Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BudziolkaKrejzolka

Matura??

Polecane posty

i na angielskim mów TYLKO po angielsku bo niektórzy wchodzą i mówią 'dzień dobry ' a to podobno troszkę passe jest;) tzn. no nie trendy :D ;)

Gość pomocy12356
podobno trzeba tez powiedziec nr dowodu? jest to prawda?

wiesz co u mnie nawet nie sprawdzali dowodu. Ale możliwe że tak w niektórych szkołach jest Ja weszłam, przywitałam się, przedstawiłam, zapytałam czy mogę usiąść (dobre wrazenie :D)i usłyszałam że jasne ale najpierw losowanie ;) i numer zestawu musisz im podac :)

egzaminator sam sobie spr Twoj nr dowodu :) o ile go ze sobą wezmiesz :P na polskim siedzenie czy stanie-do wyboru [u nas bylo] :) *i Optima klucz do sukcesu faktycznie :P - odpowiedziec cokolwiek na kazde pytanie :P byle nie bylo milczenia :) *oczywiscie musi to byc wypowiedz \'w miare\' zgodna z tematem :P

ja bylam w takim szoku ze jak mialam podac numer zestawu to w sekunde WSZYSTKIE liczby wylecialy mi z glowy [ich nazwa po ang] :P ale po krotkim zastanowieniu pamięć wróciła..:D:P

hej ;) bo Ty zawsze w takich godzinach jak się nikt nie spodziewa :D w ogóle to mogłyśmy trochę postraszyć gawiedź :D a

w ogóle to uczysz się dziś czegoś ? bo mi się już nie chce :( siedzę i jem :D a miałam zacząć ćwiczyć więcej ;/ NICNIEROBIENIE mi się włączyło

wlasnie nieeeeee chce mi sie uczyc :P mialam usiasc do tej bioli zakichanej...aleeeee teraz to juz mi sie nie oplaca :P moze obejrze pottera :P no i ta historia głupota normalnie :) mogłam zrezygnować jak była okazja :P nie uczymy sie a pozniej bedzie - placz i zgrzytanie zębów :P

cholera mnie czeka ten sam zestaw :D przecież to nie ludzkie tak traktować maluczkich :P a pottera o ja też obejrzę bo jeszcze nie oglądałam. Ja sobie tak myślę że skoro ang i pol ustny bez większych przygotowań mi poszedł ok to czemu nie ma byc tak z biologią i historia ?:D Ale po wtorku oblewammmmmmmmmmm :D trzeba odreagować :D

o TO TO :P :D wytanczyc stres i emocje :P i oblać koniecznie :P mózg juz mam przegrzany :P kurde wiecznie COŚ juz daliby spokoj :P daliby żyć ludziom,poszli na reke :P ...

Gość havanka
nie umiem otwirzyć rozwiązań z tej strony nie wiecie czy trzeba mieć jakiś specjalny program do tego??

adobe reader chyba trzeba mieć ale ja się za bardzo nie znam (ale to mam :D) Kolorowa :D no ja już czekam od miesiąca (!!!!!) na wypad do klubu (tańce !!! :D) a ciągle ta matura;/ ale może do wrocławia się wybiorę w końcu. albo gdzieś :D A w ogóle ściągaliście na maturach ?:D bo ja się przyznam że jedno zadanie z ang na pisemnym widziałam :D od kolegi i wrrrr podobno różne arkusze były :D

NO kuuurde!! wlasnie jaki SURPRIS!! z tymi arkuszami :P wszyscy wyszli kazdy inna odpowiedz i tu nas mieli - dobrze ze kurde nie ściągałam z reszta..nie bylo jak :P *zła miejscowka :classic_cool: tez tak czekam na te tance ostatnio to na absolutorium bylam sie pobawic :P poo zakonczenmiu 3 klasy ..czyli w kwietniu :P ps. nie znam sie na tych programach :) pardon

Kolorowa ja po skosie od kolegi wszystko widziałam, tzn nie wszystko bo krótkowidz jestem :D a że okularki w domu więc.. :D Na hiście i bioli pewnie będzie jeden arkusz :D no kwiecień to daaaawno był :D Ale najgorsze że ja się nawet maturzystką nie czuje ! a żeby powiedzieć coś o dorosłości ?:D nie do mnie :P to brzmi jakoś tak... za odpowiedzialnie chyba :P

dokładnie tak samo sie czuje Tyyy...serio jak poszlam na polski pisemny to sie czułam jakbym poszła na zwykly większy test :P magia po prostu :) z tą dorosłością to dopiero bedzie abstrakcja-z odpowiedzialnością.. mam nadzieje ze uda mi sie tak delikatnie wejsc w ten 'świat' a nie na taki BUM ... :) dzisiaj mam pozytywne mysli, ale czasem jak pomysle ze nie dam rady to receee opadają .. :)

