Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola menelka

pisze z domu faceta z ktorym spedzilam ta noc

Polecane posty

Gość no już nie moge hahah
po prostu ludzie chcą zakrzyczeć swoje sumienie oraz odwrócić od siebie wszelkie podejrzenia poprzez swoją demonstracyjną nieustępliwość może i tak się dzieje w realnym świecie ale ... na forum Kafeterii? nie wydaje mi się A mi małą szanuję za samo podejście do sprawy, za wartości jakimi się kieruje i za rozsądek to czy ona potępia mnie bo nie jestem katoliczką to już osobny temat, moje odczucie nie jest przecież uzaleznione od jej oceny mojej osoby :)

ja tylko mówię, że postrzeganie ludzi w tak dziwnych kategoriach jest potwornym zniekształceniem i niebzepieczeństwem jest ubierać wszystkich w takie schematy. oraz: "problem w tym, ze mohery nam tego zakazuja" nie czuje by ktokolwiek stąd zakazywał mi czegokolowiek. raczej nakazują:Pna co drugim topie każą mi się odchudzać:D

Gość ooooooooo tak
otoz to. kosmiczne, wez sobie do serca te ostatnie slowa mi malej

Gość komiczne masz
skrzywiony poglad na swiat .to przykre.

"przeżyłeś wielkie życiowe rozczarowanie więc nie ucz mnie szczęścia" jasne :D Ty wypowiadasz sie na temat małżeństwa, choc nie masz na jego temat pojęcia... piszesz o konkubinacie, choc nigdy w takowym nie byłaś... sex na 1 randce obrzydza Cie, choć go nie zaznałaś... Ja pisze o doświadczeniach dziewczynko - Ty jestes szczęśliwa bo żyjesz iluzjami... Nieczego jeszcze nie przeżyłaś, wszystko co wiesz to gdybanie... Jestes szczesliwa szczęściem nieświadomości... A nie dlatego, że Twe życiowe decyzje spowodowały to uczucie...

Gość komiczne masz
nefrytowakotka-- nic dodac nic ujac ;)

Gość ja bym napisała tak
komiczne nie wiedziałam ze jesteś rozwodnikiem.Ile to człowiek na topiku sie moze dowiedzieć.

"Po tym że się rozwiodłeś" bo przestało być udane :P ale do czasu gdy sie rozwiodłem było bardzo udane.... gdy ziązek przestaje mnie satysfakcjonować, oddalam partnerke :P poza tym w pewnym wieku facet musi zmienic samochód na nowszy i żone na młodszą :D:D

Gość niepotrzebnie komentujesz

Gość ooooooooo tak
komiczne, myslisz ze kupa jest dobra? pytam powaznie, odpowiedz. albo nie. pewnie wiesz do czego daze. nie myslisz ze kupa jest dobra. wiesz ze jest niedobra. chociaz nie jadles. ale to widac, czuc. nie trzeba probowac. jedzie na odleglosc i czlowiek patrzec na to nie chce a juz an pewno nie wziac do ust. podobnie jest z niechecia do przygodnych aktow seksualnych itp. moze metafora neismaczna i specyficzna ale wydaje mi sie bardzo trafna.

" ja tylko mówię, że postrzeganie ludzi w tak dziwnych kategoriach jest potwornym zniekształceniem i niebzepieczeństwem jest ubierać wszystkich w takie schematy" ale ludzie są schematyczni w ramach generalnych zachowan

Gość no cóżżżżżżżżżżż
gdy ziązek przestaje mnie satysfakcjonować, oddalam partnerke przecież cie zdradzała:o noc dziwnego że cie przestał satysfakcjonować:o

Gość nie zastanawia Was fakt że
autorka zniknęła? Tak się zapamiętałyście w ferworze walki ;) Zrobiła się dyskusja światopoglądaowa, a główna zainteresowana wsiąkła jak kamfora :) Myślę, że jej zniknięcie to punkt dla "moherek" kosztem "dziwek" :P Wierzycie, że jakby wszystko poszło po jej myśli i książę nie okazał się jednak żabą, to by nie przyszła się pochwalić? :D Pewnie ją wykopał albo okazało się, że interesuje go jednak tylko jej... ekhm... dusza ;)

" komiczne, myslisz ze kupa jest dobra? pytam powaznie, odpowiedz." czy kupa jest środkiem żywnościowym? analogicznie moglabys podac taki przyklad, gdybym ja pisał o tym, że mi mała nie uprawiała sexu z koniem a juz wie, ze tego nie chce.. ale ja napisalem o seksie z mężczyzną... czyli kims z kim sex jest normą... jedzenie kupy nie jest normą... chyba, ze u Ciebie jest?

