Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ....finka

CHOROBY KOBIECE----porady

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Najwiecej porad jest na Adasia topiku "medycyna naturalna zapraszam". Nie mecz sie wiec Adasiu-ffinko z przepisywaniem, przeklejaniem, kopiowaniem. Tam znajdziesz te "kopalnie wiedzy".

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ffinka
Szczelina o...tu ----na pocz膮tku smarowac cz臋sto bia艂kiem jajka .Dodatkowo na noc zastosowa膰 papk臋 z li艣cia kapusty lub babki lancetowatej zmieszanej z bia艂kiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ffinka-Adam. a na koniec kuracji KONIECZNIE pokazac kilka razy szczelinke Adasiowi prze kamerke skaypa! Pokazywac, pokazywac, pokazywac.....az sie "mistrzowi" twoja szczelina znudzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Adas. Ile szczelinek zaliczyles dzisiaj przez kamerke skypa????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffinka
MIESNIAKI ,W艁脫KNIAKI i inne nowotwory---sk艂ad nalewki ;kora czarnego bzu -1 cz臋艣膰,li艣cie jemio艂y -2,5 cz臋艣ci ,jask贸艂cze ziele -2 cz臋艣ci . 100 g mieszanki zala膰 2 litrami czerwonego wina .Odstawi膰 na 14 dni w ch艂odne miejsce (codziennie wstrz膮sn膮膰 zawarto艣膰).Za偶ywa膰 po 1 艂y偶ce 3x dziennie 15 min przed jedzeniem .Czas kuracji 1,5 miesi膮ca ,przerwa 1 miesi膮c ,i znowu 1,5 miesi膮ca kuracji .Tak przez rok .Nalewka silnie dzia艂aj膮ca .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rewelacja!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No wiemy ze Rewelacja???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do wszechwiedzacego doktora Adama. Pozwole sobie zauwazyc, ze miesniak to nie rak. Chyba pomylilo sie doktorowi z miesakiem, ktory jest nowotworem zlosliwym. Bagatela, to tylko "drobna" roznica dla Adasia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie dziwcie sie Adasiowi. Jaka wiedza, takie wpisy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I taki TUMAN chce leczyc innych???????? Boze! Uchowaj nieszczesnikow od Adasia .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gnom-Adam tak sie zna na chorobach kobiecychi medycynie niekonwencjonalnej jak wilk na gwiazdach. Przeciez to nieuk 1-szej klasy!!! Kompletny ignorant.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No, widac te "kopalnie" nie-(wiedzy)u Adasia coraz bardziej. On nie zna nawet podstawowych pojec . Juz dziecko w przedszkolu ma wieksze wiadomosci od tego medrca z Podkarpacia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffinka
Mi臋艣niak to nie rak ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffinka
Mi臋艣niaki ,w艂贸kniaki i inne nowotwory leczy nalewka ze str 45

