Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnn

dlaczego nie lubicie szczupłych mezczyzn

Polecane posty

Gość ona 24 bam
crema chce sie tylko upewniac w tym ze jest chudy :D jak ktos mu mowi ze jest fajny to nie przyjmuje tego do wiadomosci, ale jak juz ktos napisze ze za chudy to pomnaza ta opinie x 100 :D

ona 24 dokladnie...on sobie sam wmawia tylko po co ? :-0 Przeciez dopiero zaczal cwiczyc i juz spoko wyglada , ani nie na chudego ani przepakowany nie jest a jak pocwiczy jeszcze troche to juz w ogole cialko bedzie swietne :P :D a on tak wymysla :-0

Gość onnn
ona24bam - wlasnie tak wygladam:D

Gość facet powinien wazyc tyle co
końcówka jego wzrostu..np. 186 cm to 86 kg wagi, tak jest idealnie

facet powinien wazyc tyle co ....wiesz nawet sportowcy nie mają idealnej wagi to byś na takiego nie spojrzała :D

Gość onnn
ja bym nie mogl wazyc tyle co koncowka wzrostu, stracilbym na szybkosci, a na to sobie pozwolic nie moge.

Gość onnn
ale tak z 82-83kg chcialbym wazyc:) tymczasem lece zjesc jakiegos kurczaka z ryzem:)

c.r.e.a.m NIE JESTWS ZA CHUDY jestes FAJNY a za pare miesiecy bedziesz MISIOWATY :classic_cool: 🖐️

szczerze nie chce byc misiowaty ale aby kogoś miec to bym musiał nim byc :O

szczerze nie chce byc misiowaty ale aby kogoś miec to bym musiał nim byc że co???:o Kramik,kto Ci takich głupot nagadał?:o

zeby kogos miec to ty uwierz ze jestes fajny i w sam raz i jestes fajna dooopa !!! :D i nabierz pewnosci siebie!!!!!!!!!!!!1

a co mi da pewnośc siebie jak już na starcie jestem przegrany ???

c.r.e.a.m bede ci spokojnie tlumaczyc........My nie chodzimy z waga i nie wazymy kolesi,patrzymy na nich.....Tylko patrzymy.....Jesli chodzi o fotke ktora dales uwierz ze wiekszosc dziewczyn byla by na TAK bo jestes fajnie zbudowany!!!! :D Nie wiem jaka masz twarz i jaki charakter ale nie mow ze jestes przegrany bo nie jestes misiowaty :-0 !!!!!

Gość ona 24 bam
cream wez juz przestan bo stajesz sie nie do zniesienia:O takiego marudnego faceta nie chcialabym chocby byl nie wiem jak piekny. mam nadzieje ze tylko na kafe tak sie nad soba uzalasz a nie na codzien

wierzysz w to co mówią dziewczyny z kafe?:o przecież tu wszystkich jadą:o co się dzieje gdy ktoś wklei swoje zdjęcie-zaraz 20 panienek się przekrzykuje że są ładniejsze,taaaaaaaaaa:o

Gość ona 24 bam
no, chociaz tyle ;) ani sie waz narzekac w zyciu. a na kafe tez juz przestan :) i zapamietaj ze nie ma osoby ktora by sie wszystkim spodobala i nie ma takiej ktora by sie nikomu nie spodobala (chyba:P) :D

to chyba ja jestem taki co nikomu się niepodobam :O chyba że jestem ślepy