Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziedziewica

Jestem 18-letnią dziewicą...

Polecane posty

brawo autorko, szkoda, ze tak malo jest kobiet myslacych w ten sposob.

Gość czysta zlosc
mnie tam rybka czy kto juz sie seksil czy nie. jest temat to se gadam co mysle. jedyne co dla mnie jest niezrozumiale to jak panna robi loda kolesiowi na dyskotece nie znajac nawet jego mienia itp ale nie moja rzecz w tym.

Gość Los desperados
"Taka coś tam" próbuje udowdnić, że bycie dziewicą jest passe i w ogóle na beee, przytaczajac główny argument "To smutne i żałosne, że nie masz nic innego do zaoferowania dla swojego przyszłego mężczyzny. Dobrze, że są jeszcze dziewczyny i kobiety, które posiadają inne zalety" - koniec cytatu

Gość mam pytanieeeee
dziecko zmarlo na raka szyjki macicy??

Gość Los desperados
A zresztą dziś jest światowy dzień bez komputera więc może pójdziemy wszyscy na spacer... :D Amen

Gość czysta zlosc
myslac w sposob co ja mam do zaoferowania to chyba ide pod pociag-nie jestem dziewica, nie umiem gotowac, do sprzatania sie nie garne, i mam tylko 150 cm...... a nie chodzi przypadkiem o to by 2 osoby sie zgraly? bez wzgledu na atrybuty?

Gość bambuch
ale ja nie wiem, autorko, ty sie chwalisz czy się żalisz? co za problem tu poruszasz? bo jesteś tak zachwycona swoim dziewictwem?:O a ja naiwna myślałam, że na tym forum chodzi o to, żeby komuś w czymś pomóc, doradzić, rozważyć jakiś problem. a ja tu nie widzę żadnego problemu ani prośby o radę. jesteś sobie dziewicą-bądź. ja mam 20 lat i też nie spałam z nikim, ale nie muszę o tym każdemu opowiadać na prawo i lewo, że jestem z siebie taka dumna. bo nawet jeśli jestem, to to moja sprawa, niczyja więcej. co innego gdyby ktoś ze mnie szydził, że w wieku prawie 20 lat jeszcze się nie seksiłam. po prostu nie zdecydowałam się na to, bo to nie był właściwy facet. nieważne, mam pytanie: koleżankom i kolegom(!) też mówisz, że jesteś taka dumna, bo jeszcze jesteś dziewicą i masz taki dar dla swojego ukochanego:P?

Gość Chateau De Riscal
Te wszystkie,ktore cie krytykuja,stracily cnote gdzies pod plotem.Same pewnie nie pamietaja,gdzie dokladnie i z kim.Ja cie popieram calkowicie.Tak powinno byc.

Gość czysta zlosc
o ja bym poszla. tak. szyjki macicy albo macicy az tak dokladnie nie pamietam

Gość patrząca
no brawo, ciekawe tylko, dlaczego cnota jest tak mało dla owej "taka_jedna coś tam" ważna..

Gość bambuch
dokończę myśl, bo pewnie zaraz się ktoś mnie doczepi. napisałam: co innego gdyby ktoś ze mnie szydził..

Gość Taka_ jedna173
Dziedziewica - ciekawa metoda - tak, przepraszam cię ale w głębi duszy wiem, że jesteś skrzywdzona przez los, ktoś cię przeleciał na jakiejś imprezie i teraz starasz się jakoś wytłumaczyć swoje postępowanie, dorobić do tego ideologie. Przypuszczać to możesz, że mam blond włosy czy 60 kg, twoja tamta wypowiedź służyła tylko do jednego - aby mi dosrać, nic więcej. Żadnej próby dialogu, wyjaśnień - tylko czysta słowna agresja. Jeśli już bawimy się w psychologie rodem z pani domu, to ja również mogłam rozpisywać się nad tym jak to zapewnie nie masz żadnych sukcesów poza dziewictwem, w życiu ci się nie układa i szukasz pochwał na forum, bo nikogo nie interesuje twoje życie w prawdziwym świecie. Ale wiesz co? powstrzymałam się od tego, ponieważ chciała poznać twoje motywacje i zobaczyć co masz do powiedzenia. Zobaczyć, czy kryje się za tym jakaś ideologia czy po prostu masz zły system wartości. Niestety ty postawiłaś jedynie na krzyk i apoteoze własnej osoby. Szkoda. A najdziwniejsze jest, że mówienie prosto z mostu tego co się uważa bez zbędnego owijania w bawełnę jest napastliwe i gorszące, a nikt nie zwraca uwagę na zwykłe bluzgi - czyli jeśli zgodziłabym się z autorką tematu + dodała parę obelg na temat osób nie zgadzających się ze mną byłoby ok? Ciekawe.

Gość Dziedziewica
Nie, nie mówię, bo większośc by pewnie nie zrozumiała.:-) Byłam ciekawa, jakie podejście do tego problemu mają inni, a napisałam to w taki, a nie inny sposób, żey skontrastować to z wypowiedziami z "BRAVO" itp. o trści np. "Mam 13 lat i jestem dziewicą, co mam zrobić? Przecież to wstyd!"

