Mgła 349 Napisano wtorek o 19:19 Przed chwilą, Toya napisał: Ja w kutangach nie gustuje A miałbyś szansę większą, niż z kobietami, w to cienko Ci idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 26 Napisano wtorek o 19:19 Przed chwilą, Toya napisał: Priv Myślę nad trupom na Eurowizję. Tańczące salowe czy cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 115 Napisano wtorek o 19:19 3 minuty temu, murb napisał: Musiałaby zapuścić brodę, żeby mieć cień szansy. Brodę spod spódnicy wystającą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 179 Napisano wtorek o 19:20 3 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Skoro pedauy i sataniści już spowszednieli to czym nas jeszcze mogą zaskoczyć? seksi kalekami wstajacymi z wozka walczacymi jak gladiatorzy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 28 Napisano wtorek o 19:20 5 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Tak,co roku próbuję komentować i zawsze kończy się po dwóch wpisach bad gatewayem Januszek to był u qwerty. Ale się wtedy wkur . dobrą mam pamięć hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 922 Napisano środa o 08:48 14 godzin temu, Toya napisał: Co tam, jak tam? Jaka papuga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach