Mgła 346 Napisano 2 godziny temu Ty to dbasz o swoją doope, potem Eli, nie ma co się dziwić że nie rozumiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 213 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nawet ich moralnie nie porównuj No M to nie R, szkoda tylko że zgrywałes takiego wciskając że taki wyjątkowy inny niż reszta facetów na świecie- Twoje słowa ha ha. Chyba wyjątkowo niemiły i z wyjątkowymi wahaniami nastrojów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1663 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Te koty by zdechły bez jej pomocy to po pierwsze. Po drugie jesteś żenujący i nie wiem co taka dziewczyna w tobie widzi Gorzej, niż żenujący. Przypomina Ci to kogoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Koralgor napisał: Te koty by zdechły bez jej pomocy to po pierwsze. Po drugie jesteś żenujący i nie wiem co taka dziewczyna w tobie widzi I tak zdechną, tylko dłużej się będą męczyć Edytowano 2 godziny temu przez Toya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Chyba wyjątkowo niemiły i z wyjątkowymi wahaniami nastrojów Wahania też mam, ale on nie ma granic w byciu świnia, prawie wcale. Uważać co się mu mówi na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 23 Napisano 2 godziny temu Eurowizja to guwno i pióra w dupje. Guwno muzyka jakieś transy. Wiocha i tyle. Kiedyś wyszła Górniak w jakiejś ...ence i zaśpiewała po prostu a teraz to jakieś cyrki dla gawiedzi. Ciekawe co nam dzis elity pokazo. Carycyca jaka gwiazda wystompi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 2 godziny temu Nie mój cyrk, nie moje koty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 174 Napisano 2 godziny temu Iskra a mozesz pokazac koteły? Moze by ktos przygarnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1663 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Ty to dbasz o swoją doope, potem Eli, nie ma co się dziwić że nie rozumiesz. Co to za baba, co kiedyś wrzucił tutaj z nią zdjęcie? Trochę podobna do Elki i chyba taka stara trochę. To ta jego była, co walił przy niej konia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Toya napisał: I tak zdechną, tylko dłużej się będą męczyć Ty też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 23 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Gorzej, niż żenujący. Przypomina Ci to kogoś? Jej męża bo też jest chory nerwowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Iskra a mozesz pokazac koteły? Moze by ktos przygarnal Nie, nie lubię prywaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 23 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Co to za baba, co kiedyś wrzucił tutaj z nią zdjęcie? Trochę podobna do Elki i chyba taka stara trochę. To ta jego była, co walił przy niej konia? A konie to jakieś gorsze że je walić mozna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 0 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, libedovvski napisał: kto jest tym blokerem menel tirowiec czy fifi czy klaudia ? mnie to smierdzi kims kto udaje klaudie czyli bicu albo fifi Chyba Ty. Nie pal głupa, bo pisałem przed chwilą, że wyłapałem bana przez pulsara, na ponad półroczny nik, za właśnie zgłoszenie posta tego blokera. I weź się już odj.eb z tymi podejrzeniami z doopska. Lepiej kogo innego pilnuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Co to za baba, co kiedyś wrzucił tutaj z nią zdjęcie? Trochę podobna do Elki i chyba taka stara trochę. To ta jego była, co walił przy niej konia? Tak. Szoke że wrzucił, pisałam mu na priv że może se nie życzy, ale brakło mu atencji. Edytowano 2 godziny temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 23 Napisano 2 godziny temu Ale szajs ja jebje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie, nie lubię prywaty. Ahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 213 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Ty też. W punkt 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Gorzej, niż żenujący. Przypomina Ci to kogoś? Doktor jest bardziej ociężały intelektualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 110 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Toya napisał: Ja geje, to przełączę. Przypomniało mi się, ze w tamtym roku też bardzo intensywnie komentowałas, to chyba jakaś tradycja czy biednego Januszka zmuszasz do oglądania? Tak,co roku próbuję komentować i zawsze kończy się po dwóch wpisach bad gatewayem Januszek to był u qwerty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Koralgor napisał: Te koty by zdechły bez jej pomocy to po pierwsze. Po drugie jesteś żenujący i nie wiem co taka dziewczyna w tobie widzi Kûtasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 797 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Będą blaszane cyce. Musiałaby zapuścić brodę, żeby mieć cień szansy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 110 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Eurowizja to guwno i pióra w dupje. Guwno muzyka jakieś transy. Wiocha i tyle. Kiedyś wyszła Górniak w jakiejś ...ence i zaśpiewała po prostu a teraz to jakieś cyrki dla gawiedzi. Ciekawe co nam dzis elity pokazo. Carycyca jaka gwiazda wystompi? Skoro pedauy i sataniści już spowszednieli to czym nas jeszcze mogą zaskoczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Toya napisał: Kûtasa Chciałbyś. To ma każdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 23 Napisano 2 godziny temu Ja mogę pokazać wywalone jajca i zaklaskac na czole. Kto ma wielkie czoło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Skoro pedauy i sataniści już spowszednieli to czym nas jeszcze mogą zaskoczyć? Waleniem koni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 110 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WywaloneJajcā napisał: Ale szajs ja jebje Mołdowa umc umc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mgła napisał: Chciałbyś. To ma każdy. Ja w kutangach nie gustuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 2 godziny temu Jedni są nietuzinkowi, inni z kolei tuzinkowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał: Ja mogę pokazać wywalone jajca i zaklaskac na czole. Kto ma wielkie czoło? Priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 110 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, WywaloneJajcā napisał: Ahahaha Też śmiechłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach