Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccc..

czy jestescie zazdrosni o kolezanki facetow?

Polecane posty

Gość koralik 1
te odpowiedzi na forum od facetów co mówią,że należy sie trochę swobody, to tak naprawde juz im nie nalezy do końca ufać.co to za gadka,że siedzi u przyjaciólki??? bzdura i należy to zmienić!!!

Gość ccc..
koralik ten moj twierdzi ze pewnosc ogranicza, ze nie nalezy sie ograniczac, ze njwazniejsze to by ufac bo bez tego nie ma zwiazku

Gość Umbrella_bella
ccc...zrob to samo..zasiedz sie sam na sam:) u kolegi:)wieczorem w domu. Wroc o 24;) jaka ci awanture zrobi! Jego ufnosc sie zmiejszy, pierwsza mysl ze go zdradzasz.. Zobaczysz czy bedzie taki zgodny...:)

Gość iokk
ja tez uwazałam ze to kumpela..i przymruzałam oko na te znajomosc..dopiero jak przeczytałam archiwum gadu to...to nie chce myslec co robili za moimi plecami..a to tez była tylko jego kumpela..i to od serduszka ;/;/;/

Gość ccc..
Umbrella sek w tym ze nie mieszkamy razem a jakies 6o km od siebie ale mam ochote jakos tak sie zachowac zeby poczul to samo. Druga rzecz on wie ze ja brzydze sie zdrad i w zwiazku staram sie graf fair.

Gość ccc..
iok ogolnie jestem jego pewna wiem ze to ja go pociagam i to bardzo nie ona ale jestem zazdrosna ze dobrze mu sie z nia rozmawia

Gość ccc..
mam juz dzis ochote mu powiedziec ze spotkalam kumpla z dawnych lat ale wydaje mi sie ze moglby sie skapnac ze sie odgrywam czy jak:O

Gość Umbrella_bella
ccc.. powiem tak: masz 2 kolezanki. z ktora spedzasz czas? zasiedzasz sie? z ta ktora jest ci blizsza. To logiczne. Zatem jesli twoj facet:O zasiedza sie..znak to ze tamta mu blizsza..az zapomniał o tobie.. A ponadto takie przesiadywanie tez zaciesnia wiezy..i ktoregos dnia uslyszysz ze albo sie sexili.albo ze on do niej odchodzi.. histroie z zycia.

Gość ccc..
umbrella ale on mi mowil ze ostani raz widzieli jakies kilka misiecy temu mimo ze blisko mieszkaja. pozatym byl u niej i zasiedzial sie u mnie nie mogl byc bo mamy kawalek do siebie a widzielismy sie kilka dni temu . Oni znaja sie od dawna i nic do tej pory sie nie dzieiej mysle ze gdyby mu sie podobala bylby juz dawno z nia

Gość ccc..
poza tym on nie zapomnial o mnie bo kiedy wrocil to mowil ze z wywalonym jezykiem lecial na gg czy mnie tam nie zastanie i sprawdzal telefon bo sie stesknil

Gość Umbrella_bella
ccc... a skąd masz pewność że nie jest z nią na sex? wiesz jak mu sie zachce..taka kolezanka do sexu. A on jest takim kolega do sexu? Babka nie chce wibratora to ma sex kiedy chce z nim? on zawsze by bedzie mowił co chciał. Pytanie tylko czy to prawda.

Gość Umbrella_bella
poza tym on nie zapomnial o mnie bo kiedy wrocil to mowil ze z wywalonym jezykiem lecial na gg czy mnie tam nie zastanie i sprawdzal telefon bo sie stesknil --no chyba ze tak:) To bardzo miłe:) bardzo:) Inaczje nie bądz głupia..facet zawsze powie aby tylko zbic cie z podejrzen. Wiesz miałam przemiłą sytuacje. Byłam zajeta a kolega robił sobie kawe. Spytał czy i mnie zrobic. rzeklam ze tak. nagle słysze pytanie ile slodze. Poslodzil mi. Mysle matko jak miło:) za duzo dla mnie:) I oderwałam wzrok od koma szukam kawy koło imbryczka nie ma jej wiec zdzwiona pytam gdzie moja kawa.. patrze a ona stoi tuz obok mnie..na parapecie..;) przemiłe:) nie dosc, ze zrobił, posłodził, zamieszła..to przyniosl:) W akademiku tez mi tak robili;) Widzisz c chce powiedziec;)? wiec nie badz głupia.

Gość ccc..
umbrella ale skoro po tym jak przyszedl szukal ze mna kontaktu i twierdzisz ze to bylo mile to dlaczego mam nie byc glupia? nie bardzo zroumialam

Gość ccc..
ja mu ufam bo wiem jak bardzo na niego dzialam a przeciez ta kolezanke zdal dlugo przede mna i nic gdyby mu pasowala nie chcialby byc ze mna a on juz nawet cos o slubie mowi mimo ze znamy sie krotko

Gość Umbrella_bella
Bo mogł sobie to zmylsec. Wiedział ze zle zrobił i wymyslił ze leciał na gg. No chyba ze w ty dniu rozmawialiscie na gg:) ale jesli nie, to mogl to zmyslec:) zasiedza sie u innej. Nie badz głupia. To sygnał. Nie czekaj na efekt koncowy..

Gość Umbrella_bella
jesli tak to poznaj te kolezanke niech cie z nia pozna. Wtedy baby maja mniej czelnosci A jak ty daleko ona cie nie zna..to sobie zuwa ile wlezie. Tak nie bedzie miała smiałosci. Bedzie sie baa potem tobie w oczy spojrzec.

Gość ccc..
umbrela nie czekac to co robic? nie rozmwialismy w tym dniu na gg

Gość Umbrella_bella
czyli ci kit pociskał:) wcale nie leciał:) Nic nie rob. Poznaj ją. Powiedz aby ci ja przedstawił:)

Gość ccc..
umbrella on mnie napewno z nia pozna bo zrobil tak ze swoja pierwsza dziewczyna i nawet rozstali sie bo ona byla o niego bardzo zazdrosna a on po prostu ma takie kumpele z ktorymi zna sie z dziecinstwa

Gość kamka23
ja nie jestem, bo żadna jego koleżanka nie jest taka ładna i fajna jak ja :-D

Gość ccc..
dlaczego myslisz ze kit? przeciez mogl byc u niej zasiedziec sie a potem to co pisalam. w sumie takie sytuacje sa normlane ja tez jestem w stanie sobie wyobrazic ze zagaduje sie z kolega bo nawet na uczelni mam takiego z ktorym fajnie mi si gada ale pojsc do niego nie moge bo daleko mieszkamy

Gość Umbrella_bella
Wiesz jak cie pozna to ok. Ale jak nie bedzie chciał to cos kreci. I nie badz głupia. :) Niech najpierw cie pozna. Potem bedziesz mowic dalej co i jak:) mało to mężów poznaje swoje zony z kochanicami aby nie wzbudzac podejrzen:)? Nie badz głupia ccc:)

Gość Umbrella_bella
jak zasiedzi sie 2,3 raz to moze otowrzysz oczy;)

Gość ccc..
ja tez generalnie nie jestem zazdrosna o to ze moglaby mu sie podobac z wygladu bo tak nie jest ale o te rozmowy

Gość ccc..
umbrela nie chce byc glupia ale co ja moge zrobic narazie on do mnie przyjezdza

Gość pan
ludzie nie badzcie ograniczeni pomyslcie logicznie jesli koles znal sie z ta dziewczyna wczesniej lubia sie to czemu ma zerwac z nia kontakty? po co takie ograniczenia