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ffinko -Adasiu! nie dosyc , ze nie masz wiedzy, to jeszcze brak ci wstydu i ambicji nieuku skonczony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poeta wyleczony kup膮 Fafika Adam z Podkarpacia Zajrzy ci za darmo w gacie nawet palca ci wsadzi by zobaczy膰 czy nic nie wadzi raka z pochwy przegoni za pomoc膮 tajnej swej broni wystarczy ze przyjdziesz z wizyt膮 i n贸偶ki roz艂o偶ysz za friko a Profesor postawi diagnoz臋 i sond臋 zapu艣ci gdzie mo偶e i jeszcze nic nie policzy za kontrole zdrowotn膮 piczy. sam pozytyw i kultura, og艂ada u profesora jest istna Kanada. Natur膮 leczy, natur膮 bada natur臋 ch臋tnie wyk艂ada i wk艂ada WIWAT!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Http://j.gs/4Xlw tyle w temacie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wierszyk pokazal, ze Adas specjalista od chorob kobiecych..........ale tych innych...hm, hm.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ten wiersz "pochwalny" powinien jako reklama pojawic sie na kazdym topiku gdzie Adas "urzeduje"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cudowny wiersz o Adasiu. Tak wyobrazam sobie jego i tzw "leczenie" ktore wszystkim oferuje. Slowa Adasia pamietam: "posiadam kopalnie wiedzy, wszystko wylecze..." Tyle ten czlowieczek potrafi!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fifi2010
Witam Od dw贸ch miesi臋cy cierpie na zapalenie przydatk贸w, kt贸re ju偶 mo偶na nazwac stanem przewlek艂ym. Usg dopochwowe ok, jajniki ok, macica tak偶e, badania krwi i moczu bez zmian...jednak co kilka dni 艂apie mnie mocny b贸l brzucha , l臋d偶wi oraz piek膮 pachwiny , a mo偶e jajniki ju偶 sama nie wiem? M贸j ginekolog twierdzi , 偶e pod wzgl臋dem ginekologicznym jestem zdrowa , ale ja ci膮gle czuj臋 sie 偶le, bo nawet gdy b贸l nie jest mocny to brzuch, jajniki i plecy bol膮 t臋po... Od miesi膮ca pij臋 zio艂a klimuszkii, zastanawiam si臋 nad nalewk膮 z nagietka, bo mam juz do艣c lekow przeciwb贸lowych kt贸re p0omagaj膮 przez chwilke... Najgorsze jest ,偶e nie mam poj臋cia do jakiego lekarza si臋 udac liczy艂am na pomoc ginekologa , ale niestety nie pomog艂 mi:( Czy kto艣 wyleczy si臋 z tej przypad艂o艣ci? Bardzo prosze o pomoc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, prosz臋 o porad臋, co zrobi膰 by naturalnie zmniejszy膰 poziom prolaktyny? Bior臋 castagnus, ale na razie efekt贸w nie wida膰, po dw贸ch opakowaniach. Do tego bior臋 wit. B6 i maganez. Przed okresem z 3 dni mam plamienia, to 艣wiadczy, 偶e prolaktyna za wysoka a progesteron za niski. Nie chc臋 bra膰 chemicznych tabletek. Przy tym robi si臋 wysoki estrogen, mam do艣膰 grube endometrium, a miesi膮czki sk膮pe. Prosz臋 o porad臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jest na recepte, mozesz zam贸wi膰 w aptece jesli nie ma i bez problemu dowioz膮. Na pewno jest bardzo skuteczny i mysle ze mozecie spokojnie stosowa膰 jesli chodzi o pojawienie sie takich problem贸w ginekologicznych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
finko czy co艣 mo偶esz poleci膰 na paradontoz臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ffinka
Paradontoza -ssa膰 olej s艂onecznikowy .....P艂uka膰 nalewk膮 Dentosept ,propolisem w kroplach ,rozcie艅czona wod膮 utlenion膮 ,Oreksyd 0,1 %....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja na pewno do tych 艣rodk贸w kt贸re dzia艂aja pozytywnie na flor臋 poleca艂abym ten kt贸ry sama stosuje - zreszt膮 dobry srodek, polecony przez mojego ginekologa globulki Hexatiab. Tez spokojnie mozecie kupi膰 je bez recepty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jest na pewno wazne zeby w razie czestych infekcji pojawic sie u lekarza. Ale jesli np. wizyta jest odroczona w czasie a my mamy problemy z pieczeniem i podra偶eniem to tutaj globulki Hexagyn duo moim zdaniem bedzie na pewno dobrym rozwi膮zaniem. I naprawde szczerze polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W sumie wiadomo ze najlepiej jest zawsze siegac po sprawdzone i pewne czy to leki czy srodki, zw艂aszcza jesli chodzi o takie kobiece przypad艂o艣ci. Ja jestem jak najbardziej za .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no , nic tak nie wyleczy jak kratka -z jodyny? namalowana na brzuchu , jak radzi finka , i po co wam lekarze . Tylko do kogo b臋dziecie mie膰 pretensje , jak ju偶 nie da si臋 czego艣 uratowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mi臋艣niaki, w艂贸kniaki i inne nowotwory leczcie nalewk膮 jak radzi finka , po co wam onkolog operacje i chemia , nalewka to jest to

Udost臋pnij ten post