Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tam pam pa ram

Co sądzicie o osobie, która w wieku 23 lat....

Polecane posty

Gość tam pam pa ram
Wiem. Może męczy mnie ten brak pracy. Może nie umiem się zorganizować, ale kiedy ma się zajęcia od 11-13 a potem od 16 do 18 to jakoś rozbija to cały dzień i po prostu nie mam czasu. Dodatkowo mieszkam daleko od uczelni, do pracy też musiałabym dojeżdżać z godzinę. Bez sensu to wszystko. Ale chciałabym robić coś pożytecznego.

Całkiem normalna dziewczyna,po prostu mądra,nie szukająca tandecizny, taniej rozrywki i nie pędząca za szałem medialnym ,jaki nam teraz media i filmy pokazują. Chętnie bym sie z ta osoba zaprzyjaźniła.

Gość hahahahanka z tymbarka
tez taka jestem, ale w ogole nie chodze na zadne imprezy. i mam 21 lat. tylko uczelnia i do domu, i czasem do miasta zeby kupic jakis ciuch. czuje ze marnuje mlodosc ale nie wyobrazam sobie innego zycia:( jestem chyba jakas aspoleczna:( i chcialabym miec faceta, takiego jak ja, zebysmy mogli razem robic rzeczy ktore lubimy, a szlajac sie po pubach i dyskotekach;/

Gość hahahahanka z tymbarka
tzn niekoniecznie faceta. osobe, kolezanke lub kolega taka/takiego jak ja, bo ja nawet nie mam z kim gdzies pojsc, chocby na glupi spacer.