Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krysia93_17

Chce mieć dziecko!!!

Polecane posty

Gość krysia93_17

Mam 17 lat, jestem z moim chłopakiem od 7 miesięcy i bardzo się kochamy, lecz ostatnio mam takie dziwne odczucia że to co nas łączy jest niepełne..... dlatego chcialabym mieć z nim dziecko (muszę dodać ze chłopak jest jestarszy odemnie o 2 lata) . Co chwilę się przekonuje ze coraz bardziej tego potrzebóję, lecz niestety mój Michał jest jeszcze nieprzygotowany do tego aby zostastać ojcem tzn. finansowo bo jeszcze się uczy... ale czy w tak młodym wieku mógłby sie odezwać we mnie instynkt macierzyński??

Gość zulu gula ble ble ble
masz 17 lat i jestes zdecydowanie za mloda aby miec dziecko. Poza tym nie jestes dlugo z tym chlopakiem... najpierw zajmijcie sie swoja edukacja... na dziecko przyjdzie jeszcze czas :) mysle, ze to nie instynkt macierzynski tylko Twoj sposob zeby go 'zlapac'... tak jak napisalas- miedzy wami jest niepewnie... wiec pewnie gdzies Ci zaswitalo, ze dziecko polaczyloby was na stale... mam nadzieje, ze Ci to minie

dziecko to nie jest zabawka trzeba go ubrac nakarmic i poswiecic mu caly czas wiec jesli go nie masz nie spiesz sie z decyzja

Gość chcialabym...
to moze byc tymczasowa zachcianka a nie instynkt macierzynski :) moze po prostu zauroczylas sie dziecmi i juz :) zulu gula ble ble ble - nie niepewna tytlko niepelna :D czytajcie ze zrozumieniem :)

Gość babay
dziewczyno masz 17 lat to cas na zabawe a nie na maciezynstwo! kiedy sie bedziesz bawic jak nie teraz??? i jaka masz pewnosc ze ten chlopak to ten jeden jedyny przeciez jestescie bardzo mlodzi. a dziecko to nie zabawka trzeba i umiec zrezygnowac z dyskotek spotkan kolezenskich itd. znam pare ktora byla ze soba 4 lata no a ty jestes tylko 7 miesiecy z tym chlopakiem to naprawde niewiele!!!!!!!!