Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasankka

uderzył mnie

Polecane posty

Gość sasankka

chodze w obicłych rurkach,jestem szczupła wiec moge sobie na to pozwolić.sa to biodrówki i od jakiegos czasu zawazyłam że jak weszłamw letnie bluzki,(wczesnij było chłodniej wiec nosiłam dlugie sswetry)to z tych biodrówek wychodza majtki..wiec na wypadek jakby troceche miało wyiśc założyłam białe stringi(lepiej to wyglada niz jakies pantalony)a wychodzic beda i nic na to nie poradze nie przewidziałam tego kupując,ze kiedys wyjde ze swetrow i moz epojawic sie tak problem.Wiec tak siedziałam w pubie on wyszedł do toalety i jak wracał dostrzegł ,że podobno z tyłu było widac te majtki i jakis napalony małolat si ena mnie tam patrzył:O:OWkurzył się i jak wyszliśmy podczas kłótni i wyzywania mnie od najgorszej uderzył mnie w twarz.jak myslicie czy to ja przesadziłam z tymi majtkami czy on?

Gość sasankka
nikt sie nie wypowie?jego koledzy oczywiscie po jego stronie sadza że to moja wina:ONawet kolezanki moje tak uwazaja:Onie wiem juz co myslec

facet Cię uderzył, bo jakiś małolat patrzył na stringi wystające ze spodni? jego znajomi i Twoi uważają, że to normalne? czy to jakaś banda świrów? jak mu się coś nie podobało, to może małolatowi by powiedział? a nie na dziewczynie się wyżywać?

Gość sasankka
to znaczy on mił do mnie pretensje ż ubrałam sie jak "dzifka"

Gość ja sie wypowiem
Nie jest to Twoja wina, i nie daj sobie tego wmówić! Mogło mu się to nie spodobać, mógł chcieć na Ciebie wpłynąć, abyś więcej tych spodni nie zakładała. Ale bić? Odeszła bym bez tłumaczenia, jeśli tego nie rozumie to nie dość że Dupek i Damski Bokser, to jeszcze mało inteligentny...

Gość momfe
Możesz zająć się czymś pożytecznym?

Gość
A co ma niby powiedzieć? Skoro laska tak się ubiera widać lubi jak jej gówniażeria majtki ogląda. Śmiszne toto. Baby potrafia załozyć dekolt taki, że im cyc na wierzch wylata i mieć pretensję, że są tacy co się gapią :P Nie żebym typa bronił.

Ty zawiniłas bo zachowałaś sie jak wieśniara ... wystające gacie nie wyglądają sexy tylko oblesnie ... Ale facet nie ma prawa Cie uderzyć ... jeżeli teraz to zrobił to nie zawaha się uderzyć raz drugi ... ja byłam naiwna i myslalam ze tak nie będzie ... ty nie popelniaj tego bledu

Gość sasankka
o rany przeciez pisze ze nie mam w zwyczju si etak ubierać.ALe lubie te spodnie.co miały mi z nich wystawac rajtuzy????????

Gość ktoś tam ....
No właśnie zgadzam się z up up ....................... po cholere dupe wystawiasz na widok facetów ?? przecież ten gatunek podnieca się na sam widok piersi a co dopiero dupe z sznurkiem .... że tez lludzie nie mają większych problemów :/

Gość ile wy macie lat
???

Gość Kinguśś
Heh od paru minut przeglądam te forum i widzę że Apostoł Nienawiści góruje w tematach damsko-męskich ;)

Gość ssasaanka
ja 23 on 31

Gość Dzini_
Mature masz?

Gość DDDDDDD
jak ubierasz się jak dziw.wka to będziesz traktowana jak dzi.wka

Gość ilew y maci lat
stary dziad bojj sie poporstu że go w trabe puscisz z jakims "małolatym"

Twój strój był delikatnie mówiąc dyskusyjny, ale facet powinien był zaprotestować przed wyjściem i zasugerować zmianę stroju. Nie musisz rezygnować z noszenia tych portek, tylko noś je nadal wyłącznie ze swetrami. Nie miał racji uderzając Cię. Nikt uderzający drugiego człowieka nie ma racji.

Gość warbudka
on jak ty możesz się jeszcze zastanawiać facet nie może nigdy bić kobiety uciekaj od niego szybko to damski bokser jak raz to zrobił zrobi i wiecej

Gość ssasanka
Wszyscy tu tez tacy sami.... Nie ubieram sie tak na codzien!!To miałam wywalić te spodnie!!!!!W zasadzie to pierwszy raz tak się ubrałam! ta mam mature i biotechnologie studiuje a co to ma do rzeczy?:O

Gość zostaw Go
To stary kawaler,ma nawyki których nie da sie wyplewić,do tego bije za stringi:OJak bedzie sikał w krzakach i jakaś kobieta Go zobaczy też Go walnij zeby fiutkiem nie prowokował:O

Gość ja bym zerwała
po takim czymś.SOrry ale to jego zachowanie było nie teges wg mnie nie potrafi panować nad emocjami:O

no nie wmówisz mi, że nie było innej opcji niż wystajace stringi ze spodni. Nie tylko Ty jesteś kobietą, nie tylko Ty nosisz takie spodnie i ... nie tylko Ty lubisz prowokować :D - wystarczyło, moja droga, założyc figi biodróweczki i po sprawie. Wystające stringi zza spodni faktycznie są obleśne i zakrawają mi na tani chwyt smarkuli, która nie ma innego pomysłu, żeby zwrócić na siebie uwagę (bez obrazy, ale tak mi się to kojarzy). Nie ma czegoś takiego, jak \"brak wyjścia z sytuacji\" - zawsze jest, trzeba tylko chceć ;) ale bez względu na to, co napisałam powyżej, nie miał żadnego prawa Cię uderzyć. Dla mnie facet, który podnosi rękę na kobietę jest skreślony już na wstępie. To jest jedna z niewielu własciwie kwestii, która jest dla mnie bezdyskusyjna. Kopnij gnojka w tyłek, bo będzie Cię kiedys lał przy każdej wpadce tego typu

Gość pamparampara
Glowny problem to ten facet, a raczej nie facet tylko popierdolka i nedzna jego imitacja. Zostaw w cholere palanta ktory podnosi reke na kobiete! :/ tez sie rycerzyk znalazl. Stringi sa beznadziejne, lepiej juz ulubionych spodni nie nosic niz zeby stringi i gola dupe mial ktos ogladac, to jest brak klasy i rzeczywiscie zle sie moze kojarzyc. No ale trudno, przegielas z ubiorem i to nie zbrodnia. Kazdej moze sie zdarzyc. A nad znajomymi faceta i Twoimi tez bym sie zastanowila. Chyba nikt normalny by nie popieral tego ze powinno sie kogos policzkowac bo popelnil jakis blad.

miało byc nie badz naiwna. Chyba kazdy chlopak bylby zazdrosny, ale NORMALNY facet by z Toba o tym pogadal.... a nie uzywal sily, taki chojrak? skonczylabym z nim i to natychmiast

Gość ja sie wypowiem
Jest różnica, kiedy małolaty zakładają spodnie tak niskie, że włosy łonowe wystają (serio widziałam) i wystawiają specjalnie stringi na zewnątrz, a jest różnica, gdy dziewczyna zakłada zwykłe biodrówki, i JAK SIADA to zaczynają wystawać majty(nie jak chodzi). Nie mówię, czy to fajne, estetyczne itp, ale to moim skromnym zdaniem spora różnica

Gość ssasanka
no własnie o to chodzi!!ja zawsze starałam sie żeby tego nie było wiadac.miałam nawet żakiet,ale zdjełam bo zrobiło sie ciepo.normalnie nie paraduje z majtkami na wierzchu!NIGDY!