Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperada26

czy jest nas więcej ? kobietek które nie mają przyjaciołki...?

Polecane posty

Wiatm Cup.... moja przyjaciolka jest w irlandi ;) wiec mam do niej daleko a ona do mnie.... ale coz... :) u mnie dzis dzien nawet nawet :) bo sloneczko swieci ... a jak Twoj angielski? :) i Twoje samopoczucie?

Angielski zaliczona jak zwykle dobrze,ale samopoczucie fatalne. Zaraz zabieram psa na długi spacer moze słonce mnie napromieniuje pozytywniejszym nastawieniem;)

Gość Ju...
Witam Desperada, rano to nie tyle byłam już na nogach, co jeszcze.:P Cup, a Ty nie pisałaś przypadkiem, że masz egzamin w czwartek? Widzę, że opisujecie tytaj Wasze przyjaźnie misat się komplować - chociaż ja się nie znam, może w ten sposób zaczynacie? Osobiście wolę słuchać niż mówić, więc będę Was podglądać. A pogoda śliczna w sam raz do siedzenia w domu, ha ha.:D Miłego dnia życzę, pozdrawiam.🖐️

desperada26-teraz jest 10:35.Ha,jutro mamy Anzac Day i bedzie wolne!:)A tak w ogole to slonce swieci i dzien jest bardzo fajny,chociaz temperatury czasem juz mocno jesienne... Pozdrawiam wszystkich kangurowo:)

czesc dziewczyny:) Justys wyspalas sie ????:) bo ja nawet jak sie polozylam to zasnac nie moglam....czyzby ta mysl mnie dreczyla jak noc minela Sowie :P miłoego dzionka Piekne Panie :)

Gość Ju...
Cześć, Desperadko. Dziękuję - owszem, wyspałam się. I męczę Internet od rana.:o:P A za oknem ludzie w krótkich rękawkach chodzą... Również miłego dnia życzę, Piękna Pani.:)