Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinnkkaa

jak sie zemscic na skurwielu?? prosze o rady bo nie wytrzymam/

Polecane posty

Gość takie tam duperele
"Zemsta należy do bogów" :D Wykonując jakikolwiek ruch dasz mu do zrozumienia, że nadal coś do niego czujesz, choćby nienawiść. A przecież on ma gdzieś Twoje uczucia. Naprawdę chcesz mu sprawić taką radochę manifestując swe emocje?

Gość Inna111
Chyba każdy skrzywdzony myśli o zemscie, to raczej naturalne uczucie-też myślałam bo poczułam się strasznie upokorzona, ale zgadzam się z tymi autorami postów którzy napisali że nie warto. Obojętność i dystans to najlepsze wyjście. Pozdrawiam wszystkich.

Gość hirudx
Hehe:D Rozśmieszył mnie ten topik trochę, ale jeżeli mowa o zemście (sama niestety miałam byłego skurwiela) to nie lepsza byłaby jakaś inna zemsta, bardziej ostra - przecież w naszym Pięknym Kraju jest tyle możliwości...(;D) - można spłacać wielki dług, którego się nie zaciągnęło, siedzieć w więźieniu za coś czego się nie zrobiło, włóczyć się po sądach do usranej śmierci i są pewnie inne możliwości o których nam się nie śniło. Taka kara dla skurwiela to byłaby prawdziwa pokuta... Należałaby im się...Eh...

Gość matko bosko czestochowsko
nie ma to jak odkopac temat z przed lat :/

Nie ma to jak upokorzyć faceta, udowodnić mu, że kłamał i że mamy go gdzieś, kiedy on liczył, że znów nas zbajeruje:)

Gość Kya
"chce sie zemscic, nie obchodza mnie komentarze czy to moralne czy nie, mam to gdzies, on zasluzyl a mi to pomoze tak czuje" A po co chcesz się mścić? I za co? Za to, że cię zostawił? Miał do tego prawo :) Nie kochał - zostawił. Ciesz się, że już nie jesteś w związku z kimś komu nie zależy.

Gość Kya
Ależ to to głupie!

Gość dafghagf
1. zapomnij o nim dla własnego dobra. 2. przerzuć złość na niego na złość motywującą do działania. wychodź na imprezy, poznawaj nowych ludzi. życzliwi mu doniosą, że dużo stracił:) 3.bądź kompletnie obojętna, nie warto przejmować się kimś takim. 4. on będzie cierpiał, skomlał, postępując jak idiota zapłaci za swoje winy. 5. dziękuj losowi, że pozbyłaś się idioty.

Gość mnie kiedyś
ktos zrobił coś podobnego, w dodatku na oczach bardzo licznego środowiska - parę tys. osób. Byłam wtedy szalenie pobożna, więc przyjęłam to jako wole Bożą, zaczełam się za niego modlić, brałam wine na siebie itd. Po ok. roku dziewczyna do której odszedł, nagle bez zapowiedzi rzuciła go i wyszła za innego chłopaka. Były zaczął świrować, chodził po wszystkich kościołach miasta i zostawiał w nich swoje wiersze o samotności, cierpiał przezywał i werteryzował. W końcu, po 30 ożenił się a po ślubie zaczął bardzo chorować, wozili go od szpitala do szpitala i nie mogli wyleczyć. Kiedy znajomi wykopsneli go na eksponowane stanowisko, to sie na nim zbłaźnił, pisał takie kocoboły że zaczęli kombinowac jak się go pozbyć. Nie mogę napisac więcej, ale dzisiaj jest zwykłym przeciętniakiem. W tym wszystkim ani przez chwilę nie życzyłam mu źle - zycie samo przyniosło zemstę.

Gość mnie kiedyś
acha i szczegół dla tutejszych moralistów - nie było między nami żadnego seksu - nawet pocałunku.

Gość Puść się z
jakimś menelem, to go dotknie

Gość Puść się z
ja tak robię, zaliczyłam już wszystkich wulców ze stolycy :classic_cool:

Gość Puść się z
i fotki byłemu wysyłam a jego ściska bo on tak ze mną miał rzadko od święta

Gość inteligentny facet
ale zawsze sa jakieś kobiety chcące sie zemścić, więc temat się nie przedawnia.

zemsta nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem, -nie jest żadnym- nie wystarczy podziękować takiemu dupkowi ze wreszcie zniknął z Waszego zycia? Bez względu na formę? Zemsta, takie zagranie zawsze odbije sie na osobie "serwującej" chyba, ze nie macie żadnych zasad moralnych, wtedy śmiało :/

Gość wiesz rozumiesz
a co, strachu pełne gacie?

