Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POKAZCIE

ocenmy kto najladniejszy na kafe

Polecane posty

🖐️Witajcie kochani:) Tyzik tobie to dobrze ja tez tam chce a chleb ze smalcem uwielbiam i tyle atrakcji za 5zl to fajno tam musi byc a gdzie to jest konkretnie bo ja nie kojarze miejscowosci za bardzo.Gejsza ty juz nie nazekaj ze przytyjesz ja mam gruby brzuch i juz sie do niego przyzwyczailam codziennie cwicze areobiczna 6 Weiderai jak na razie mam troszke twardy balonik. A nienawidze patrzec jak komus sie z bokow wylewa jeszcze laska zalozy skapa bluzke i te waly to tak nieestetycznie wyglada niestety.Ja tam brzucha nie pokazuje choc widze ze maja wieksze i wywalaja na na wierzch wiec spoko :)U mnie bardzo slonecznie i dlatego dopiero przybylam bo wiarerek zaczal wiac i tak jakby sie chmurzy niestety.

no fajnie, fajnie:D pleszew, woj. wielkopolskie:) tak mi sie spodobało, że naprawdę chyba ślub wezmę:p a co do tych brzuchów, to tez mi sie "oponki" na wierzchu nie podobają;/;/

zakochany ---> powiedzmy, że wierzę;)

tyzik a w józefowie byłaś ? coś tam nowego powstało wioska indiańska ?

nie nie byłam, ale widziałam właśnie jakąś reklamę :)

słyszałam ze nic nie warte

Ale sie speszylam dawno tak nie mialam poszlam tylko do sklepu a tu mi facet wyskakuje i sie patrzy ja na niego a ten chodzil za mna i sie patrzy ja tam nie lubie jak ktos tak sie na mnie gapi pozniej cos do kolegi ze on idze za mna zeby sobie na pieknosc troche popatrzec a ja na to ze obcych do domu nie wpuszczam.A on na ze bedzie przychodzil do sklepu i tam bedzie czekal na mnie nawiedzony jakis ale byl calkiem calkiem mimo wszystko:)

niezapominajka hehehe a to ci sie jakis amant trafil :D Dobrze ze taki calkiem calkiem ...:-) moze jakis romansik sie zrobi z tego hehe .A mi dzis glowa peka.....masakra...juz nie moge. :-( mam ostatnio migreny takie ze szok 😭

ja tez sie biore za cwiczenia nie ma bata....poza tym mi nie idzie w nigi ani w dupe tylko zawsze w boczki a ja tego nietrawie!!!!!! 😠 Od jutra sie zmobilizuje i rusze sie do cwiczen :classic_cool: i dietke sobie skomponuje :D

ogladacie rozmowy w toku oooo szlag trafi jakie agresory !!!!! :P

Gość Kocicaaa
wlżczylam... a o czym jest ?

masakra...;/ niestety u mnie w szkole gdzie uczę też jest paru takich masakrycznych, że szok.... patologia....;/;/

o dziewczynach ktore bija :-0 masakra normalnie ...szok!!!

Gejsza moze i sie cos by szybciej wykabinowalo z nim jakby zapytal o moj numer a nie gada ze bedzie czekal w sklepie faceci to czasem tacy niekumaci sa:O A te dziewczyny niezle aparatki ja znam takich facetow ktory za mlodu uwielbiali takie sporty i nawet teraz tak maja ze ktos sie krzywo patrzy i juz leca jeden to nawet z pala od beisbola jezdzila masakra:O

no te dwie pierwsze panny po prostu masakra...

niezapominajka heh...racja,czasem sa tacy niekumaci ze zanim na cos wpadna to dlugo zejdzie... :-0 Moze myslal ze to jakies romantyzne bedzie jak zamiast nr tel bedzie na ciebie czekal w sklepie hehehe :D :D :D omg :D A mi dalej peka glowa :-0 :-0

kobiety moje, nawet nie wiecie jak mi sie na ślub i dzieci wkręciło ;p a mój luby w pracy - dupa no... i siedzę sama w domu i nie mam co robić;p

tyzik hehe :-) mi sie to jeszcze nie wkrecilo ale pewnie kiedys nastanie taki dzien :P Za to teraz jak taka wizja mnie przeraza i mysle ze jeszcze to dluuuugo potrwa :D

no kurde starzeje sie chyba dziewczynki;) no przerażające dosłownie;p

Gejsza to czekanie pod sklepiem bardzo romantyczne jest tylko ze ja tam zadko chodze:(Niektorzy to naja pomysly na zawarcie nowych znajomosci. Gejsza wez jakis ibuprom czy cos moze ci trosczke przejszie ten bol glowy.Tyzik dlaczego uwazasz ze sie starzejesz?

bo ślubu mi się zachciewa:P i dzieci:P a ten motyw ze sklepem fajny:)

Gość .................-------------
NAJLADNIEJSZA NA KAFE JEST SETUNIA🌻

tyzik instynkt ci sie wklacza macierzynski :D niezapominajka zjadlam juz dwa ibupromy i przeszlo :-) ufffff ulga :classic_cool:

Tyzik nie tobie jednej tego sie zachciewa i nie uwazam to za oznake starosci tylko dojzalosci do takiej decyzji tylko ze mi kandydata na meza brak ale moze wkrotce to sie zmieni mam taka nadzieje:)