dorota012 0 Napisano Kwiecień 25, 2008 Alicja Salon Fryzjerski ul. Rogowska 50 NOWY DWÓR Ostrzegam wszystkie Panie przed tym salonem ....wyrzucone pieniądze i terror jaki sie przechodzi podczas wykonywania fryzury ...kąśliwe uwagi szefowej typu \\\"jak ty dziecko urodzisz itp... gadki ze ma 35-letni staż pracy i wie jak sie czesze...masakra i obraza w całym wydaniu.... ja omijam to miejsce szerokim łukiem i mówię co przeżyłam wszystkim znajomym...OSTRZEGAM I DZIĘKUJĘ ZE MOGĘ NA FORUM POWIEDZIEĆ NIGDY WIĘCEJ TAKIEGO TRAKTOWANIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 16, 2014 Najgorszy salon fryzjerski mieści się na Szwedzkiej 3 D Salon Fryzjersko-Kosmetyczny Barbara fryzjerka o imieniu Paulina która mnie obsługiwała jest zarozumiała zero uśmiechu na twarzy ,uszczypliwe komentarze odnośnie mojej wcześniejszej fryzury, a fryzura po jej strzyżeniu była okropna do dziś czekam aż mi włosy odrosną po jej okropnym strzyżeniu Nigdy więcej tam nie wrócę i nie polecam nikomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stylista Napisano Lipiec 2, 2014 witam opinia o fryzjerce pani paulinie jest nie prawdziwa .pani paulina jest doświadczona fryzjerka z duza baza stałych klientów , potrafi świetnie ścinać męskie i damskie strzyżenia polecam jako fryzjer stylista sam doświadczyłem jej usług i moje znajome i sa bardzo zadowoleni polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2014 Prosimy usunąć tą opinie !!!! Ponieważ osoba która jest tu opisywana , przeniosła się . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amcia123 Napisano Marzec 20, 2015 Nie pamiętam imienia fryzjerki w salonie Kuleszy na Grunwaldzkim, ale to chyba jakaś praktykantka! Miałam schody na głowie, tak to ja sama umiem sobie obciąć! masakra! Po powrocie z reklamacją powiedzieli, że mnie nie przyjmą , bo nie mają czasu i dopiero w kolejnym tygodniu! Bardzo niemiła obsługa, nie polecam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klijent Napisano Luty 1, 2019 szkocka 44 . Usługi świadczone w salonie na bardzo niskim poziomie , nie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zadowolona klientka Napisano Luty 3, 2019 Dnia 1.02.2019 o 16:05, Gość klijent napisał: szkocka 44 . Usługi świadczone w salonie na bardzo niskim poziomie , nie polecam Dnia 1.02.2019 o 16:05, Gość klijent napisał: szkocka 44 . Usługi świadczone w salonie na bardzo niskim poziomie , nie polecam Ja chodzę tam od lat wraz z rodziną. Również wiele moich koleżanek i kolegów którzy są zadowoleni z usług tego salonu. Pan tam pracujący zna się na strzyżeniu męskim a Pani Ola zawsze dobrze dobierze mi kolor i fryzurę. Jedyny minus ze najlepiej się umówić bo rzadko trafi się miejsce z tzw wejścia, ale jak dobry fryzjer to uważam ze to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach