Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POKAZCIE

ocenmy kto najladniejszy na kafe

Polecane posty

mnie sie wszystkie laseczki podbaja,wiec trudno mi zaglosowac na kogos jednoznacznie zaglosowac:) a wiec upadl mit,ze siedza tu same pasztety,kaszaloty-jak zwal tak zwal a zielak-respect:)

Dziubus dzieki egzotyczna nie egzotyczna bez dowodu ani rusz :P wszyscy sie ze mnie smieja... nie dosz,ze wygladam mlodziutko to jeszcze jestem mala i filigranowa :P Martyna jak mi sie podoaja Twoje wlosy! jesssssssssu! ech..ide zaraz gotowac obiad :P

dokladnie-to moj ulubiony topik, bo pokazuje prawdziwe oblicze kafe:classic_cool:

Ale i tak zawsze znajdzie się ktoś, kto napisze, że chociaż tego nie widać mamy zeza, tak naprawde jesteśmy brzydkie, a nasze tyłki to dzieło fotoshopu:). Cóż, zawiść rzecz ludzka:). Miło tak czasem zobaczyć z kim się klika:).

no, gejsza fajna laska, zreszta ta prawie same brunetki. Tylko ja i trusskawka blondyny :D

Gość nie wyglada na grubego
jest w grubym zimowym swetrze

O tak, gejsza mój typ;). Ja teraz też włosy proste noszę, bo mi się nie chce tłumaczyć, że nie jestem eterycznym dziewczątkiem:D. Kurcze, może znajdę jeszcze jakieś fotki.

Zielak, oj tu Ci powiem, ze chyba wiekszosc lubi czarnulki, znam tylko jednego faceta, ktory lubi blondynki

cholerka, cale szczescie, ze ja trafialam na tych, ktorzy lubia blondynki :)

ja niestety nie mam fotek wiecja na kompie, miałem na fotka.pl ale albo nie pamietam loginu i hasła albo usuneli siurki :(

Dziubus ale kolor wlosow i tak nic nie wnosi, bo jak sie zakochasz to koniec :P kolor wlosow nie ma znaczenia

dobra czas sie zwlec i isc cos ugotowac na kolacje, (jak ja nienawidze obierac ziemniakow, kto za mnie???) wpadne pozniej :D

nikogo nie dyskwalifikuje pisze o moim guscie a o tym sie raczej nie dyskutuje. bo gusta sa jakie sa. mnie blondyny nie pociagaja choc sa pieknymi kobietami i tyle

czas dla Ciebie-madrze mowisz :D dobra, to mimo ze czarnulka nie jestem wrzuce ostatnie dzisiejszego dnia foto, cobyscie mieli slodkie sny ;)

wyglądasz na kolesia którym tylko seks techno i trawa w głowie :D a że trawy podobno już nie palisz, więc zostały seks i techno :D z drugiej strony podobno masz żonę, więc jak to z tobą właściwie jest, co ? :D