Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy nie mam już siły

Natręt, co robić??????

Polecane posty

Co ja mam zrobić. Chodze to drugiej klasy LO a ten koszmar trwa już pół roku. On cały czas za mną łazi, przychodzi do mojego domu, nie mogę go wyprosić bo to syn najlepszego kumpla mojego taty i zwykle jak przychodzi to rozmawia z moim ojcem a ja się wtedy zamykam w pokoju bo nie mogę na niego parzeć. Kiedyś nawet go lubiłam jak byłam młodsza, ale dziś normalnie mam ochotę przegonić go nożem. Kiedyś przyjechał pod moją szkołe i powiedział moim koleżanka z klasy, że jest moim chłopakiem. Ze wstydu iciekłam do kibla i się popłakałam. Prosiłam ojca, aby mu jakoś przetłumaczył, że ja nie chce z nim być, wysłuchiwać jego głupich niby komplmentów, ni oglądać jego idiotycznych min. Tata odpowiedział, że bardzo lubi Daniela i chciałby abyśmy byli parą!!!!Płakać mi się chce, nikt mnie nie rozumie

Gość łeeeeeeeeeeeeee
powiedz temu kolesiowi, że ma się odpier.dolić! Nie masz języka w gębie? Jak masz takiego "tatuśka", któy ci nie pomoże to jest jeszcze policja.

Gość hmmmmmmmm.....
moze twoj tata widzi ze ten koles to sierota i liczy na to ze jak bedziecie razem to przynajmniej cie nie tknie :O co?

Gość dffddddf
hahahahaha dobre :D usmiac sie mozna normalnie :D

Mówiłam krzyczałam, nawet groziłam, że jak się nie odczepi to moi koledzy ze szkoły z nim pogadają. Nic nie dział, jak grochem o ściane:(:(:(:(:(:(

Gość Ju...
Ty mu nie obiecuj, ale działaj. Sama miałam do czynienia z paroma natrętami - nie można mieć w-c nich żadnych skrupułów, serce czy litości.