Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panienka1989

czy internista proponował wam kiedyś badanie piersi

Polecane posty

obowiązek badania piersi ma ginekolog, nie internista i to w dodatku poprzez usg, a jak znam zycie, to ten twój lekarz chciał cię badać ręcznie zboczuch

Gość cafffe
mnie badala internistka jak mialam badania potrzebne do zatrudnienia

Gość zaopiekuje się dzieckiem
mnie badał językiem. Całkiem fajne badanie wam powiem. :)

Gość cafffe
w biurze jako projektantka

Gość cafffe
to byly badania na stanowisko biurowe ( takze to byly badania standardowe) ale pewnie nie kazdy lekarz bada piersi...

Gość cafffe
akurat te badanie na dobre mi wyszlo bo mialam cos w piersi ...

To stały numer zboczonych lekarzy med.pracy! Dobrze, że i tak chodziło tylko o piersi. Często wyglada to tak: Dziewczyna zostaje przyjęta do upragnionej pracy. W kadrach każą jej robić badania dla nowoprzyjętych i pojutrze zglosić siędo pracy. Idzie do przychodni med. pracy. Załatwia neurologa, okulistę, rtg itd. Do szczęścia brakuje tylko pieczątki lekarza orzekającego. A tu niespodzianka: pan dr każe jej rozebrać się do naga! Gdy proboje protestować mówi, że jest to konieczne dla sprawdzenia skrym, węzłów chłodnnych i takie tam pierdooły. Czasem jakać się wycofa ale wiekszość w takiej sytuacji wyskakuje z ubrania z majteczkamui włącznie bo nie chcą ryzykować komplikacji. No ipan doktor szczegolnie starannie badajej pachwiny w poszukowaniu powiększonycj węzłów chłonnych. :D

To jeszcze mały dowcip: Staruszka do staruszki: - Popatrz jakie postepy zrobiła medycyna od czasów naszej młodości! Gdy bylam młoda zawsze się musiałam u lekarza rozbierać. A teraz wystarczy że pokażę język! :D:D