Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

DZIARA - REAKTYWACJA

Polecane posty

a nie wiem zlazlam na dol na chwile i znalazlam w garnku przez niego teraz boli mnie brzuszek:(

ja piję 4 litry dziennie :o butlę 1,5 litra to w 2 godziny obalę, jak przy kompie siedzę :o mam fazę ostatnio na herbatę zieloną z opuncją figową :) min. 3 szklanki dziennie :) do tego jakiś kompot do obiadu i jest :)

robaczek, kiedyś zawsze oglądając 2 godzinny film potrafiłam wydoic 5-litrowy baniak :O kazdy organizm ma w sumie inne potrzeby, byc może wcinasz jakies toksyny i organizm chce je wyplukac, dlatego czujesz takie pragnienie, albo po prostu tak masz...

Magda wlasnie od takich mnie bedzie bolec bob jest dowodem :(

zadna chuc:-O to wtedyczuje pustke tam na dole to inne uczucie :-O

tesco tyś jakiś lekarz czy pielęgniarka ? :D bo normalnie konkretne rady dajesz :) wow :)

cierpie kurwa po twoich straczkowych:-O a wiesz jaki mialam napad bolu ostatnio jak dostalam okres?:( specjalnie dla Ciebie nie pisze ciota:D zrzygalam sue 10 arzy i myslalam ze oszaleje

hmm ciezko bedzie jem gotowane raz na tydzien moze zup zero glownie kanapki i lody i herbate pije raz na tydzien noirmalny obiad, ale tez nie zawsze mleko czasami zimne z platkami, nie chce mi sie gotowac a poza tym platki miekna w wole chrupiace

kurwa, i ty się dziwisz, że cie brzuch boli 😭 :O:O:O pojebana jesteś :O:O to jedz kasze, ja codxziennie jem kasze, ale ja muszę... kasze, gotowane warzywa, ryż płatki ryżowe, płatki jęczmienne, gryczane, szybciej się gotują niż pełne ziarna, więc jak nie lubisz gotować, to takie rób... a jak ci się nie chce, to nie narzekaj, że boli cię brzuch :O

no Jarek ma racje na sniadanie jem jogurt w 90% piwo tez czesto pije reszty nie skomentuje:-O

i tak nie jest tak tragicznie jak dawniej bo kiedys leciala mi krew z tylka:-O SORKI ZA dasadnosc no ale sami swoi, hehe

Gość poszłam juz idę papap
🖐️