Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 99r9ff55

dlaczego tyle sie mowi o tym że jak facet uderzy

Polecane posty

Gość 99r9ff55

kobieta to jest damski bokser i w ogole nie ma prawa.i to najgorsze co moze byc (ok zgadzm ais e ztym)ale w ogole sie nie mowi o tym jak kobieta uderzy faceta.kobiete poniosło i mozna przeiscz ztym do porzadku dziennego.A takiego faceta ktory uderzy trzeba odrazu rzucic bo damski bokser a jak baba walnie w twarz chłopa to jest okey

Gość siedem groszy
Jak baba walnie faceta to mozesz ja nazwac damsko-meski bokser.

Gość to jaa..
no racja.. moja kolezanka przy kazdej klotni bije swojego chlopaka w twarz a dodam ze faet typowy twardziel, nigdy bym nie powiedziala ze dalby sie uderzyc kobiecie, dopoki sama nie przekonalam sie na wlasne oczy. a ostatnio mi opowiadala ta kolezanka wlasnie o kolejnej ich klotni i o tym jak mocno mu 'trzasnela w gebe' i jak ja zapytalam to stwierdzila ze gdyby to on ja uderzyl to nawet by sie nie zastanawiala i odeszla..

pytaie z serii dlaczego kobieta musi byc dziewica bo inaczej jest łatwa a facet moze dupczyc na prawo i lewo BO MOZE BO JEST FACETEM I TAKA MA NATURE

Gość kobietttaaav
nidy nie uderzyłabym faceta a mojemu facetowi to sie zdazyło.Powiem ci dlaczego tak jest mysle że dlatego ze kobieta jest słabsza a słobaszych sie nie bije.jak kobieta spoliczkuje faceta to po porstu odreagowuje frustracje i facetowi nic sie nie stanie nawet nie poczuje.Natomiast jak facet uderzy kobiete.....to jest to akt agresji demonstracja siły a kobieta jest słabsza.... w roli wyjasnienia ja potrafie panowac nad emocjami i nigdy nikogo nei uerzyłam

Gość jedna tak zrobiła i mimo
ż za tydzień miał być ślub, od dwudziestu lat mnie nie zobaczyła. odeszłem bez słowa, typu w tył zwrot naprzód marsz i nie pomogły nawet babskie łzy

Gość no własnieeee
siła kobicego uderzenia a siła meskiego uderzenia to jest kolosanlna roznica:P

gówno prawda, psychika boli

Gość no własnieeee
e tam jak facet jest prawdziwym facetem to po nim to spłynie

Gość to jaa..
a dla mnie jak facet jest prawdziwym facetem to sie nie da uderzyc

jak jest prawdziwym to odda

Bo facet ma o wiele wiecej sily od kobiety. I kobieta wali z liscia, facet lekko poczuje, a jak on jej walnie to sie przewroci. ja czesto dalam w pysk mojemu bylemu, bo mnie wyzywal od dziwek itd (bez powodu). on pare razy tez przesadzil, ale jak by mnie centralnbie uderzyl to... .. to pewnie bym mu wybaczyla, bo wszystko draniowi wybaczalam (ale glupia bylam ;) )

Gość nie warto
bicie z którejkolwiek strony jest przemocą fizyczną i jak dla mnie jest niedopuszczalne

Gość no własnieeee
e tam jak facet jest prawdziwym facetem to spłynie po nim uderzenie jakis rozhisteryzowanej baby jak odda to znaczy ze tak jak ta baba nie umie panowac nad sobą.Facet powinien byc opanowany a baba ma prawo byc niezrowonowazona histeryczka.

uderzyła mnie w kłapacz przy ludziach, i tym samym w tym momencie ją znienawidziłem i nie było już żadnego sensu, stała się obcą osobą

Gdyby kobiety były silniejsze od facetów, to Ci by dopiero chodzili poobijani :D A odpowiadając na Twoje pytanie: kobiety wszystko mogą bo my jesteśmy Księżniczkami :D

moja towarzyszka życia nie ma prawa być rozhisteryzowaną babą

Gość no własnieeee
tzn ze jej nie kochałeś nie mozna w jednej chwili znienawidzić kogoś

A swoją drogą to laski sie czasami tak popisują, myślą, że im wszytsko wolno i walną jakiegoś kolesia z liścia albo coś :/ ja tam nie mam nic do faceta, który odda w takim wypadku, chociaż mógłby tylko ostrzec poważnym głosem :D

Gość Absolutnie nie popieram
przemocy ale ile razy widziałeś faceta, ktory mialby rozcieta wargę, podbite oko czy lecialaby mu krew z nosa po uderzeniu kobiety a ile razy kobietę w analogicznej sytuacji?:o

a ta co jeździła w tańcu na lodzie, nie chciałbym wpaść w jej uścisk

Gość no własnieeee
ja tez nigdy bym nikogo ne uderzyła ale dostrzegam roznice pomiecy motywami jakie kieruja kobieta a facetem.i faktycznie bardziej mnie razi jak facet demonstruje siłe.u kobiety to ma troche inny charakter po poprostu.ona uderzy bo nie radzi sobie ze sobą w tej chwili a u faceta to nic iinego jak akt agresji

Gość nie warto
dziewczyno jedna z drugą - co ty pleciesz? Jak można kogokolwiek walnąć i twierdzić, że rozchisteryzowanej babie wolno? Skoro tobie wolno, to jemu też . Miłego walenia się po gębach zatem życzę

ja uważam, ze mimo wszystko powinno się mieć jakiś szacunek do kobiet, a tym bardziej do swojej kobiety. Tak było zawsze, od wielu tysięcy lat.. A swoja drogą skoro juz faceci tak obiegle twierdzą, że i oni powinni się kobiecie odpłacić to dlaczego zadnej nigdy nie uderzył własnej matki? Bo co? To matka? taaak..ale tez kobieta.. Macie do niej szacunek prawda? bo was wychowałam, wykarmila itd.. Ale Wasze kobiety też się o was troszczą. I ciągle pozostają kobietami,....

Gość nie warto
a jak nie radzi sobie sama ze sobą to po pomoc do specjalisty a nie do rękoczynów

Gość buszujaca w zbozu
Ja uwazam ze ideal faceta to taki ktory mnie przytuli kiedy jest mi smutno i przypierd.. kiedy mi za wesolo :)

ja uważam, ze mimo wszystko powinno się mieć jakiś szacunek do kobiet, a tym bardziej do swojej kobiety. Tak było zawsze, od wielu tysięcy lat.. A swoja drogą skoro juz faceci tak obiegle twierdzą, że i oni powinni się kobiecie odpłacić to dlaczego zadnej nigdy nie uderzył własnej matki? Bo co? To matka? taaak..ale tez kobieta.. Macie do niej szacunek prawda? bo was wychowałam, wykarmila itd.. Ale Wasze kobiety też się o was troszczą. I ciągle pozostają kobietami,....