Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondiii 28

seks z dsziewczyną ?? -

Polecane posty

natiii ----> no wlasnie jak wyzej pisalam ten pierwszy krok byl podczas wspolnej kapieli ;-) kieliszeczek lub dwa szampanika lub nawet czegos mocniejszego zawsze pomaga ;-) pozdrawiam wszystkie mile kolezanki bi-curious :classic_cool:

Gość natiiii
no wiem wiem :( teraz zaluje ze nie zrobilam tego pierwszego kroku :(

Gość anulus
hmm... gdyby sie nadarzyła okazji kto wiee:)

kurde a ja naprawde od niedawna myslalam ze jestem jakims ewenementem ;-) 28-letnia mezatka chce sexu z kobieta - a tu prosze ile chetnych !!!!

Pani Marto-nie jest Pani osamotniona...jak widac:) Kiedys by mi to przez mysl nie przeszlo, a teraz...mysle o tym coraz czesciej. Jak widac z wiekiem ludzie sie zmieniaja:)

no zgadza sie... u mnie to nie wiem skad sie to wzielo wogole, nigdy wczesniej nie maialam takich doswiadczen, ani o tym nie myslalam. a teraz np. jak jestem w fitness clubie to bym tak polowe panienek w szatni zgwalcila. i nie ze jakas niedoruchana jestem czy cus, moj maz jest pod tym wzgledem very :classic_cool:, choc temperament mam dosc spory przyznam. i sama sobie radzic tez potrafie jesli trzeba ;-)

Gość dupa z Mazowsza
nie znam żadnych dsziewczyn, ciekawe co to?

Ta chec przyszla nie wiadomo skad:) Sama przyszla to moze i samapojdzie...?:) O ile wczesniej nie ulegne pokusie;)

ja tam nie chce zeby poszla... i jak pisalam wyzej niedlugo chyba sie spelni ;-) i wtedy zobaczymy co dalej z nia :-)

Gość maaaaaartus
Wróciłam Martunie :P Czytałyście post koleżanki `olabogaaa`? Jak jej pomóc? Na pewno któraś z nas by potrafiła :D Ojj te Marty to mają temperament rzeczywiście :D I ciągle mało,mało :P

Gość maaaaaartus
Pani Marto. Bywało, że facet miał już mnie dosyć... Ale ostatnio coś cienka jestem ;(( Miałyście tak, Marty? Lubczyk potrzebuję czy coś xD

Gość maaaaaartus
A jeśli chodzi o ten punkt G... Aby go znaleźć-potrzebujesz faceta :D Tak będzie najszybciej i najłatwiej ;)

nieeee co ty, na szczescie nieeee, mi ciagle malo. ale moj sobie niezle radzi ;-) oj dobralismy sie pod tym wzgledem ;-)

Gość maaaaaartus
To co jest ze mną cholerka? Mojemu też ciągle mało :P I zawsze myślałam, że pod tym względem pasujemu idealnie... Tymczasem on chce, a ja nie... A teraz coś szokującego. Jestem dziewicą xD Dobre, co? Więc może petting mi już nie starcza? lol

Gość przecier z pomidora
hmmmm. ja myśle Martuniu,że trzeba się troche dalej posunąc żeby w sobie rozbucic nowe emocje to nazwijmy;) a jesli o mnie chodzi to tak tydzień przed okresem mam zawsze 2-3- dni kiedy zupełnie temperament gdzies ucieka. ale to sa jedyne takie dni w miesiącu:D

Gość przecier z pomidora
a tak na dodatek powiem, że poza tym że Marta to jesycye skorpion jestem;)

przecier ja nie mam takich dni ;-) no moze czasem gdzies tam sie zdarzy jak mam wyjatkowo bolesny okres np, ale i tak chetna do zabawy z mezem jestem 24/7

Gość maaaaaartus
niecałe 18 lat :P a dalej posunę się już niedługo :D

Gość maaaaaartus
niecałe, bo za miesiąc :P tylkoe nie piszcie mi proszę, że żałujecie, iż ze mną zamieniłyście kilka zdań ze względu na wiek :(

Gość ola.t
oj ja też tak mam;) 28 lat ..mąż...a marzy mi się przygoda z laseczką....;)) rozmarzyłam się

martus ---> no co ty nie, tylko myslalam ze jestes troszke starsza no i pisalas ze w stalym zwiazku z facetem wiec nie myslalam ze mozesz byc jeszcze dziewica ;-) no chyba musisz w koncu zrobic nastepny krok, zobaczysz jak cie to rozpali ;-)

Gość .ktos.
moja zona twierdzi iz musi to byc na tyle zaufana osoba aby byla pewna iz jest to osoba dbajaca o siebie ale z drugiej strony mowi ze gdyby zrobila to wlasnie z jakas kolezanka ktora dobrze zna to moglo by to negatywnie wplynac na ich przyjazn i w ten oto sposob stanelo na niczym mianowicie to nie na niczym tylko na fantazjach pozdrawiam

Gość maaaaaartus
W stałym związku, bo już prawie 1,5 roku ten sam partner :P Może źle to faktycznie ujęłam. Pani Marto. Na jakimś topicu czytałam, że `zostałaś rodziewiczona w wieku 17 i żałujesz`. Dlaczego?

Gość kankao
Jeśli jesteście w stałym, szczęśliwym związku z facetem, nie szukajcie przygód z kobietą. Prawda jest taka, że fakt jednej niewinnej przygody może nawet podniecić waszego faceta, problem w tym, że po takiej przygodzie (która jest zakazanym owocem), facet odejdzie na drugi plan a wy, niczym narkomanki, błyskawicznie uzależnicie się od takich doznań. Prędzej czy później facet o tym się dowie, a wtedy związek do rozpadu. A ewentualna relacja kobieta/kobieta wymaga od każdej z nich silnego charakteru... poza tym obawiam się, że po pewnym czasie, gdy takie zabawy wam spowszednieją i przestaną być zakazanym owocem, możecie zatęsknić z powrotem za mężczyzną - wtedy jednak może być już za późno, bo fajni faceci na drzewach nie rosną.

Gość przecier z pomidora
no co Ty, czemu may żałować, ale ja tez myślałam, że jestes starsza, nie wiem sama czemu:)

Gość onnaa
też mam na to ochotę..........ale jednocześnie się boję bo jestem dość nieśmiała. może któraś napisze jestem z radomia yojj@wp.pl czekam