Gość zemsta jest słodka
i wcale się nie odbija bo to ona jest odbiciem tego, co nam wyrządzono.

Gość gość
Chodź często na imprezy, możesz wysyłać mu zdjęcia z przypadkowymi kolesiami, przypominaj mu o tym jak cię skrzywdził. To go zdołuje na 100%

Gość luska899
ja zrobiłam coś, co napewno na jakiś czas zapamięta :) dodałam na serwisie ogłoszeń w jego okolicy ogłoszenie z jego zdjęciem i nr telefonu, że pan pozna pana , i tylko obserwowałam jak zwiększały się wyświetlenia, a jeszcze poprosiłam znajomego, żeby do niego zadzwonił i udawał, że jest z tego ogłoszenia, jeszcze specjalnie dla mnie tą rozmowę nagrał, naprawdę mam taką pamiątke i wielką satysfakcję, że chociaż trochę mu dogryzłam, bo telefonów od Panów miał mnóstwo... :D oczywiście takie ogłoszenie po kilku godzinach usunęłam, żeby nie zdążył znaleźć i nie mieć problemów z policją :) polecam dziewczyny taką małą słodką zemstę :)

Gość gośćkin
Mam podobnie,moj chlopak zabral mi emocjonalnie wszystko.oklamywal wyzyskiwal kpil.ale ja bylam z nim i o niego sie staralam bo ....mowil ze mnie kocha.potem zwalil na mnie wszystko...cztery lata wyrzucil ,udaje ze mnir nie zna.boje sie go bo grozil mi...ale mam taki plan.ze mu nie daruje i kazdemu kto zapyta opowiem o nim...jak o mnie swojej ukochanej mowil k****,d****anedzna.....mam tqka nadzieje ze jego nowej ukochanej opowiem jak to mnie oklamal i zeby mu w nic nie wierzyla...ale....nie wierze ze on mnie tak jak smiecia potraktowal.....wiem ze jestem naiwna bo wierzylam w milosc......ale mam taki zal.....jak znacie kogos kto sie na maile wlamuje dajcie namiar.szkoda ze sama sie nie znam na tym.aha,no i mam plan zeby kiedys spotkac jego dzieciaka i powiedziec" czess xxxx pamietasz mnie? Bylam z twoim tata vztery lata ibon mowil jak bardzo mnie kocha...i niestety mnie bardzo zle traktowal i odwrocil sie ode mnie,tak samo jak od twojej mamy..." .hmmm ale wiem ze to strqszne...ale mam taki zal.,nie dbam o ocene tego czy to dobrze czy zle,nie chce morqlow tylko pomyslow.

Gość gość
Dlaczego źli faceci mają takie ogromne powodzenie u kobiet?

Gość gość
Mój tez jest mega sk***ilem Ja go kocham a on mnie zostawił. Dlatego ja zamienie jego życie w istne piękło. Albo wyniesie sie ztego kaju albo z tego świata.Już nigdy nie zazna świętgo spokoju, ma w d***e to , że nie życzy sobie kontaktu ze mną Itak dzwonie pisze kilkaset razy wysylam mu sms'y tak aby jego kobita wiedziala. Może to i nękanie ale mam to gdzies On musi za to odpowiedzieć Tak bardzo mnie zranił Była kochanka

Gość gość
Ja to sie mszcze robiac mu na złosc. Nekam go listami kilka lstów dziennie. Mam gdzies ze on sobie tego nie zyczy. Upokorze go ze jest impotentem i ma malutkiego wacusia. Pan Dariusz jest impotentem nie moze sie bzykac bo nie chce mu stanac. Teraz wydrukuje ulotki z tym teksstem i rozdam wszystkim w miescie

Gość gość
dajcie spokój tez kiedyś sie tak mściłam, byłam mistrzynia jeżeli chodzi o tego rodzaju intrygi:D ale tak na dobrą sprawe nic mi z tego nie przyszło.. w ten sposób, tylko dodatkowo połachtasz jego ego, bo mszcząc się będzie wiedział, że Ci zależy..najlepszą zemsta jest obojętnosć i SUKCES, tak więc spozytkuj swoją złość w inny sposób na pracę nad sobą, tak by zobaczył co stracił i żałował.. zrób sobie ładne zdjęcie na facebooka, zadbaj o siebie, zapisz sie , na jakieś zajęcia, wychodź ze znajomymi, rób sobie zdjęcia z ładnymi chłopakami, i dokumentuj wszystko na fejsie// taka zemsta, tylko, że nie bezpośrednia... i przy okazji, ty na tym zyskasz, bo praca nad soba, i poznawanie nowych ludzi, na pewno wyjdzie ci na dobre, nie ma sensu, dawać zżerać się emocjm, w ten spósb tylko siebie karasz nie jego.. potraktuj to jako lekcje życia.. pomyśl co robić, by nie popełniać tych samych błędów w przyszłości.. może nie takich facetów wybierasz.. moze dawałaś się źle traktować.. pomyśl nad tym.. ja też byłam pełna złości.. ale teraz dziękuje bogu, że jeden czy drugi palant mnie zostawił, bow życiu nie chciałabym się ztakim śmieciem użerać, a druga sprawa, że dzięki temu wiele sie nauczyłam, inaczej dalej tkwiłabym ze swoim ograniczonym poglądem..a tak każde doświadczenie coś do naszego życia wnosi. Powiem Ci nawet teraz jestem w podobnej sytuacji ale juz nie płacze, nie chce się mścić.. chce zrobić to co napisałam powyżej, czyli pokazać, temu kto mnie tak potraktował co stracił, no i tyle.

Większość waszych porad to zwykła gówniana dziecinada. Autorko, dorośnij a zrozumiesz, że jak ktoś odchodzi, to znaczy że ma powód. Twoje zachowanie i całość co piszesz, świadczy o tym, że on ciebie zostawił, ty nie. x Nie posłuchasz porady faceta, ale powiem Tobie że żadna zemsta nie przynosi ukojenia komuś normalnemu. Jak ktoś jest debilem lub durniem, lub kimś żenującym, to pewnie przyniesie, ale wtedy będzie to świadczyć o tym jak jesteś pusta. x Skoro facet odchodzi i zerwał z tobą kontakt, to znaczy że miał powód i tyle. Twój wątek o tym świadczy. Tak, do rozstania nie dochodzi z winy jednej strony, ale tutaj widać że gość miał dość i ciebie zostawił, a należysz do osób, które się nie zostawia, zgadłem? x Porady które dostajesz są żenujące. Nawet nie dlatego że padają, ale ich treść i forma pokazuje, kto odwiedza keffeterię. Jak niski poziom czegokolwiek. Żenujące, szanowne Panie. Co wy sobą prezentujecie? Poza tym... a zresztą, i tak tego nie przyjmiesz. Cieszę się że moja żona to kobieta, która ma poukładane w głowie. A nie takie imbecyle z Kaffe.

Gość gość
Rozgłoszę że ma mendy na chuju i do tego złapał kile i nie może się ruchać debil skończony a może sprawie ze popełni samobójstwo doprowadzę go do obłędu tym nękaniem skurwiel się powiesi na sznurze albo skoczy z 4 pietra

Gość gość
wiem to trochę kosztuje ale ja założyłam mu program szpiegujący i teraz mam o nim wszystkie informacje nagrane rozmowy gdzie i z kim przebywa jest ciągle pod kontrolą kosztowało to mnie 450 zł ale myślę ze warto bo on jest teraz pod ścisła kontrola i żaden antywirus nie wykryje tego programu szpieguje go wbrew jego woli . ja tylko zdalnie wysyłam komendy i dostaje wszystko nawet wiem kiedy kupe robi widze jak siedzi na kiblu i cisnie kloca

Gość gość
zachowaj klase 2008.05.03 i pokaż mu że jest dla ciebie nikim, że jest ci bez niego dobrze, wszystko jest ok i że nie jest ci do szczęścia potrzebny. infantylne zemsty najczęściej są odbierane jako żałosne próby zwrócenia na siebie uwagi, więc radze na to uważać. O O O Dokładnie tak! To najlepsza rada. Chyba nie chcesz wyjsć na niezrównoważoną psychicznie? Olej go , poprostu. On pewnie tylko czeka na reakcje z twojej strony nie daj mu tej satysfakcji, zostawił cię wiec nie byłaś mu do niczego potrzebna, nie próbuj zwracać na siebie żałośnie uwagi ze cię to boli , on i tak nie wróci. A najlepsza zemsta jest pokazanie mu ze masz go w d***e i ze cię to nie ruszyło!