Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTANNIE

CO OBRZYDLIWEGO ROBIA WASI FACECI?

Polecane posty

Gość no ojej
laura,nie unos sie tak,jeszcze mloda jestes i jeszcze nie po slubie i tam malo wiesz o facetach,jak z nich wychodzi cos,o czym bys w czesniej nie pomyslala. pogadamy jak bedziesz 10 lat po slubie. moj tez byl zawsze pachnacy i wypicowany,a teraz...czasami nie,hehe:D ale i tak go kocham - i uwierz,to jest prawdziwa milosc a nie obrabianie dupy,dziecinko

Gość Draculina
Mój ex BEZ PRZERWY wydłubywał sobie z głowy jakieś strupy, nawet w towarzystwie. Bleeee

Gość kotem w plot
o matko,mi juz slabo od tych obrzydliwosci :D:D:D ale dobra,tez napisze,tyle ze z innej beczki - i uwierzcie - to jest megaa obrzydliwe, brudne skarpety czy strupy to nic - moj ex kladl sie na kanapie przed telewizorem ze swoja mamusia,ona go przytulala i tak w siebie wtuleni ogladali seriale.Nie ze cos robili,ale juz sam fakt ze dorosly facet lezy z mamusia przytulony i oglada seriale. Jak go w dupe kopnelam jak to zobaczylam, to az wiory lecialy. A pozniej sie dowiedzialam ze jego mamusia chciala klatwe na mnie rzucic,bo zranilam jej synka. HAhaahahah,az sikam:D:D:D

Droga Pomarańczowa - od kiedy to ślub jest warunkiem mieszkania z facetem?:-D No chyba że ty z Rodziny Radia Maryja:-P

Gość Sory Laura
Nie ja z rodziny porządnickich które przed ślubem z facetem nie mieszkają, a ty co z puszczalskich ?

Gość figo-fagot
a ja tam swoją kobitkę przyzwyczaiłem do tego, że lubię puścić sobie bengala, a wręcz nawet prawie hymn wygrywam :) Teraz to i ona czasami zamruczy... o bekaniu nie wspomnę!

właśnie ja to akceptuje, tylko czasem złoszcze sie na niego, ale tyko na chwile, coz ja tez nie jestem idealna :)

Gość ooooooooooooooo
Są rzeczy które u facetów nas drażnią i na odwrót to całkiem normalne, jeszcze nie słyszałam aby u kogoś było ba zarzutów

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a moj czesto sra i leci gownem w calej chaupie

Gość figo-fagot
zawsze się zastanawiam jak widzę takie łądne dystyngowane pary, cyz oni też lubią sobie czasem "zamruczeć", czy będą ściskać zwieracze, aby tylko nie pisąć? ;)

Gość ooooooooooooooo
Kurcze mój robi to samo, jak jest trzeźwy to ani be ani me a jak wypije pare browarków to opowiada takie bzdury a do tego ten odór piwska czy wódy pomieszanej z papierochami - obrzydlistwo tymbardziej że ja wogóle nie pije alkoholu i nie palę

Gość kotem w plot
fakt,facet jak sie napije to pieprzy bez sensu...moj robi sie taki upierdliwy ze szok. no i w ogole on robi takie rzeczy od ktorych mi zle - dopiero sie do mojego dupska i cipki - nie zebym byla tam nieswieza czy bruda,nic z tych rzeczy - ale on dostaje malpiego rozumu i tak mnie wypicuje jezykiem ze pylka nie zostawi,heh ;) ja uwielbiam to jak jestem swiezo wykapana,ale nie wieczorem,po calym dniu niebardzo...a ten swir wlasnie wtedy chce bo uwielbia moj zapach i smak...dziwny

Gość do Sory Laura
przesadzasz

Gość Motylek 223
Ale się uśmiałam :D Ja wprawdzie jeszcze po ślubie nie jestem, ale spędzamy ze sobą dużo czasu , często u siebie nocujemy :) I to trochę głupie, ale jak mi zdejmuje majtki to zanim je odłoży zawsze powącha :D

Gość a moj facet
zawsze wącha palce jak mi je wlozy do cipki. Wkurza mnie to :/

Gość Emalsaaa
Moj sobie ciągle w gaciach grzebie, a jak sie pytam co robi, to odpowiada, że jajka sobie przestawia :|