Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

wam już kompletnie poodbijało

Polecane posty

Gość z pluszakiem pod pupą
Piąte koło - wiem, że jesteś wkurzony, ale mam ochote dać komuś kwiatka i chce dać go Tobie --> 🌼 A teraz ide spać, bo mi smutno :( Dobrej nocy wszystkim 🖐️

Gość zaaaąąaakręcona
może i twoja kumpela marudzi,ale tobie też całkiem dobrze to wychodzi.

bo wszyscy szukają hellio........... huj wie czego świętego grala który nie istnieje i nikomu się nie chce popracować tylko spieprzają jak się pojawią problemy

piąte koło - nie wszyscy, to raz, dwa, że skoro szukają, ale czekając na gotowca w postaci słodkiego sielankowego życia u boku księcia/księżniczki czytającego w myślach, spełniającego zachcianki, odgadującego nastroje itp., to nie są warci związków

piąte koło - a propos swietego graala, zapewne kazdy zadowolony bylby z jego znalezienia, ale trzeba na to trzezwo patrzec, a nie "znalazlem/-am skarb i teraz bedzie super az do smierci"

"nikomu się nie chce popracować tylko spieprzają jak się pojawią problemy " "powiedziałem że odchodzę a ona nie powiedziała zostań " piąte koło, kto pierwszy uciekł z tonącego statku Ty czy ta kobieta rzekomo szukająca świętego Graala?

Eyes of night - hm, ciekawe pytanie. ale to zaglebianie sie w przyczyny itd, a piate chyba nie chce prac brudow na forum :) piate kolo - rozumiem, bo mam podobne zdanie nt. zwiazkow, ze wymagaja i brania, i dawania, pracy, poswiecenia, kompromisow (oczywiscie we wszystkim sa granice) i nie bedzie pieknie ot, tak. moze przez pierwszy rok, dwa czy trzy lata, ale potem...

"czasem trzeba wiedzieć kiedy już przestać reanimować zmarłego " z tym się zgadzam dlatego nie miej pretensji do niej, że Cię nie zatrzymała i do ludzi którzy spierdalają nie szukając rozwiązania może oni uważają tak samo jak Ty?

raczej tak jak ona spieprzają bo są problemy a jedyną rzeczą jaką możesz zrobić kiedy już nic nie możesz zrobić to dać sobie już spokój

"raczej tak jak ona spieprzają bo są problemy " ale piąte koło, pisałeś, że to Ty odeszłeś a ona po prostu nie zatrzymywała to wygląda, jakbyś to Ty spieprzył wyprowadź mnie z błędu, jeśli źle konkluduję

Gość zaaaąąaakręcona
a ja myśle,że nic na siłe-jeśli się ludziom nie układa,to po co się męczyć.Może to nie ta osoba była Ci pisana.No chyba,że są dzieci,wtedy to trzeba starać się ze wszystkich sił-właśnie ze względu na nie!

Gość zaaaąąaakręcona
a może jej nie zależało tak na tym związku jak tobie,bo jeśli komuś na kimś naprawde zależy to nie ucieka od problemów

nie zastanawiałem się nad tym hellio........... będzie co ma być ale jak większość kobiet ma takie podejście to mi się szukać odechciewa wolę całkowicie zostać skórwysynem a jak po drodze trafi się dziecko to się wtedy będę zastanawiał