Gość robak wpierdalak Napisano Kwiecień 24, 2008 wiem wiem straszne to jakie okropne maja pazury takie wymalowane panny :o brudne i zaniedbane..blech :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinqasd 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 robak wpierdalak - lecz się na nogi. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robak wpierdalak Napisano Kwiecień 24, 2008 wal sie myrevin :o ty ruchasz pijawki a ja ogladam paznokcie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fragles z wawy Napisano Kwiecień 24, 2008 Dobrze że do roboty jeżdzę samochodem Nie wiem jakbym się czuł gdyby ktoś mi oglądał paznokcie albo wpatrywał się w krocze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robak wpierdalak Napisano Kwiecień 24, 2008 pijawka...Yippee-ki-yay, motherfucker Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2008 porzuciłam samochód na rzecz metra i kontaktów międzyludzkich :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stic 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 Przyznaj się że jednak szyna S45 lepiej znosi obciążenia niż amortyzatory w Twoim samochodzie )) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinqasd 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 Luśka.. rozwód z tym złomem to żaden wyczyn. :P pijawa.. nie daj się prowokowac. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robak wpierdalak Napisano Kwiecień 24, 2008 'pijawa.. nie daj się prowokowac. ' :o widze myrevinie, ze sciagasz juz gacie i zabierasz sie do roboty :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2008 mój złom...:( tęsknię za nim jak wsiadam w wagon metra to się pode mną ugina czy pod Wami też? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinqasd 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 Pode mna nie.. :D Mimo ze po zimie waże 85 kilo. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robak wpierdalak Napisano Kwiecień 24, 2008 skalska...skoro sie ugina to moze porzuc metro na rzecz roweru :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2008 za daleko do roboty mam żeby na rowerze pomykać :O Myrevin :D to z Ciebie kawał chłopa ;) lubię takich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robak wpierdalak Napisano Kwiecień 24, 2008 ja latem z Pragi na Ursynow jezdze :) to dopiero sa kontakty miedzyludzkie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stic 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 LdMD -> To dlatego taki charakterystycznie piszczy ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fragles z wawy Napisano Kwiecień 24, 2008 To zalezy ile ma wzrostu przy tych 85 kg Bo mioże wyjść jeszcze że ma nadwagę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinqasd 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 Tia... latem jazda środkami komunikacji miejskiej, potrafi być torturą.. Te zapachy... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robak wpierdalak Napisano Kwiecień 24, 2008 latem to latem, juz sie zaczyna:o dzis duchota w autobusie, nikt okna nie otworzy ale pierdza to wszyscy :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinqasd 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 Lepiej ja otwieram .. ktoś wchodzi i zamyka to okno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robak wpierdalak Napisano Kwiecień 24, 2008 tez :o a potem sie dziwicie, ze ja z rana taka sfrustrowana i zla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robak wpierdalak Napisano Kwiecień 24, 2008 na ostatniej mszy za ojczyznę dyskretnie zlizałem księdzu pot z czoła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość robak wpierdalak Napisano Kwiecień 24, 2008 Wpycham do swojego odbytu 4,5 kg trotylu po czym udaję się do burmistrza Darmstadt, proponując swe usługi w zakresie efektów specjalnych podczas obchodów 700-lecia istnienia miasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2008 jak przejeżdżam przez most Poniatowskiego to... za każdym razem mam wrażenie że kierowca zasłabnie i wpadniemy do Wisły :( i tak od kilkunastu lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...perła... 0 Napisano Kwiecień 24, 2008 masz tak tylko na tym moscie?:P a co na slasko-dabrowskim? moze to jakas klatwa:P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2008 jeżdżę tylko tym dziwne to :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladna ta stacja Napisano Kwiecień 25, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinqasd 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 A ja za zwyczaj nie jeżdżę tylko tym Poniatowskim... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anke 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 Stare Bielany?Lusesita,to Tyś ma sąsiadka w takim razie... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 25, 2008 chciałam z tego miejsca gorąco ucałować wszystkich moich znajomych i nieznajomych ziomków :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach