Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BudziolkaKrejzolka

Matura??

Polecane posty

Gość Justyna123
Ewela myslalam o psychologii potem o resocjalizacji ale stwierdzilam ze to nie ma sensu bo po pierwsze taka zdolna to ja nie jestem :) a po drugie w mojej okolicy znalezc prace w takich zawodach graniczy z cudem. bardziej mysle o studiach zaocznych w Nowym Saczu moze ktos tez sie tam wybiera?:)Mysle nad pedagogika

Byłam się przewietrzyć troszkę.. i chyba lekko zmotywyowałam się do nauki wiec aby nie dac uciec jakże ulotnej zachęcie do nauki lecę do ksiązek..:):) Matura.. rozważam UW również :) ale to takie marzenie jest i z każdą chwilą kiedy sie nie ucze staje się coraz mniej realne :P

Gość Justyna123
Sucre dOrge.. daj mi troche Twojej motywacji bo ja za nic nie moge sie zabrac:)

widze ze coraz wiecej nas tutaj :P POKRZEPIAJĄCA wiadomosc co do rozszerzenia[z polskiego]to TO ze pisząc wypracowanie musimy zawrzec np 4 elementy z klucza -i zazwyczaj są one bardzo widoczne w tekscie i MAMY za to punkty :) a podstawa musi zawrzec np 9 elementow z klucza,szczegolowe info a jak elementów nie bedzie to nie bedzie punktu :D :P takze uwazam ze rozszerzenie z polaka jest łatwiejszeeeeee :P ps. :o **ygam juz biologią :o byeeeee

Nie bede dawała wam motywacji bo już jej nie mam (czas nauki z motywacja szacune na jakies 40-50 minut) :P :P a jutro majówka.. ehh a my mamy mature ;(

Gość Brzechwa
strzel kupe to ci ulży

Gość Justyna123
Udało sie.. powtorzylam jedna lekture:) jestem z siebie dumna:P a jak Wam idzie powtarzanie:)?

Justyna 123 gratulacje :):)- ja męczę gramatyke z angielskiego na rozsz. istna katorga ale jakos trzeba sie zmusic:( wracam do ksiązek :P

Gość Justyna123
Sucre dOrge.. Dzieki:) wspolczuje ale moze pociesz sie tym ze teraz my wszyscy przezywamy katorge:) No ale trudno, ja tez wracam do ksiezek

Hej :) ja już skończyłam prezentacje, jeszcze ewentualnie drobne poprawki ale tym się nie przejmuję :) na dziś już koniec nauki a od jutra historia :) hmmm cudownie :P a jak tam u Was?

...chyba wole zarwać te kilka nocy i sie nauczyć...:( niż póżniej kilka miesięcy-żeby poprawiać albo cały rok zeby pisac poprawke ... ;)

idź, ucz sie dziecko drogie :P :) mama mi dzisiaj powiedziała ze jak nie zdam to i tak bedzie mnie kochała xDDDDDDDDDDDDDDDDDD aaaaaa! no sweeeeeeeet :P:D kurde motywacja,powinna mnie kopnąć w du.pe i DO NAUKI!! a nie....

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ja moge powiedziec z tego co przezyłam rok temu. wiadomo stres jest i bedzie ale po wszystkim szybko sie zapomina.NAjwiekszy stres bedzie wlasnie teraz. warto sobie powtorzyc kilka rzeczy ale nie kuc to i tak male przynosi efekty. chyba ze ktos wlasnie dopiero zaczal :? ja i moja przyjaciele z szkoly zdalismy dobrze kazdy dostal sie na to co chcial nie bylo jakos ciezko dostac sie na uczelnie. teraz ja skladam na drugi kierunek i jestem ciekawa czy sie dostane luc czy konkurencja mnie przegoni. nie wiem co moge jeszcze powiedziec jak chcecie to pytajcie

Annnnnn :) witajjjjjjjj ze sie tak wyraze :) ...co to znaczy zdaliśmy dobrze? :) ja nie jestem mózgiem ;):P

Gość Annnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tzn rozszerzenia na okolo 60-70% co uwazam ze jest dobrym wynikiem. zwlaszcza ze caly rok sie obijalismy :D

Gość własnie ja kasia
ja też zdaję biolę... rozszerzoną.. i chemię też rozsz.. mam już dość... :P zamiast sie uczyc to ja sobie na spacerki chodzę... a z bioli mi jeszcze tyle zostało:P i chemia nie ruszona prawie.... ehhh jak sobie robie biolę to mam ponad 80%... chemii nie robię, bo się boje.. pozdrawiam :P

oo :P 60-70% to mysle ze jestem w stanie z tych rozszerzen wyciągnąć :P jakos tak...mnie to podbudowało :P :) wlasnie Ty kasia :P spacerki mogą być bardzo ..edukujące :D idziesz i powtarzasz nazwe kazdej napotkanej rosliny czy kurde zyjątka a to po angielsku a to po łacińsku :P :):) pzdrrr

Gość własnie ja kasia
niestety:P jedynym żyjątkiem jakie wtedy widzę... z kazej strony jest mój facet:P heheh chemia mnie przeraża... wiecie może jakie w tamtym roku były progi na biole na AP w krakowie?

Gość własnie ja kasia
u mnie też brzydko od dzisiaj:( ale uczyć się nie mogę... blokada jakaś...

Gość własnie ja kasia
szkoda.. bo nie wiem, czy sie tam dostane... trzeba tam tylko biolę :P chemii nie :D tylko ze jak bede miala te 70, 80% to nie wiem, czy mnie konkurencja nie wyprze ...

chemia to przecież rekreacyjnie na pewno :D przeczytałam co wczoraj napisałam i mi będzie chyba wstyd to powiedzieć przed komisją :P Jakie dziś plany? bo ja gości mam za dwie godziny i od rana latam i sprzątam ( pod nadzorem mamy oczywiście:D).