Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola menelka

pisze z domu faceta z ktorym spedzilam ta noc

Polecane posty

Gość nie zastanawia Was fakt że
"albo w końcu laska ma życie osobiste i ma w dupie kafeterię i nie czuje już potrzeby przylatywac tu codziennie" Może, ale nie wierzę, znając naturę ludzką :) Pierwsze, co zrobiła po przebzykanej nocy, to usiadła przed kompem, pochwalić się, jakiego to dżentelmena trafiła, że jej nie wywalił na zbity pysk po numerku :) A po randce, na którą tak frunęła, nie przyleciałaby na Kafe utrzeć noska moherkom? Oj nie wierzę :)

Gość no cóżżżżżżżżżżż
a ja wierzę:D bo jak człowiek jest szczęśliwy to ma w dupie takie rzeczy jak opinia kafe:D poza tym-mogło się okazać ze po prostu źle się dogadują,nie nadają na tych samych falach i już-bywa:) i nie jest to jakąś porażką i punktem dla "moherów" ;)

Przecież była i pisała???? Przeczytaj uważnie. Z tymi srodowiskami i nasiakaniem to nie do końca jest prawda... ja pochodze ze srodowiska mocno katolickiego a poglady mam hmmmm.. luźne:P

Gość nie zastanawia Was fakt że
Była? Musialam przeoczyć, a wydawało mi się, że śledziłam wątek. napisała po drugiej randce? muszę poszukać.

"ale założenie, że każda randka z boskim samcem musi się kończyć seksem, w przeciwnym razie jest się kłodą beznamiętną lub samiec nie jest samcem, a tylko niesmiałym Andrzejem z Aleksandrowa(wybacz Andrzej...)...nie jest nawet schematem tylko jakims dziwnym" Roma - jesteś niegłupia, wiec muszisz wiedziec, ze takie stwierdzenia są po prostu dla podkręcenia dyskusji :) i jako argument dla identycznych generalizacji adwersarzy. Przeciez to chyba oczywiste, że życie pomimo schematycznosci az tak proste nie jest. ooooooooo tak ale Ty własnie zakladasz schematyczność :D schemat --> moherowi rodzice i ich znajomi = moherowe dziecię :) a realia są inne... Jest jeszcze temperament, HORMONY (kazda kobieta powinna zrozumiec ten argument :D:D ), wrodzona inteligencja, chłonność czynników zewnętrznych, niezaleznych od środowiska... I w ten sposob dochodzimy do sytuacji w ktorej faktycznie kobieta nie wyobraża sobie pojscia do łożka z facetem na 1 randce. Po czym zjawia sie facet, inny niż memłonowate osobniki, ktore do tej pory spotykała, do tego dorzucami alkohol i klimat i po zmieszaniu tych ingrediencji kobieta ta budzi sie u faceta w mieszkaniu... I nadal nie wyobraża sobie, jak mogła to zrobić. Tak musi być? Nie musi, ale może.

Gość ja bym napisała tak
A dla mnie obłudne jest to ze wszystkie kobiety na kafe które najeżdżają na Komiczne,marzą tylko o tym by Go poznać.Ta która teraz zacznie szczekać na mnie najbardziej to sie ujawni....

Gość ooooooooo tak
no ja pochodze z luznego srodowiska a poglady amm katolickie. ale wplyw srodowiska jest. istotny wplyw. np. gdzies gdzie nroma jest puszczanie sei wszedzie z kazdym i nie am od tego wyjatku nie uchowa sie 30 letnia dziewica. tak mysle.

Gość ooooooooo tak
moze. no i?

"Przeciez to chyba oczywiste, że życie pomimo schematycznosci az tak proste nie jest." jestes niegłupi, więc chyba wiesz, że nieco Cię podpuszczam byś przyznał publicznie, że ów tekst ma zastosowanie (wyłącznie) by wzburzyć masy:classic_cool:

Gość ja bym napisała tak
:classic_cool:spadam bo sie znowu spoźnie:O jak sobie przypomne hasło do nicka to znowu bede czarna:O

Komiczne, teraz żadną :O To było kiedyś :P:P a pomykalam mercedesami.. tak, tak, wiem że to plebejskie, ale wtedy przesiadlam sie z malucha:D:D

Gość ooooooooo tak
co myslisz o kobietach z ktorymi spales raz albo pare razy? bez dluzszej znajomosci, glebszych uczuc.

