Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....finka

CHOROBY KOBIECE----porady

Polecane posty

Gość gość
Najwiecej porad jest na Adasia topiku "medycyna naturalna zapraszam". Nie mecz sie wiec Adasiu-ffinko z przepisywaniem, przeklejaniem, kopiowaniem. Tam znajdziesz te "kopalnie wiedzy".

Gość ffinka
Szczelina o...tu ----na początku smarowac często białkiem jajka .Dodatkowo na noc zastosować papkę z liścia kapusty lub babki lancetowatej zmieszanej z białkiem.

Gość gość
Ffinka-Adam. a na koniec kuracji KONIECZNIE pokazac kilka razy szczelinke Adasiowi prze kamerke skaypa! Pokazywac, pokazywac, pokazywac.....az sie "mistrzowi" twoja szczelina znudzi.

Gość gość
Adas. Ile szczelinek zaliczyles dzisiaj przez kamerke skypa????

Gość ffinka
MIESNIAKI ,WŁÓKNIAKI i inne nowotwory---skład nalewki ;kora czarnego bzu -1 część,liście jemioły -2,5 części ,jaskółcze ziele -2 części . 100 g mieszanki zalać 2 litrami czerwonego wina .Odstawić na 14 dni w chłodne miejsce (codziennie wstrząsnąć zawartość).Zażywać po 1 łyżce 3x dziennie 15 min przed jedzeniem .Czas kuracji 1,5 miesiąca ,przerwa 1 miesiąc ,i znowu 1,5 miesiąca kuracji .Tak przez rok .Nalewka silnie działająca .

Gość gość
Rewelacja!!!

Gość gość
No wiemy ze Rewelacja???

Gość gość
Do wszechwiedzacego doktora Adama. Pozwole sobie zauwazyc, ze miesniak to nie rak. Chyba pomylilo sie doktorowi z miesakiem, ktory jest nowotworem zlosliwym. Bagatela, to tylko "drobna" roznica dla Adasia.

Gość gość
Nie dziwcie sie Adasiowi. Jaka wiedza, takie wpisy.

Gość gość
I taki TUMAN chce leczyc innych???????? Boze! Uchowaj nieszczesnikow od Adasia .

Gość gość
Gnom-Adam tak sie zna na chorobach kobiecychi medycynie niekonwencjonalnej jak wilk na gwiazdach. Przeciez to nieuk 1-szej klasy!!! Kompletny ignorant.

Gość gość
No, widac te "kopalnie" nie-(wiedzy)u Adasia coraz bardziej. On nie zna nawet podstawowych pojec . Juz dziecko w przedszkolu ma wieksze wiadomosci od tego medrca z Podkarpacia.

Gość ffinka
Mięśniak to nie rak ....

Gość ffinka
Mięśniaki ,włókniaki i inne nowotwory leczy nalewka ze str 45

Gość gość
Ffinko -Adasiu! nie dosyc , ze nie masz wiedzy, to jeszcze brak ci wstydu i ambicji nieuku skonczony.

Gość gość
Poeta wyleczony kupą Fafika Adam z Podkarpacia Zajrzy ci za darmo w gacie nawet palca ci wsadzi by zobaczyć czy nic nie wadzi raka z pochwy przegoni za pomocą tajnej swej broni wystarczy ze przyjdziesz z wizytą i nóżki rozłożysz za friko a Profesor postawi diagnozę i sondę zapuści gdzie może i jeszcze nic nie policzy za kontrole zdrowotną piczy. sam pozytyw i kultura, ogłada u profesora jest istna Kanada. Naturą leczy, naturą bada naturę chętnie wykłada i wkłada WIWAT!!!

Gość gość
Http://j.gs/4Xlw tyle w temacie

Gość gość
Wierszyk pokazal, ze Adas specjalista od chorob kobiecych..........ale tych innych...hm, hm.....

Gość gość
Ten wiersz "pochwalny" powinien jako reklama pojawic sie na kazdym topiku gdzie Adas "urzeduje"

Gość gość
Cudowny wiersz o Adasiu. Tak wyobrazam sobie jego i tzw "leczenie" ktore wszystkim oferuje. Slowa Adasia pamietam: "posiadam kopalnie wiedzy, wszystko wylecze..." Tyle ten czlowieczek potrafi!!!

Gość Fifi2010
Witam Od dwóch miesięcy cierpie na zapalenie przydatków, które już można nazwac stanem przewlekłym. Usg dopochwowe ok, jajniki ok, macica także, badania krwi i moczu bez zmian...jednak co kilka dni łapie mnie mocny ból brzucha , lędżwi oraz pieką pachwiny , a może jajniki już sama nie wiem? Mój ginekolog twierdzi , że pod względem ginekologicznym jestem zdrowa , ale ja ciągle czuję sie żle, bo nawet gdy ból nie jest mocny to brzuch, jajniki i plecy bolą tępo... Od miesiąca piję zioła klimuszkii, zastanawiam się nad nalewką z nagietka, bo mam juz dośc lekow przeciwbólowych które p0omagają przez chwilke... Najgorsze jest ,że nie mam pojęcia do jakiego lekarza się udac liczyłam na pomoc ginekologa , ale niestety nie pomogł mi:( Czy ktoś wyleczy się z tej przypadłości? Bardzo prosze o pomoc

Gość gość
Witam, proszę o poradę, co zrobić by naturalnie zmniejszyć poziom prolaktyny? Biorę castagnus, ale na razie efektów nie widać, po dwóch opakowaniach. Do tego biorę wit. B6 i maganez. Przed okresem z 3 dni mam plamienia, to świadczy, że prolaktyna za wysoka a progesteron za niski. Nie chcę brać chemicznych tabletek. Przy tym robi się wysoki estrogen, mam dość grube endometrium, a miesiączki skąpe. Proszę o poradę.

Gość gość
Nie jest na recepte, mozesz zamówić w aptece jesli nie ma i bez problemu dowiozą. Na pewno jest bardzo skuteczny i mysle ze mozecie spokojnie stosować jesli chodzi o pojawienie sie takich problemów ginekologicznych.

Gość gość
finko czy coś możesz polecić na paradontozę?

Gość ffinka
Paradontoza -ssać olej słonecznikowy .....Płukać nalewką Dentosept ,propolisem w kroplach ,rozcieńczona wodą utlenioną ,Oreksyd 0,1 %....

Gość gość
Ja na pewno do tych środków które działaja pozytywnie na florę polecałabym ten który sama stosuje - zresztą dobry srodek, polecony przez mojego ginekologa globulki Hexatiab. Tez spokojnie mozecie kupić je bez recepty.

Gość gość
To jest na pewno wazne zeby w razie czestych infekcji pojawic sie u lekarza. Ale jesli np. wizyta jest odroczona w czasie a my mamy problemy z pieczeniem i podrażeniem to tutaj globulki Hexagyn duo moim zdaniem bedzie na pewno dobrym rozwiązaniem. I naprawde szczerze polecam.

Gość gość
W sumie wiadomo ze najlepiej jest zawsze siegac po sprawdzone i pewne czy to leki czy srodki, zwłaszcza jesli chodzi o takie kobiece przypadłości. Ja jestem jak najbardziej za .

Gość gość
no , nic tak nie wyleczy jak kratka -z jodyny? namalowana na brzuchu , jak radzi finka , i po co wam lekarze . Tylko do kogo będziecie mieć pretensje , jak już nie da się czegoś uratować.

Gość gość
a mięśniaki, włókniaki i inne nowotwory leczcie nalewką jak radzi finka , po co wam onkolog operacje i chemia , nalewka to jest to