresował (nie tylko fizyczne, ale i psychicznie bo nie oszukujmy sie - wiekszosc kobiet, czy w ogole ludzi jest nudna i nijaka) 2. wiele też boi sie takich mężczyzn i po prostu ucieka przed nimi a nikt kto moze mieć prawie każdą nie bedzie sobie głowy zawracał tymi zbyt przestraszonymi...

komiczne, myślę. że są jeszcze inne opcje P.S. o której będziesz gotowy na test? ;-)

na miejscu menelki (swoją drogą uroczy nick:-D) nie przejmowałabym się głosami, które do dyskusji wnoszą nie więcej niż bardziej lub mniej wyszukane epitety każdy ma swoje sumienie i normy wg których żyje - i tyle podstawową zasadą moralną jest ta, żeby żyć tak, aby nie ranić innych - czy to, że dziewczyna poszła do łóżka z własnej woli(!) z facetem z imprezy kogoś zraniło? wątpię; natomiast nazwanie kogoś puszczalską czy dziwką - może zaboleć inna sprawą jest to, że internet jest anonimowy i bezkarnie można w nim opluć każdego - rozmowa w cztery oczy odbyłaby się zapewne na nieco innym poziomie :-)

albo na takim samym poziomie,,,who know's...;) chociaż anonimowość zwalnia hamulce;) tymczasem nasza menelka już się zakochuuuje....😍;)

Nie widzę niczego złego w pójściu do łóżka na 1-wszej randce, jest chemia, klimat, odpowiedni facet...(ech...miniony weeekend a\'propos był wyzwaniem dla moich zasad moralnych) czego więcej trzeba? Jak osoba jest interesująca i potrafi wzbudzić jakieś dodatkowe emocje to i tak i tak tego typu przygoda nie kończy się na 1-wszym razie. Zasadę, że nie należy sypiać z sobą od pierwszego wejrzenia wymyślili jacyś strasznie sztywni ludzie:) tym bardziej takie zasady należy łamać:D

"komiczne, myślę. że są jeszcze inne opcje" to przykłady są tylko... i ja zawsze jestem gotowy :P

nie każdy tutaj wyzwał menelkę, wielu ją pochwaliło, inni uznali, ze jest wolna i ma prawo robić , co chce tylko przy okazji zostały dorzucone jakieś indywidualne przemyślenia wynikajace zapewne z osobistych doswiadczeń :-)