Gość ja bym napisała tak
hehehehe topik zacżął sie na dupie kończy sie na kupie

Gość ooooooooo tak
ktos tu nei chce sie przyznac do porazki. nie mowie ze jestes nieszczesliwy a nam wmaiwasz ze tak nie jest. Ty sam siebie oszukujesz

Gość ale o co chodzi-----
a dla komiczne sex z mezczyzna jest norma? no , wszystko jasne oddal partnerke bo dawala dupy innemu?

"przecież cie zdradzała noc dziwnego że cie przestał satysfakcjonować" ale czy ja napisalem cos innego...:D a co do przysięgi :D mi mała - uprawiasz sex przed slubem i mi mowisz o moralności? :D

:"ale ludzie są schematyczni w ramach generalnych zachowan" owszem, mało tego schematy są potrzebne ale założenie, że każda randka z boskim samcem musi się kończyć seksem, w przeciwnym razie jest się kłodą beznamiętną lub samiec nie jest samcem, a tylko niesmiałym Andrzejem z Aleksandrowa(wybacz Andrzej...)...nie jest nawet schematem tylko jakims dziwnym czymś. całkiem nieużytecznym.

Gość ale o co chodzi-----komiczne
nie masz racji i wiesz o tym a mimo wszystko ....................

Gość ja bym napisała tak
bo znowu temat o komicznym:O Po sie facet tłumaczysz?

Gość no cóżżżżżżżżżżż
jakby wszystko poszło po jej myśli i książę nie okazał się jednak żabą, to by nie przyszła się pochwalić? Pewnie ją wykopał albo okazało się, że interesuje go jednak tylko jej... ekhm... dusza albo w końcu laska ma życie osobiste i ma w dupie kafeterię:Di nie czuje już potrzeby przylatywac tu codziennie;)

Gość taka zlota mysl.....
Kobieta jest jak lilia - subtelny nie ośmieli się jej dotknąć, ale przyjdzie osioł i ją zeżre

Gość ooooooooo tak
oczywiscie musiales dac upust swojej blyskotliwosci w ostatnim pytaniu. widze ze nie zrozumiales. sprobujmy tak - jest cos takiego jak wychowanie, dojrzewanie i ksztaltowanie sie czlowieka pod wplywem srodowiska w jakim zyje. ktos moze dorastac w srodowisku w ktorym do moralnosci podchodzi sie rygorystyczny, mozna powiedziec staropolski sposob. ktos inny dorasta w srodowisku... normalnym, luznym ze tak pwoeim. inny w srodowisku gdzie propaguje sie lekkie obyczaje. i pod wplywem tego srodowiska ksztaltuja sie ludzkie poglady. swoje wybory podejmuje w oparciu o to wlasnei "wychowanie" to staje sie jakby instynktem. instynkt jednego nie pozwala mu nawet sobie wyobrazis ze mozna uprawiac przygodny seks inny nie mzoe zrozumiec jak mozna czekac z seksem chocby miesiac kiedy ma sie ochote natychmiast. mysle ze z tym sie zgodzisz? to moje takie psychologiczne spojrzenie na sparwe. i co z tego? ano nic szczegolnego. po rpostu ludzie sa rozni i jest to neizaprzeczalnym faktem. przez wiele lat rozne poglady sie ksztaltuja i trudno jest je zmienic w krotkim czasie. ALE najwazniejsze to to zrozumiec i akceptowac. ogladac swiat dookola, obserwowac jak zyja inni lub zyc wlasnym zyciem majac reszte w dupie. ale jak sie juz obserwuje to lepiej to robic w sposob tolerancyjny, a nie upierdliwie czepiac sie aby tylko znalezc jakis problem i zarzucac drugiemy ze robi zle.

Gość wesola menelka odeszla
ma w dupie wasze opinie na ten temat