no i moze sie okazac, ze te oburzone moherki zrobia to samo co autorka :) podswiadomie boją sie tego, stąd taka agresja... ale oczywiscie twierdza, ze one by NIGDY nie mogly tak zrobic

"Ta która teraz zacznie szczekać na mnie najbardziej to sie ujawni...." sprytne!!!!nie powiem!to lubię;)

Gość ja bym napisała tak
och ty ogierze👄tak drogie panie jestem ździrą bo dałam komiczne wirtualnego buziaka nie znając jego imienia.:classic_cool:

"co myslisz o kobietach z ktorymi spales raz albo pare razy? bez dluzszej znajomosci, glebszych uczuc" ale co ma do tego ilosc stosunków? mozna spotykac sie z kims pol roku, potem 2 razy przeleciec i zostawic

Gość no cóżżżżżżżżżżż
"A dla mnie obłudne jest to ze wszystkie kobiety na kafe które najeżdżają na Komiczne,marzą tylko o tym by Go poznać." często kobiety są agresywne w stosunku do mężczyzn którzy ich nie chcą...zaczynają z nich szydzić i twierdzą "pewnie pedał"... tak, stwierdzam że możesz mieć rację:)one pragną komicznego;)

Gość ooooooooo tak
no i tu wlasnie dochodzimy :D:D:D... do faktu, ze sie chyab ze soba zgadzamy. mysle ze po rpostu nie nazlezy oceniac wszystkich pzrez swoj pryzmat, swoja miara. po pierwsze dlatego ze nie wiemy jak my bysmy sie w pewnych sytuacjach ktore nas nie spaotkaly a moze spotkaly osobe hipotwetycznie oskarzana zachowali po drugie kazdy ma parwo wybraz wlasna droge. noa le faktem jets tez to ze kazdy ma prawo myslec o innych i ich wyborach co mu sie podoba. tyle tylko ze wypadaloby nie obrazac innych. w tym wypadku jesli ktos sie deklaruje jako katolik a najezdza na ludzi ktorzy sie w zyciu innymi kategoriami kieruja jest ... komiczny :)

Gość ooooooooo tak
zadalam konkretne pytanie.

Gość ooooooooo tak
hehe... coz poradzic. moge tylko z anich przeprosic :) ale chyba wiesz ze to nie sa typowi katolicy. w rzeczywistosci nie jestesmy wszyscy tacy...

bardzo szanuje wszystkie kobiety z którymi spałem a z wieloma mam kontakt - mniej lub bardziej intensywny :P co nie bardzo podoba sie mojej lubej ale jest on inicjowany przez kobiety a nie przeze mnie

Gość wcale nieee
ale chyba wiesz ze to nie sa typowi katolicy tacy właśnie są typowi katolicy w Polsce

Gość z dedykacja dla autorki
wiesz co komiczne, aleś sobie wybrał miejsce do lansowania. Tutaj mozesz opowiadac o swoich podbojach, bo pewnie nawet koledzy Ci nie wierzą, nieudaczniku przesiadujący na babskim forum .

"moge tylko z anich przeprosic" nie musisz - ja jestem niezbyt wyczulony a moja megalomania powoduje iz krytyka sie mnie nie ima :P ja nie zakladam na tym forum tematów "czy idziecie do łóżka po 6 miesiącach" by zwyzywać moherki... jelsi tak robią - ich sprawa... ja tylko odpwiadam na ich agresje... a jako, że mam zasade jeszcze z muay thai wyniesioną, iż odpowiadam na atak w taki sposob, żeby atakujący sie juz nie podniósł :D dlatego taki jest efekt moich wypowiedzi

Gość ooooooooo tak
no ciekawa jestem na czym ten szacunek polega. ale nie oskarzam i dluzej nie draze tematu. no ale pewnie jak zauwazyles i naleze do tych dla ktorych to jest kosmos. wiem ze rozne sytuacje sie zdarzaja, ale jesli kobeita z konkretnym wczesniej przemyslanym zamiarem godzi sie na jednonocna przygode to wedlug mnie cos jest nie tak. moje sumienie by mi na to po prostu nie pozwolilo. chyba nie ma w moim mysleniu nic zlego?... MOJE sumienie by nei pzowolilo. Nie mowie ze te co tak robia sa zle, glupie i sie nie szanuja.