Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziedziewica

Jestem 18-letnią dziewicą...

Polecane posty

Gość też dziewica i powiem wam że
dziewice są porządne i tylko one mogą być żonami! a nawet najinteligentniejsza nie dziewica nie zasługuje na to, by zostać czyjąś żoną!!! to obrzydliwe, że wcześniej pozwalała sie dotykać komuś innemu, a potem oczekuje, że mąż będzie ją szanował i będzie chciał, by została matką jego dzieci! sodoma i gomora

Jak tak to czytam, to mi się śmiać chce. jeśli będę chciała stracić dziewictwo i będę miała faceta, z którym będę dłużej to to zrobię bez zbędnych moralniaków. Seks nie jest niczym złym i trzeba to sobie wreszcie uświadomić.

Gość Los desperados
Witaj majowa jutrzenko, Świeć naszej polskiej krainie, Uczcimy ciebie piosenką, Która w całej Polsce słynie. Witaj maj, piękny maj, U Polaków błogi raj.

Gość czysta zlosc
o kurcze musisz mnie nauczyc;p

Gość Los desperados
No to chodź na ten spacer ;)

Gość czysta zlosc
no ja juz ubrana i czekam ;p

Gość hmhmhmhmmhmh
szanujcie się dziewczyny... bo jeśli wy nie będziecie się szanować, to wasi mężowie na pewno was nie będą...

Gość Los desperados
Już pędzę do Ciebie....

Gość czysta zlosc
no tak szanujcie-patyrzcie z kim uprawiacie seks a nie z byle poznanym :) no dobra to ja juz stad spadam bo los desperados juz czeka;p byebye :P

Gość Los desperados
👄

Gość czysta zlosc
o nie na buziaki to my sie az tak nie znamy;p

Gość Taka_ jedna173
Też dziewica - szkoda, że nie brzydzi cię facet, który będzie twój ale dotykał już wcześniej tyle kobiet. I ich okropnych nieczystych ciał.

Gość bcvb
"Seks nie jest niczym złym i trzeba to sobie wreszcie uświadomić." tak samo pewnie mysla puszczalskie, ktore ida do lozka z facetem poznanym w klubie

Gość owotowowo
Droga autorko topiku, szanuje Twoje poglądy(no i zawsze to mniej brzuchatych nastolatek) ale moje są zupeeełnie odmienne, dlatego szczerze Ci współczuje! seks jest wspanialy, nie tylko dla faceta. Dla kobiety również :D dlatego nie rozumiem kompletnie tej waszej postawy wielkiego MESJANIZMU! W imie czego???? W imie czego kobieta ma sie dać tak upadlić??? W z wielkim triumfem oddasz sie pierwszemu mezczynie a nie daj boze cie za 3 dni rzuci... i co wtedy???? ja bym chyba sie zalamała, ze taka głupia byłam i trzymałam niby cos tak cennego dla takiego "bydlaka" Poczucia wlasnej wartosci radze poszukać gdzie indziej,,, bo dziewidztwo mozna nawet calkiem przypadkiem bardzo szybko stracic. Co wtedy zrobisz Ty? skoro nic po za swoim dziewidztwem nie masz???? no ale to i tak juz zostaje jedynie klasztor - bo przeciez kazdy nastepny mezczyzna sie brzydzi nie-dziewicy.....

Gość owotowowo
"tak samo pewnie mysla puszczalskie, ktore ida do lozka z facetem poznanym w klubie" gratuluje ograniczenia umysłowego :D jezeli według ciebie, albo sie jest dziewica albo sie puszcza z pierwszym lepszym w klubie.. a moze jest tak ze ty na nic innego nie mogłabys liczyc jak przygodny seks z najebanym kolesiem...... no skoro tak to masz racje.. trzymaj cnotke do smierci :D

Gość Margolalala
owotowowo > Czyli kochasz się bez uczucia ? A kiedy juz Ci się znudzi, jak to konczysz, tzn. jak konczysz tę znajomosc ?

Gość Kasia a a a a a a
dziewidztwo dla mojego pierwszego chłopaka nie miało najmniejszego znaczenia... dla mojego drugiego męzczyzny (obecnie już męża) to czy jestem dziewica czy nie w ogole nie miało znaczenia! kochał mnie i tyle - nie wyobrazam sobie ze nagle by sie spakował i wyszedł "bo on mnie nie chce bo dziewica nie jestem" ha ha ha! a nawet jesli miało by dziewidztwo tak wielkie znaczenie jak sie wam dziewczynki wydaje - to ja uwazam ze zaden mezczyzna nie zasługiwałby na trzymanie przezemnie dziewidztwa do slubu...

Gość owotowowo
No zaraz zaraz, moze sie okreslicie??? O czym tu dyskutujemy? o miłości czy o dziewidztwie 18nastolatki?????? Oczywiscie ze ja sie kocham z uczuciem! i to od 3 lat z jednym jedynym męzczyzną.

Gość owotowowo
Uważam, ze osoba która nie kieruje sie uczuciami własnie tylko takimi stereotypowymi zasadami w swoim zyciu, JEDYNYM zyciu naprawde wiele straci...Nie chodzi tu o wiek, czy sie ma 16 czy 26 lat, ale nie wyobrazam sobie w momencie kiedy pragne kogos, on pragnie mnie kochamy sie mocno jest cudownie i fantastycznie, mam ochote oddac mu sie w calosci.... ale nie nie zrobie tego bo mam za przeproszeniem w glowie porzadnie nasrane.. i dopuki mi nie obieca ze sie bedzie ze mna hajtał to do lozka nie pojdziemy.. bez sensu! szkoda zycia.. bedziecie miec po 70 lat to bedziecie załować :P tak mysle..

Gość bcvb
owotowowo - zamilcz puszczalska szmato :o

Gość bcvb
ciekawe czy z kazdym facetem idziesz do lozka :o i jaka masz opinie w miescie

Gość owotowowo
odezwała sie dziewica - chyba z odzysku

Gość bcvb
zadna z odzysku :P

Gość bcvb
zle zrozumialam twoje slowa, sory :P