Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniechas

Czy opłaca się kupować telewizor, do sypialni

Polecane posty

Gość agniechas

kiedy za pare dni urodzi nam sie nasze dziecko..za 2 miesiace? bo znajoma, mnie wyśmiałam, ze jak dziecko i telewizor

A co ma piernik do wiatraka? Dlaczego nie, jak chcecie kupić telewizor to kupcie. Z własnego doświadczenia wiem, że jednak telewizor przyciąga dużo kurzu. Także w sypialni będzie się bardziej kurzyć.

Ale sama nie wyobrażam sobie sypialni bez telewizora :D Mimo, że nie powinno go być :). I będzie w niej telewizor, nawet jak maluch będzie na świecie :D

Hmmm...ja zawsze mialam ,ale teraz jak mamy swoj dom i sypialnie na gorze zrezygnowalam z tv. Mam w salonie i wystarczy.

Gość POWIEDZ mezowi ZE JAK KUPICIE
to seksu nie dstanie nigdy 1/ dziecko 2/ klan bedzie przeszkoda :P

Gość agniechas
ale ona, jest taka, ze jej dziecko jest chowane w sterylnych warunkach, jej maz jest przez nia terroryzowany,nie moze nawet po cichu radia słuchac, gdy ich corka śpi(dodam, ze on tak cicho słucha radio, ze w ogole tego nie słychac), a jak powiedziałam, ze chcemy miec telewizor w sypialni, mnie wysmiała"jak to telewizor, wam sie teraz nie opłaca kupowac, bo dziecko przeciez, sie wam niedługo urodzi" a ja do niej"i co z tego" "a ona jak to?" " a ja mowie, jak spi to chyba dziekcu tv nie przeszkadza cicho właczony"?

Gość agniechas
no, ale dziecko bedzie z nami spac w sypialni oczywicie łozeczko bedzie:)

Kazdy urzadza sypialnie i robi w niej, co mu sie podoba.... ja tam, mam inne zajecie, w sypialni, niz patrzenie w TV ;-) :-P

Gość agniechas
a ja chce tv w sypialni i jakies przerwazliwione matki nie beda mi tu gadac teraz telewziroy lcd sa ciche i nie buczą!

No to ekstra, szkoda dziecka bo wszędzie mówią, że dziecka nie powinno się przyzwyczajać do tego. Bodźce różnego rodzaju powinny zawsze docierać do człowieka. Ale jej dziecko niech robi co chce.

Gość agniechas
nie ma, ale co myslicie o matce, ktorej dziecko ją sterroryzowało i wszytsko w domu jest pod dziecko..nawet męza odstawiła od siebie, zeby byc z dzieckiem..bardziej niz z nim.. a ze mnie sie smieje, ze chce tv w sypialni, acha i smiała sie ze chce fotel sobie kupic, do sypialni, zeby moc, sobie na nim wygodnie usiasc z bobasem i karmic:)

Gość edqdeqdqwedwedd
lalalalala

wg mnie to przesadza.Dziecko niedlugo jej na glowe wejdzie..trzeba miec swoje zycie tez.Tez maialam taka kolezanke co po cichutku siedziala ,na palcach chodzila jak dziecko spalo.A moje w halasie sie wychowywaly i tez nic im nie jest.Rozwijaja sie jak najbardziej ok. Daj sobie z nia spokoj , jak chcesz oczywiscie kup ten telewizor,w koncu ty tez musisz miec cos z zycia .

Sypialnia ma byc miejscem oazy i odpoczynku,relaksu i medytacji.Zgodnie z zasadami urządzania mieszkania feng shui w sypialnie nie powinno byc niczego elektronicznego ,nawet małego radyjka. To powinno sie znajdowac w pokoju dziennym ,a nie w sypialni.

Gość agniechas
lavera, ale ja qrwa nie wierze w jakie fenk szui!!!!

Tofakt .Odkad pozbylam sie telewizora z sypialni lepiej spie i wogole zycie nabralo sensu..

wolnoć tomku w swoim domku....podobno telewizor obniża aktywność seksualną...podobno....u mnie w sypialni jest tv i nic złego sie nie dzieje z tego powodu :)

Julli - no chyba ze do tego telewizora jest podlaczone kino domowe i mozna z mezem filmy dla tylko doroslych ogladac:p ;)

Gość agniechas
ale chodzi, o to, czy przeszkadza takiemu maluchowi telewizor?

w kuchni telewizor, w salonie telewizor, w sypialni telewizor, niedlugo rodzina przestanie ze soba rozmawiac, bo kazdy bedzie tv ogladal w innym pokoju. ja nie mam nigdzie telewizora i ten stan jest boski. zjadacz czasu. a filmy mozna z netu ogladac, wystarczy monitor 24 cale. Mniej czasu z telewizja, wiecej czasu dla dziecka i rodziny.

Gość agniechas
ciotka walentyna, ale nie mam czasu zeby w dzien telewizor ogladac, wiec pozostaje przed snem,

a moze kolezanka ci zazdrosci? ja mam telewizor w sypialni i tam bede miala lozeczko, tez za 2 miesiace rodze i nie wiem w czym by mial mi przeszkadzac telewizor????

a moze kolezanka ci zazdrosci? ja mam telewizor w sypialni i tam bede miala lozeczko, tez za 2 miesiace rodze i nie wiem w czym by mial mi przeszkadzac telewizor????