Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lidzia zajac

jak to jest z antykoncepcją czy mozna....??

Polecane posty

Gość lidzia zajac

Załóżmy ze okres dostane 1.05 ok 23.00 a chce tabletki przyjmować o 20?? czy mogę tych parę godzin przeczekać do 2.05 do godziny 20.00??

Gość ale zaroślok
możesz poczekać ale lepiej się zabezpieczaj przez ten miesiąc np.prezerwatywą....możesz też wziąć tą tabletkę 1.05 o tej 23 godz.a na nastepny dzien już o 20...ja bym tak zrobiła

Gość lidzia zajac
a załóżmy ze dostane w nocy ok 3.00 to co mam wtedy robić??

Gość ale zaroślok
to weź wieczorem ...

Gość lary pop nastoletnia
witam , czy mozecie mi doradzic,? mam 17 lat uprawialam z chlopakiem petting , nasienie znalazlo sie w okolicach pochwy, bałąm sie ze wpadłam wiec od tamtego czasu zaczełam robic testy ciazowe, pierwszy zrobilam 7 dni po petingu , nastepny w dniu spodziewanej @, nastepny tydzien po terminie @, nastepny 10 dni po terminie @, nastepne testy robilam potem co pare dni.. WSZYSTKIE TESTY WYSZŁY MI NEGATYWNE , robiłam je odrazu po wstaniu z łozka rano, ale mam objawy ciazowe, boli mnie kregosłup żoładek głowa itd... boje sie ze zaszłam w ciaze zrobiłam 7 testów ciazowych a ten facet mnie zostawil wyjechal na stałe do ameryki, masakra bo on zmienił numer :( JAK myslicie czy to ciąża???? dodam jeszcze ze on juz nigdy do mnie niewróci:(