teraz to ja tak samo mam, tzn. z tymi rękami i opadaniem :D Ja się boję że a) nie dostane się na studia b) dostanę się c) całej reszty ;/ Póki co jest ok ale jak już skończą mi się matury to skończy mi się cel i motywacja :P rozumiesz o co chodzi :D póki co wiem, że muszę wkuć, iść napisać - zdać. A potem? wszystko w moich rekach.. aaaaaaaaaa

no martwie sie o te studia troche tj...wiesz ale nie sam fakt ze sie przykladowo nie dostane tylko ze bylby rok przerwy np na jakas pracke i juz nie bedzie mi sie chcialo podjąć edukacjiiiii ALE...motywacja moze byc to ze skonczylam tylko LO wiec praktycznie nic nie mam :P:P:P:P

SREDNIE masz :D A mnie baardzo kusi ten rok przerwy :P dlatego się boję że się dostanę ;) tzn. bo mogłabym gdzieś jechać do pracy albo wolontariat za granice, coś przeżyć:P a studia to na początku wkuwanie :D ale jak sie nie dostanę na psychologię to może na roczne studium pójdę (parę kierunków już sobie upatrzyłam). Nie wiem... :/ muszę zobaczyć w ogóle kiedy te podania itd składać :D a na wakacje jakie plany masz?

na wakacje to siostra mamy chce mnie ściągnąć do anglii :) takze fajnie,ale i tak chcialabym wrócić bo druga siostra mamy chce mnie ściągnąć do krakowa - i to mi bardziej pasujeeee :P jakas dorywcza praca :) nowi ludzie..fajnie no :) a Ty co z wakacjami? *idziesz na tego pottera? :P :D

mnie ściągają do Gliwic :D dają mi pracę :D samodzielne mieszkanie i... aaa no nie zostaawią mnie ale powoli wpadam w sidła dorosłości :P z jednej strony szykuje się ok a z drugiej nie za bardzo chcę;/ nikogo tam nie znam itd. tzn niby rodzina ale wszyscy starsi :P więc wiesz;/ a innej opcji póki co nie mam Na Pottera idę za jakiś czas bo mi pokój gościnny( z T) zajęli :P wrrrr gości się zachciało :D A Kraków.. ech :D marzenie :D A z jakiej częsci kraju naszego Ty jesteś ?

no szkoda ze tam nikogo nie ma :) tj w naszym wieku :) tj wyglada na to ze nie ma :P A MOZE jednak :P *z wielkopolski :) a Ty? ---ja to uciekam 3MAJ SIE i do następnego spisania :) 🖐️ 🌻 :)

jak tam trafię to się rozejrzę :D ostatni raz jak byłam tam na imprezie to Włoch był:D może nie będzie tak źle :D Ja z opolskiego :) Miłego oglądania :D paaaa 🖐️ do spisania ;)

Gość havanka
mam głupie pytanie, czy na arkuszu maturalnym z angielskiego oceniane są tylko odpowiedzi na karcie odpowiedzi prawda? a te przy zadaniach nie są brane pod uwagę? bop ja pod zadaniami sobie ołowkiem zaznaczałam. a na karcie już zamalowywałam normalnie

Gość Justyna123
dzieki Optima i Kolorowa za wiadomosci o ustnej:) troche mniej sie boje dzieki Wam:)

Gość em-matura
tylko i wyłącznie karta odpowiedzi jest oceniana :) ja tez sobie tłumaczyłam pod zadaniami niektóre słowka , zdania itp i tego nie sprawdzaja wiec sie nie martw :)

Gość havanka
em matura dzięki. ja już zaczynam świrować przez tą maturę i sobie głupoty wmawiam :P

Gość em-matura
hhehe spoko bo ja mam to samo :D jeszcze mi 3 egzaminy najgorsze zostały. :O ustna z polskiego i angielskiego i biologia :O a Tobie ?

Justyna - nie da sie nie zdać :P chyba tylko naprawde jak siądziesz i zamilkniesz jak grób albo totalnie zmienisz temat... :D takze nie martw sie :) bedzieee dobrzeee ;)

Gość havanka
no to mamy to samo:) poniedziałek-biologia, piątek-ustny angielski i 27.05-ustny polski. tak jakoś zgłupiałam z tą kartą odpowedzi bo na arkuszu pisałam ołówkiem :P ale to nie ma znaczenia prawda?

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej