Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziedziewica

Jestem 18-letnią dziewicą...

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ja nie powiedzialam ze powinien Cie rzucic... poprostu moj mnie do tego nie namawia... oczywiscie nie jestesmy az tacy swieci :p ale mowi ze mu na mnie zalezy... sam jest prawiczkiem... :)

Gość Dziedziewica
*"dotknął", sorry, bo zaraz znowy zaczniesz się denerwować literówkami...:-)

Gość Taka_ jedna173
Margolalala - nie chodzi oto, ze dziewica jest głupiutka i naiwna, ponieważ na niczym się nie zna i tylko kontempluje swoje dziewictwo. Przerażające jest to, iż dziewczyny powyżej stwierdziły że jest to coś NAJLEPSZEGO co mogą ofiarować facetowi. Ja uważam, że są lepsze rzeczy które można zaoferować mężczyźnie. Zresztą sama też podświadomie jakoś gloryfikujesz dziewictwo, stwierdzając że być może "podbija" ono punkty oczytania czy inteligencji. Dziedziewica - staraj się poprawnie używać języka polskiego. Nie mówię tego złośliwe, trudno cię po prostu zrozumieć. Musze cię rozczarować. Nie ma żadnych badań psychologicznych czy medycznych które by stwierdzały, że dziewictwo sprawia że kobiety stają się mądrzejsze i bardziej dojrzałe. To przykre, że myślisz o seksie jako o brudzie i nieczystości.

Gość czysta zlosc
he niedanow przeczytalam ze ze faceci wola dziewice bo nieznosza krytyki... jak to jest to tam nie wnikam:) ja uwazam ze kazdy ma prawo do doswiadczen. rowniez seksulanych. dla mnie to bardzo wazna kwestia i watpie bym byla szczesliwa w zwiazku w ktorym by ten rozdzial lezal.

Gość Los desperados
Tylko pamiętajmy, że są dwie kategorie dziewic: * te które, nie chciały; * i te, których nikt nie chciał :D Więc same widzicie, że dziewictwo to pojęcie względne. Spotkać pierwszy rodzaj to prawdziwy skarb, a drugi no cóż... Taka_jedna173 co oferujesz swojemu przyszłemu mężowi: jakąś chlamydię albo inny syf?

Gość mam pytanieeeee
czy dziewica moze zachorowac na raka szyjki macicy? czy sa jakies dane dotyczace tego?

Gość Los desperados
czysta złość witaj i znów się spotykamy :P

Gość Dziedziewica
Skes, to zapewne wspaniała sprawa, ale zdecydowałam się z tym poczekać, a nie próbować z byle kim i byle gdzie... Mówiąc "czystość" miałam na myśli brak wcześniejszych partnerów seksualnych, myślę, że dla większości jest to zrozumiałe... Taki właśnie jest nasz język polski, "Taka", Ty to powinnaś pojąć w lot.;-)

Gość czysta zlosc
dziewica moze zachorowac ponierwaz seks moze tylko podwyzszyc ryzyko, ale nie wykluczyc czy zapewnic. a witam witam:)

Gość Taka_ jedna173
Dziedziewica - to bardzo popularna taktyka, wciskania swoich emocji innym. Wiem, że nie możesz przeboleć że nie mam żadnej traumy, przykrych doświadczeń, które wpływają na moje poglądy. To przecież nie możliwe, bo tylko dziewice mają prawo do posiadania racji. Przecież te brudne i niemoralne kobiety, które czerpią radość z seksu mogą najwyżej pod latarnią wygłaszać swoje zdanie, nie to co my obiekt westchnień mężczyzn, niedoścignione multiplikacje matki boskiej na ziemi. Przykre. I nie czepiam się literówek, tylko twojej okropnej składni. Widać, nie ma też powiązania pomiędzy dziewictwem a poprawnością językową.

Gość Los desperados
Dlaczego na ten temat wypowiadają się same dziewuchy? Zapytajcie się jakiegośc faceta a on w mig rozwieje wasze wątpliwości...

Gość Dziedziewica
czysta złość ---> uprzedziłaś mnie.:-) A właśnie - wiecie, że wszystkich typów HPV jest kilkaset, a szczepionka chroni tylko przed kilkunastoma?:-(

Gość czysta zlosc
bo tu chodzi o poglad dziewczyn:P co one o tym sadza;p moj facet mi powiedzial ze chcialby przezyc ze mna swoj pierwszy raz ale nie jest to dla niego problem ze tak sie nie stalo- i tyle w temacie:) mezczyzni tez sa rozni i jedni wola doswiadczone a drudzy nawet kijem jej nie tkna ;p

Gość Taka_ jedna173
Widzę, że za to dziewictwo implikuje agresje, chamstwo i brak kultury. Szkoda, że jest tyle miłych dziewictw, które wyczekiwani i godni ich partnerzy zarażają po ślubie wszelkimi chorobami wenerycznymi. Dobrze, że was to nie martwi:)

Gość Dziedziewica
"Taka" ---> dlaczego jesteś taka zawistna? Nie uważam kobiet współżyjących za "ulicznice", jeśli ich życie intymne jest satysfakcjonujące, to szczerze gratuluję i mam nadzieję, że mnie to także spotka. W odpowiednim czasie i w odpowiednich ramionach.:-)

To ja tez dorzucę swoje 3 grosze ;P Jestem dziewicą, mam 21 lat. Uważam, ze jest to sprawa bardzo osobista i indywidualna, prawie nikt o tym nie wie. Myślę, że staciłoby to na wartości, gdybym się tym chwaliła, nie o to w tym chodzi, nie temu służy ;) Ja poprostu nie potrafiłabym zrobic tego bez uczucia. Przekonalam się, nie potrafię i koniec ;P Niech każdy sobie żyje po swojemu, jesli jest szczęsliwy, nic nam do tego. Nikogo nie oceniam i sama nie chcę byc oceniana ! Oczywiscie, ze nie jest to cos najlepszego, co kobieta moze ofiarowac facetowi. Co facetowi po dziewicy, kiedy ona np. nie szanuje go, nie mają wspolnych tematow itp. Przeciez są faceci, ktorzy wolą doswiadczone. Oczywiscie traktuje to jako zaletę, ale nie szanuję mniej kogos "po". Wogóle po co się porównywać. Nie cierpię wywierania jakiejkolwiek presji, a nie raz pod nią byłam ;p A jeszcze jedno. Sory, ale to trochę nie teges ;) oceniac czlowieka poprzez pryzmat dziewictwa*nie mowimy o skrajnosciach, puszczalstwie czy cos).

Gość Los desperados
To ja się wypowiem jako facet, że jako swoją przyszłą żonę chciałbym miec dziewicę i nic więcej na ten temat. I nie znoszę takiego pierd***nia zatwardziałych feministek, które żałują, że dały swoje 4 litery jakiemuś fagasowi. Dziwictwo to skarb... adios

Gość mam pytanieeeee
tak wiem ze seks zwieksza ryzyko ale czy sa jakies dane dotyczace zachorowalnosci na tego raka wsrod dziewic?

Gość czysta zlosc
tylko zeby po slubie nie zalowac hehehe.... pierwsze lata super itd a pozniej zbey nie przyszly refleksje jak to jest z innym.. moj ochroniarz ze szkoly mowil ze z wielu zrodel trzeba sprobowac-ja sie zgadfzam:)

Gość Taka_ jedna173
Dziedziewica, jeśli nie jesteś zawistna i chcesz tylko dyskutować, to dlaczego zamiast podjąć temat ze mną , zaczęłaś od wyzwania mnie od 15-latki z traumatycznymi przeżyciami? Potrafisz to wytłumaczyć?

Gość czysta zlosc
danych nie znam ale dziecko mojej sasiadki z dziecinstwa zmarlo w wkieku 4 lat wlasnie na ta chorobe. oj los desperados nie oburzaj sie trza rozmawiac o

Gość Los desperados
Czysta złość sex to nie tylko kilka ruchów frykcyjnych i kilka skurczy mięśni... Jeżeli kogoś kochasz to wtedy liczy sie coś innego...

Gość Taka_ jedna173
Nawet kijem nie tknęłabym faceta, dla którego moją największą zaletą miałoby być moje dziewictwo. Musiałabym się strasznie nie szanować. I w końcu pojawił się ulubiony kontrargument o feministce. Dziewczynki bądźcie grzeczne trzymajcie ściśnięte nóżki, bo inaczej staniecie się tymi okropnymi feministkami, których żaden facet nie chce. A jak nie będziecie miały faceta to już w ogólne dno i żenua:(

Gość Dziedziewica
Nie wyzwałam Cię, to były jedynie moje przypuszczenia, do których mam prawo... Jeśli nie, to mi ulżyło, o jedną skrzywdzoną dziewczynkę mniej.:-) Jednak tak napastliwy język jednoznacznie wskazywał na osobę, którą targają jakieś wewnętrzne niepokoje. Jeśli Cię uraziłam, to przpraszam.:-)

Gość czysta zlosc
tyle wiem:) tez jestem za sexem okraszonym uczuciem. kocham mojego chlopaka dlatego z nim spie. moj pierwszy raz tez nie byl gdzies w dyskotece czy gdzies tam-bylam z chlopakiem rok, tez byly jakies nadzieje ale wyszlo jak wyszlo i tyle:)

Gość Jim_pyta
Jak by się nad tym zastanowić to naprawdę rzadkość. Nie ma już chyba kobiet, które trzymają swoje dziewictwo do ślubu. --- http://4beauty.wordpress.com/

Gość czysta zlosc
zgodze sie ale jak mozna z moich wypowiedzi wywnioskowac dla mnie to bezsens

Gość patrząca
Chciałabym tylko wiedzieć w jakim wieku jesteście. Przysłuchuję się tym wypowiedziom i powiem, że nie rozumiem dlaczego tak bardzo "taka ----" aż tak bardzo irytuje się tym tematem. Czyżby postawiła sobie za cel udowodnić innym, że nie mają racji, a może tylko sobie, że to tylko ona ma rację, podbudowując swoje ego tak agresywnymi wypowiedziami?

Gość Los desperados
Już wszystkim ulżyło?

Gość akzertt
a ja mam 25 lat i jestem prawiczkiem . Dumny z tego nie jestem , ale rowniez nie wstydze sie tego .