Gość Los desperados
No to jak idziemy na ten spacer? Czysta złość masz u mnie lody ;)

Gość bambuch
wtedy bym podjęła dyskusję, ale tak to nie widzę powodu w ogóle.. i jasne, najlepiej zaraz sprowadzić przeciwne poglądy do tego, że te osoby straciły dziewictwo pod płotem:] uważacie się za super intelektualistów, ale o zasadach dyskusji nie macie pojęcia. idźcie pododawać znajomych na naszej klasie, z pewnością wasi znajomi już dawno mają ich ze dwa tysiące, a wy ciągle skromnie:P:P:classic_cool:🖐️

Gość czysta zlosc
w gimnazjum jest jeszcze inna rzeczywistosc moim zdaniem. wiesz podlotki zazdroszcza ze ta juz sie calowala ta ma piersi a ta chodzi z chlopakiem juz 2 tygodnie. przyklad - 5 lat temu kolezanka zapytala sie mnie ile jestemz chloapkeim-ja jej ze 3 mc- ona ze juz dlugo... a mnie zamurowalo bo dla mnie to byl poczatek znajomosci hehe

Gość czysta zlosc
nie lubie lodow ;) u mnie pada wiec dupa

Gość Los desperados
Nie lubisz.. :( No to ciastko, chyba że jesteś na wiecznej diecie.... U mnie nie pada :)

Gość czysta zlosc
jezu ja i dieta.... chcialabym bardzo ale nie moge hehe. choc ostatnio probuje 1000kcal bo moja matka musi a ja staram sie pomoc ale jak tylko nie widzi to jem cos normalnego =choc musze przyznac ze czasami nie mam miejsca po tych wszystkich wazrywkach hehe.

Gość Taka_ jedna173
Kurcze, czemu cnota jest dla mnie tak mało ważna? Nie wiem, może jestem jakaś dziwna ponieważ bardziej dla mnie liczy się wiedza, przyjaźń, miłość, zaufanie, sprawiedliwość. Rozumiem, że to może zdziwić. A teraz czas na małe zaskoczenie. Wiesz, że sama jestem dziewicą? Tak to trochę może zburzyć twój światopogląd o moim puszczaniem się pod płotem, jednak musisz to jakoś przyjąć do wiadomości. Tylko wiesz jaka jest pomiędzy nami różnica? Ja jestem dumna z tego jaka jestem, nie z tego że jestem czy nie jestem dziewicą. Nie uprawiałam seksu nie dlatego, że nikt mnie nie chciał czy mam jakiś dziwny światopogląd tylko z braku ochoty. Jeśli będę chciała iść z kimś do łóżka nawet bez uczuć, nie będę czuła się jak brudna i nieczysta zdzira. Jestem wolna. Zadziwiające też że pomijacie temat facetów prawiczków.

Gość czysta zlosc
wg spolecznych pogladow to tylko dziewczyna musi byc dziewica:)

Gość Dziedziewica
A wiesz, ze podejrzewałam, że jesteś dziewicą? No widzisz, a jednak chciałaś nam o czymś powiedzieć, właśnie to zrobiłaś.:-)

Gość Los desperados
Kobieta powinna być czysta... taki panuje stereotyp... facet moze brykac ile może, zawsze przymyka się na to oko...

Gość bambuch
no właśnie już pomijam to głupie pie...lenie: kobieta powinna być dumna ze swojego dziewictwa! łooo! :classic_cool: a koleś powinien się wstydzić, że w wieku 20 czy nawet 25 lat jeszcze z nikim nie spał! straszne... :classic_cool: a potem jest jak jest:/ że faceci po 20tce piszą bzdury, że przegrali życie, bo jeszcze nikogo nie bzyknęli.. przegranie życia na czym innym polega, ale tu jest za dużo ludzi o mentalności gimnazjalistów:(

Gość Dziedziewica
No nic, lece na spacerek z moją sunią - też dziewicą, bo wysterylizowaną, ale to już inna para kaloszy...:-P Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za burzliwą dyskusję. Aha, życzę oczywiście wszystim dużo miłości, także tej fizycznej, byleby spełnionej i szczęsliwej.:-)

Gość Los desperados
Forum to wegetuje na poziomie brodzika intelektualnego :(

Gość czysta zlosc
po co sie obrazacie? jesli ktos chce zatrzymac dziewictwo-pewnie znajdzie sobie kogos o podobnych pogladac. beda wychowywac swoje dzieci w takim przekoaniu, jak i ta druga strona mocy;) to zapenia nam roznorodnosc zdan i pogladow a co za tym idzie ciekawe dyskusje ;p

Gość Taka_ jedna173
Dziedziewica - ameryki nie odkryłaś, gdyby nie miała nic do powiedzenia to nie wypowiadałabym się na forum. Nie wiem do czego zmierzasz, może w końcu oświecisz mnie i powiesz jaki mam problem, bo usilnie do tego dążysz ale albo brakuje ci umiejętności albo odwagi. Dziewczyny najbardziej się nie szanujecie oddając swoje głęboko dopieszczane dziewictwo oddając się facetowi, który miał już wszystkie wasze koleżanki:)

Gość Los desperados
lepiej pośpiewajcie Witaj majowo jutrzenko.....

Gość czysta zlosc
zaczynaj ;)