Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola menelka

pisze z domu faceta z ktorym spedzilam ta noc

Polecane posty

\"sex mogłabym uprawiac całymi dniami\" chyba filmow za duzo oglądasz... Przecietny fajny stosunek trwa jakies 20, maxymalnie 30 minut :P

Gość zbieraj pkt i wymieniaj na
NAGRODY! kazdy wygrywa bo zalezy to nie od slepego losu ale od ilosci zebranych pkt! Zbieraj je i wymieniaj na iPody,doladowania tel, ksiazki i inne nagrody! http://www.prizpass.pl/index.php?ref=nodi4

Gość no już nie moge hahah
Slucham wlasnie Radia Maryja a tu ktos sie podszywa pode mnie ..a fe

komiczne, to taka przenośnie, uwierz, nie jestem dziewicą i wiem jak wygląda CZŁONEK, nie tylko taki międzynarodowej organizacji...

oj komiczne, komiczne, a do czegóż ci ta informacja potrzebna? w tajemnicy odpowiem Ci - tak wiem jak smakuje, co nowego wnosi to do dyskusji? a ty wiesz komiczne jak smakuje cipka? - szczerze wątpię :D a teraz pozostawiam was, wzajemne towarzystwo adoracji kobiet niezbyt hmmm... skomplikowanych, żegnam :D🖐️

"a ty wiesz komiczne jak smakuje c*pka? - szczerze wątpię" a czemu wątpisz skarbie? :P

komiczne - jesteś the best :D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D A najśmieszniejsze jest to, że chłopak z którym się menelka przespała wcale nie uważa ją za kurwę, ewidentnie darzy ją szacunkiem wnioskując po tym co pisze, a wy się tak pienicie i ją nawracacie - przekonując że on jej nie szanuje bo się skurwiła:D a najlepsze są teksty fanej radia |Maryja typu - \" mój chłopak i jego koledzy nie szanują takich tfu tfu....\" to idź i się za nie pomódl!!:D

ja nudziarz jestem i nie mam zasad :P tak na marginesie pytanie do wszystkich włascicielek berecików z mięciutkiej mtarii :P czy facet który spenetrował autorke tez nie ma zasad? :P (pytanie pomocnicze - czy brak wytrysku przemawia na jego korzyść ? :P )

Gość mi mała wie najlepiej

Gość asdfg
komiczne, spenetrujesz mi pochwe?

komiczne, "skarbie" trudno posmakować cipki nie odrywając się od monitora 24/h 🖐️ (nie ubliżając Tobie ani uzaleznionym siedzącym tu 24/h) szalenie ciekawa dyskusja się wywiązuje dzięki Twoim pytaniom sprawdzającym :D

czy facet który spenetrował autorke tez nie ma zasad? tak, ten chłopczyk też jest bardzo ale to bardzo zły :D

niestety siedze tu tylko w godzinach pracy.... w ramach ktorej nie uprawiam sexu, co jak widac wydaje Ci sie dziwne :P:P Czym zatem sie zajmujesz pani frywolna? :P

Gość cz3
"niestety siedze tu tylko w godzinach pracy...." to musi byc strasznie ambitna praca, skoro non-stop tu siedzisz.

Czym zatem sie zajmujesz pani frywolna? w sensie? ach komiczne pogubiłam się w tym Twoim gąszczu testowych pytań i psychologicznych gierek, o ja nieszczesna, nie wiem co odpowiedzieć :)

sugerujesz o frywolna, że skoro siedze tutaj w godzinach pracy, to nie uprawiam sexu... zatem a contrario Ty musisz go w godzinach pracy uprawiac... Co w takim razie robisz zawodowo? :D

Gość cz3
juz dawno powinienes byc na bezrobotnym.

kto mi steści ostatnie trzy strony? :-D Komiczne, wygrałam nagrodę? za pytanie, które okazało się dla Ciebie za trudne? niezbyt długo Cię czytam, ale jeszcze na takie nie trafiłam :-P (mówię o tym pytaniu o liczbę kobiet kiulka stron wcześniej)

\"Komiczne: a po co miala go poznać? chciała z nim seksu - to, ze wyszlo cos wiecej to wartość dodana do udanej penetracji\" Komiczne - podpisuję się rękami i niogami :-) Btw - pozdrawiam :-) Autorko nie przejmuj się świętoszkami i zazdrośnicami - mamy XXI wiek i dzięki Bogu nikt nam nie musi dyktowac na której randce wypada, a na której nie wypada. A Wam zazdrośnice powiem tyle, że też kiedyś poszłam do łóżka z dopiero co poznanym facetem, bo chciałam - nie dlatego, że zawsze tak robie - wtedy zrobiłam to pierwszy raz, bo po prostu czułam, że chcę i koniec. I moją \"wartością dodaną\", o której pisał Komiczne jest to, że od pół roku jestem żoną tego faceta :-)

Gość tak to jest jak
głupia dziewczynka chce zaimponować komiczne

Polkaolka Pytanie to nadmiernie wysiliłoby moją pamięć - nie potrafiłbym sobie przypomnieć po prostu...